Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Freja büntikisasszony xx Becca tancinéni

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Freja büntikisasszony xx Becca tancinéni   Kedd Ápr. 26, 2016 9:46 pm


we're all mad here

Általában sikerül megúsznom a délutánt valami béna ürüggyel, hogy miért nem érek éppen rá a kisdedeket pátyolgatni a zárt osztályon. De most hosszú volt a sor a büfében, és a diákok nem szokták még meg az arcomat, tekintve, hogy csak pár hónapja tanítok az iskolában, és sokan azt gondolják, hogy végzős diák vagyok, vagy korán érő másodikos, így sajnos nem is engednek előre a sorban, ugyanakkor rendkívül kedvesen kérnek meg, hogy álljak arrébb, ha útban vagyok:
- Ne az út közepén ácsorogjál már! - mondta a múltkori.
- Úúú, de jó a segge. Ez hanyadikos? - Itt igazából az "ez"-től éreztem némi öngyilkosságra való késztetést, de jó kislány vagyok, lenyelem.
Szóval mire megkaptam a két pohár fekete rövidet (ne tessék félreérteni, kávéról van szó), mert egy pohárnyi csak a fél arcomat hozná vissza az életbe, és a másik fele elaludna, addigra már bőven lekéstem a mai "nem érek rá, sietek, bocsi, köszi, puszi" szektát. Tudtam, hogy be fognak osztani. És mégis megpróbáltam kommandózva átsurranni a tanárin.
- Becca - szólított meg egyik kollégám, mire lapos tekintettel rápislogtam, és megpróbáltam kitérni az útjából. - Tudom, hogy szóltál, hogy ma délután muszáj elmenned, de csak két órára nem tudnál maradni helyettem? Nekem el kell mennem az unokaöcsém ovis ballagására.
- Kedd van - közlöm, mire némi szemöldökemelést és értetlen fejrázást kapok.
- Igen, kedd.
- Ki tart kedden ballagást? -
meredek rá, mint valami őrültre. Felháborító, hogy mik vannak. - Meg amúgy is, ez csak az ovis ballagás, még lesz egy csomó ballagása. Általános iskola, középiskola. Ha szerencsés vagy még meg is bukik, és kétszer ballag - legyintek. Nem mondom, nem kapok barátságos mosolyt. És meg kell hagyni, hogy nem vagyok én itt a világ ura - még -, úgyhogy kénytelen vagyok engedni a régebbieknek, vagy hamar megkapom a bélyeget a homlokomra, és minden munkatársam gyűlölni fog. - Csak vicceltem - nevetek fel kissé mereven, aztán megpaskolom a vállát. - Menj csak, maradok. És ne babaszínű virágot vegyél neki, a húgom megette ballagáson, mert azt hitte cukorból van - adok még egy utolsó jó tanácsot és el is tűnök a tanári következő szobájában, ahol rendezett asztalom várja érkezésemet. Mit meg nem teszek a jó viszonyért. Elképesztő.
Az óvodások börtöne felé veszem az irányt, és amint megérkezem a kijelölt bünti terembe le is huppanok a tanári asztal mögé. Fasza.
- Jó napot! Minden a szokásos. Nincs ki-be járkálás, telefonokat a dobozba - mutatok a tanári asztalon ürességtől zokogó kartondobozra -, nincs beszélgetés. Szabad tanulni, és szabad ülni csendben. Egyszerre csak egy ember mehet ki a wc-re, középiskolában már illik ismerni a wc papír használatát, úgyhogy remélem mindenkinek sikerül egyedül is megoldani. Most - a karórámra pislantok - 2 óra 2 perc van, 4 órakor mindenki szabad lesz, mint a madár - hadarom el a szokásosat, a szokásosaknak, a szokásos helyen, bár úgyis mindannyian pontosan tudják, és pontosan nem akarják betartani. Gyerekek. Azt hiszik rossznak lenni vicces, pedig csak kibaszottul fárasztó, és időpocsékolás. Akkor már hasznos dolgok miatt lennének rosszak, nem csak baromságok miatt, mert adrenalin függők.
Tekintetem azért gyorsan végigsiklik az egybegyűlteken, és felismerem köztük Freját, aki Den legjobb barátnője. Elmosolyodom a láttán, és halvány biccentéssel üdvözlöm. Elvégre.. anno, mikor annyi időt töltöttem a Graham rezidencián gyakran belebotlottam.
Majd fogom magam, előveszek egy regényt, és fejest ugrok a Battle Royalba, hogy hatodszor is átimádjam magam rajta.

na gyere rosszkislány c:
Vissza az elejére Go down

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Freja büntikisasszony xx Becca tancinéni   Csüt. Május 05, 2016 1:01 pm


Élvezem, ha rosszalkodhatok, viszont a tanárok már kevésbé. Talán ezért is töltök túl sok időt büntetésben délutánonként, de az a plusz egy-két óra már meg se kottyan. Van ennek előnye is, legalább addig sem kell otthon lennem, és az anyámmal veszekednem.
Ma éppen megpróbáltam sunyiban elszívni egy füves cigarettát, de az egyik tanárnő véletlen pont a mosdó fele járt. Már meg sem lepett, mikor megkért, hogy órák után maradjak bent, és töltsek el pár órát azon gondolkodva, hogy miért is nem helyes az, amit teszek. Pedig, ha tudná, hogy a Marlboro-s dobozzal álcázott szálakban nemcsak sima dohány van, lehet többet is kellene csinálnom, mint gondolkodni. De a fű jellegzetes illatát nem érezte, nem is érezhette volna, hála érte a magát vattacukor parfümjével befújó lánynak, így a büntetésem megmaradt a normális szinten. Két óra a kijelölt teremben.
Ráadásnak még Ryordan régi barátnőjét is megkapom felügyelő tanárnak. Rám mosolyog a házi rend elhadarása után, és én is vissza rá, pedig, ha tudná, hogy milyen kétes szándékaim vannak a volt barátjával, már korántsem lenne ilyen kedves velem.
Megvárom, amíg a diáktársaim a kartondobozba rakják a mobiltelefonjaikat, csak utánuk sétálok komótosan a tanári asztal felé. Ráérek.
- Mi újság, Becca? - kérdezem a nőtől, mikor a saját telefonomat is beejtem a dobozba. A Graham házban sokszor találkoztunk már, mikor még Ry-hoz járt, én meg ugye mindig Den-nél mulattam az időt, akárcsak most. Csak annyi változott, hogy a pár szakított egymással, így eggyel megcsappant a ház ideiglenes lakóinak száma. - Hogy hogy te felügyelsz? - kérdezem tőle. Egyszer beszéltünk róla, hogy a büntetett diákok felügyelete az egyik olyan dolog, amit kevésbé szeret az iskolai teendői közül, most mégis itt van, egy csoportnyi kis gengszterrel, akik alig várják, hogy megint rosszalkodhassanak.

Rebecca & Freja


Vissza az elejére Go down
 
Freja büntikisasszony xx Becca tancinéni
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Archívum :: Archivált játékok-
Ugrás: