Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Reese & Jordan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Reese & Jordan    Kedd Ápr. 26, 2016 7:23 pm

Elutaztam egy hétre a szülővárosomba, mert végre megvették a szülő házat, jó nem is raktam fel olyan régen a netre, mert a keresztszülők szerint nem illendő eladni a hagyatékot, de mégis minek használnám? Bristolban élek már egy ideje, és még most sem bírnak békén hagyni, van nekem elég bajom, ott van például a pánikbetegségem, amiről senki nem tud, és amikor az agypiszkálóhoz szoktam menni akkor is viszem a jógaszőnyegemet, pedig nincs is szükségem jógázásra.

A tanáriban elhaladok kedvenc informatika tanárom mögött, aztán vissza is hátrálok. Egy ideig csak hümmögve figyelem a hibáktól hemzsegő jegyzetét. Értem én, hogy nem megy neki az angol, de ennyire?! Német vagyok félig, viszont nincs ennyi piros aláhúzás a szövegemben, sőt akcentusom sincs, jó oké több évet töltöttem Londonban, erre fogom az egészet.
- Reese, ezt akarod leadni a kölyköknek? Na huppanj át egy másik székre mert lassan a géped is sírva fakad. Még a végén kiderül csak a netről rendelted az egyetemi végzettséged. – veregetem meg a vállát egy vigyorral. Amint arrébb húzza a hátsó felét, már neki is kezdek a javításnak, néha küszködve azzal, hogy ne röhögjek fel túl hangosan. Azaz érzékeny lelke nem venné jól, aztán összesírná a Prada felsőmet, ami felér egy halálos bűnnel a divatvilágában, de mit tudhatna ő erről.
Vissza az elejére Go down

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Jordan    Kedd Ápr. 26, 2016 7:58 pm

Az elmúlt egy hetem meglepően csendes és eseménymentesen zajlott le. Nyugodtan énekelhettem a tanáriban, mert nem szólt be senki, amihez azért az is hozzájárul, hogy jó hangom van szerencsémre. Meg majd tanárom is lesz, ha szerencsém van. Remélhetőleg csak csökkentenem kell a cigim mennyiségét és nem elhagynom teljesen. Bevallom, hogy amikor például tanítási szünetek vannak és kérdezősködnek a kollégák, hogy merre töltöm, akkor rávágom, hogy "otthon". Tényleg Llanfairpwll-be megyek, de teljesen egyedül. A nagyapám viskója nem olyan, amit el lehet adni. Kicsi, hideg és halszagú is. De nekem ott van az otthonom, Walesben, ahol lehetőleg angolul sem kell erőlködnöm.

Cipősarkak kopogására fagy belém a vér és a széklet egyszerre, de nem áll meg a kezem. Úgy gépelem le, ahogy eszembe jut, majd utána javítok. Annak idején a doktori dolgozatomnál is ezt csináltam, csak ott veszett mennyiségű anyagot kellett átírni rendes angolra. Istentelen nagy szerencsém volt, hogy kifogtam magamnak egy professzort, aki Holyheadből származik. Rémülten rebbenek meg, amikor meghallom Jordan hangját és a keze a vállamat éri. Jaj, bár el tudott volna menni mellettem csak úgy... Tömény meglepődéssel pillantok rá, hatalmasra tágult pupillákkal. (Barna szem, for the win.) Nyomorult sóhajt hallatok és lebiggyesztem a fejem.
- Először írok, aztán javítok! Különben sem akarom kivetíteni... - a szám tiltakozik, de egyébként már fordítom át a mellettem lévő forgószék támláját, hogy úgy, fordítva huppanjak le rá, megtámasztva a kezeim a háttámlán és durcás képet vágjak. Nézem őt, ahogy elfoglalja a székem és csendben figyelem az arcát, ahogy neki fog a szöveg kijavításának. - A llunio az kompilálás. - már reflexből nyögöm ki a walesi szavakat neki angolul, amiket esélye sem lenne lefordítani.
- Jó volt a szabadság? - dünnyögöm, szinte csak a könyékhajlatomnak, majd erőt veszek magamon és átfeszítem a tekintetem a monitorra az arcáról.
- Amúgy miért csinálod ezt? Nem lenne könnyebb hagyni kínlódni engem?
Vissza az elejére Go down

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Jordan    Kedd Ápr. 26, 2016 8:31 pm

Egy grimasszal pillantok fel rá. Nem lenne egyszerűbb rögtön helyesen írni..inkább vacakol vele még fél órát, teljesen igaza van.
- Milyen jó, hogy ennyi időd van. Egyszerűbb lenne rögtön normálisan leírni, és nem kéne vele szarozni. Ha meg nem akarod kivetíteni nekem mindegy, de vannak lassabban író diákok nekik lenne könnyebb. – forgatom meg a szemem, bosszús sóhajjal. Na jó, nem mintha nekem olyan sok dolgom lenne, nincs is sok osztályom, és viszonylag nyugis tantárgyakat tanítok, földrajzból van néha egy-két változás, ami nem egy nagy dolog. – És még azt mondják a német a hülye nyelv, pedig ez a wales-i semmi. – hümmögök még mindig, közben kijavítottam még egy bejegyzést.
A kérdésére csak megrázom a fejem, aztán felpattanok a székből, és sietősen viharzok ki a tanáriból, tudtam mi következik, a pánikbetegség, és az első jele nálam a légszomj volt, menekülési késztetéssel, aztán majd jön a remegés, s talán vége van. Pedig annyira figyeltem, hogy ne történjen meg velem pont itt ilyen. De a kérdése kizökkentett a komfortzónámból, egyáltalán nem volt jó közel tíz év után Münchenbe menni, találkozni azokkal akik egykor fontosak voltak neked, most meg csak sárral dobáltak.
Sikeresen kiérek az udvarra és a padra vágom magam, a friss hideg levegő majd segít.
Vissza az elejére Go down

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Jordan    Kedd Ápr. 26, 2016 8:57 pm

Ráncolom a homlokom a pillantására. Másnak totális beszédhibája van, nekem nyelvi korlátaim, amiket illene már leküzdenem, ahogy napról napra közeledem a harminc felé.
- De nem tudom! Nekem a walesi a teljesen normális, mindent le kell fejben fordítanom mielőtt megszólalok. Akkor dögöljek meg, amikor olyat tanítok, amit komolyan jegyzetelni kell, pláne informatikából. - nála egy kicsit bosszúsabban reagálok. A szakkörrel együtt van elég dolgom, de még mindig nem beszélem rendesen az angolt és annyit súgtak, hogy próbáljam az írással együtt javítani. - Itt is van pár szó, ami hasonlít az angolra. Csak mi iszonyúan gyorsan beszélünk és kelta nyelv. - vonom meg a vállam. Nem tudom, hogy hallott-e már egyáltalán az anyanyelvemen beszélni az elejtett szavakon és a káromkodáson kívül.
Figyelem az ügyködését, majd a kérdésemre a válasz... váratlan. Megdermedek és a fejem követni sem tudja ő úgy rohan, én meg úgy lefagytam. Nem gondolkodom (nemzeti ünnepet hirdethetünk), hanem a testem automatikusan áll fel és kezdek el utána sietni. Ösztönös mozdulatsor az egész, éppen ez teszi olyan veszettül különössé és szinte hullámzóvá. A tudatos énem a háttérben reked, valami egészen más érzelemskála vezeti a lábaim gyorsan egymás után a folyosón. A jobb a bal elé, majd a jobb elé a bal és amire észbe kaphatok, le is rohantam az udvarra. Ekkor szakadok ki részlegesen a mozgásból és veszek egy nagy levegőt, amíg végigpásztázom a tekintetemmel az udvart. A padhoz gyorsítok és úgy guggolok le elé.
- Neurosis. - lazán és akcentus nélkül jön a pánikbetegség latin neve a nyelvemre, majd a kezéért nyúlok és megfogom mindkettőt. - Figyelj rám, ne foglalkozz mással. Vegyünk egy mély levegőt és tartsuk bent... Kifúj. - valószínűleg tudja, hogy mire gyúrok most, de akkor azt is tudja, hogy a légzéskontroll a legjobb módszerek egyike, ha nem szed gyógyszert. Ha eszméleténél marad, akkor győzelem.
Vissza az elejére Go down

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Jordan    Kedd Ápr. 26, 2016 9:55 pm

Szó nélkül hagyom, hogy megfogja a kezem, kicsit megszorítom, persze az agyam zakatol, mert nem kéne így látnia. Nem kéne senkinek sem pánikolás közben látnia, eddig mindig megtudtam oldani egyedül. Gyógyszer nélkül, pedig már tíz éve tart ez az egész, és három éve még erősebb lett. Az egyik kósza hajtincsét fikszírozom, közben pedig a jól bevált gyakorlatot csinálom. Pár perccel később normális színem lesz, és remegni se remegtem, még az kellett volna, már ez is éppen elég.
- Kö…szönöm. – nyekergem nagy nehezen, olyan érzés volt kimondani az egyszerű szót, mintha sósavval öblögettem volna fogmosás után.
- Ha bárkinek beszélsz erről megöllek. – jelentem ki összeszedve magamat, pedig legszívesebben a nyakába borulnék, amiért nem hagyta, hogy egyedül legyek. Annak az idegesítő dokinak csak igaza van abban, hogy kell valaki mellém ilyenkor, de miért pont ő? Mással is beérném, nem egy idegesítő walesivel, a karma szórakozik velem, ebben biztos vagyok.
- Tíz éve van, idővel megszokod, és élsz vele, és ha sikerül akkor nem látja senki, most már mindegy. De három éve a lövöldözés után erősebb lett, viszont a doki nagyjából segít..És komolyan mondtam, ha bárki is tudomást szerez erről megöllek. – legyintek egyet keserűen.
Vissza az elejére Go down

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Jordan    Kedd Ápr. 26, 2016 10:16 pm

A percek eltorzulnak az időben egy kicsit, ahogy a kezem szorítja és a lélgezetvételei ütemét figyelem. Nem tudom milyen képet vághatok, de most biztos, hogy egy szikra hiszti sincs a fejemen. Inkább összpontosítok. Érzem, ahogy az egyik tincsem lóbálja kissé a szél, de loboncom van perpillanat, nem meglepő egyáltalán a dolog. Pontosan tudom, hogy milyenek a pánikrohamok. Nagyon sokáig gyötörtek engem is, megkeserítve az életem ébren töltött perceit. Most is szégyenkezem, pedig tudom, hogy az az érzés ellenem játszik csak. Amikor megnyugszik, akkor sóhajtok egy mélyet, mintha most fejeztem volna be egy dupla bypass műtétet. Pedig másból van doktori fokozatom.
- Semmiség. - mosolyodom el ösztönösen, kiigazítva egy tincset az arcából, ami blokkolja a kilátást a szemeire. Valószínűleg a rohanása közben keveredett el.
- M-miért mondanám el bárkinek is? - pillantok rá kicsit megütközve. Nagyokat pislogok, szinte hallani lehet őket, de nem érdekel. Kikérem magamnak, hogy azt feltételezi rólam, hogy ilyeneket pletykálnék. Azt nem tagadom, hogy pletykálok, de nem vagyok egy szar alak. Lehet nem tudok rendesen angolul, de ez egy másik fertálya a betűlevesnek.
- Tudom. Hét évet húztam le vele, egy masszív depresszióval karöltve. Lövöldözés? - a sóhajtás után kiül rám a meglepettség. Nála sem egy eltört pitypang váltotta ki. - Mondtam már, hogy tartom a szám, er mwyn Duw!
Feltápászkodom, majd megforgatom a szemeimet és úgy nyújtom vissza a kezem, hogy felsegítsem a padról.
Vissza az elejére Go down

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Jordan    Szer. Ápr. 27, 2016 12:20 am

- Más kétségbe esetten szaladgált volna, hogy mi a frász szállt meg engem. Nem mindenki látott ilyet, ha meg látott is, fogalma sincs mit kell csinálni. – vonom meg a vállamat. Először én se tudtam, hogy mi a fene van velem, aztán persze miután utána jártam megvolt a betegség, és az ok is. A szülők elvesztése ezt váltotta ki belőlem, más depressziós lesz, amit idővel legyűr, én meg pánikbeteg, extra nagy szájjal.

- Nem tudom..talán üldözésimániás lettem az utóbbi időben. Meg egyébként is milyen remek pletyka lenne belőle – fintorgok egyet, nem tehetek róla, egyik hülyeség jön a másik után. Főleg a rohamok után vagyok ilyen, de amúgy is zsémbeskedek majdnem mindenen, igazán hozzászokhatott volna, lehet többet kell akkor piszkálnom, csakhogy érezze a törődést.
- Három éve mentem az egyik üzletbe mikor két símaszkos férfi berontott, én voltam az élőpajzsa az egyiknek, s egy szerencsétlen kezdő rendőr átlőtte a vállamat, ennyire emlékszem, utána már a kórházban tértem magamhoz. Ha nem történik velem semmi, valószínű mára már semmi bajom nem lenne, de az élet nem ilyen, amit nem akarsz megtartani az úgyis veled marad. Így hetente egyszer-kétszer lát egy pszichomókus. – igazgatom meg a hajam, ami egy kissé zilált lett, s azt meg nem engedhetem meg magamnak. Megfogom a kezét, hagyom, hogy felhúzzon.
- Mi lenne, ha emberi nyelven beszélnél? Úgyis, hogy én is értsem, mert elkezdek neked németül hablatyolni és azt se tudod fiú, vagy lány vagy-e. – morgom az orrom alatt.
Vissza az elejére Go down
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Reese & Jordan    

Vissza az elejére Go down
 
Reese & Jordan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Archívum :: Archivált játékok-
Ugrás: