Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Hades x Eden

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
14
• kor :
21
• tartózkodási hely :
Here and there
• foglalkozás :
Diák

TémanyitásTárgy: Hades x Eden   Kedd Ápr. 26, 2016 10:44 pm


Hades x Eden

Kifogytam. Hogy a jó büdös francban történhetett ez meg? Mindig emlékszem, hogy mennyit hagytam egy-egy nap után, de most elszámoltam volna magam? Esélytelen! Csúnyán beszívhattam akkor, vagy lehet az Öcsém vett el egy kis füvet, ameddig nem figyeltem? De akkor miért nem tud szólni? Idegesen csaptam be a fiókomat, és vágtam ki az üres zacskót a szemetesbe, amiben leginkább a tabletták szoktak lenni, na meg a füves cigi, de most egyik sincs. Viszont este kell a buliba, pénzem viszont nincs, a dílerem meg nem fogja anélkül odaadni. Vagy kitalálok valamit, amivel haladékot kérhetek, még akkor is, ha emiatt kamatozni fog az egész. Patt helyzet, de a cucc kell, így dobtam is egy sms-t neki, hogy mikor és hol találkozzunk. Szándékosan írtam neki azt a helyet, mert tudom, hogy ott mi van, és ha kell, hát… akkor azzal fizetek. Nem adtam fel, azért kutattam pénz után, és csak az apám szobájában találtam néhány zsetont. Ez talán elég lesz egy-két sörre a szórakozóhelyen. Felöltöztem, és meg is indultam az találkozó helyszínére, addig is volt némi időm, hogy kiagyaljam, miként is fogok tőle füvet, meg drogot kérni anélkül, hogy fizetnék most, és ne akarna kicsinálni. Igazából azt sem tudom, hogy milyen valójában, ha nem fizetnek neki azonnal, hiszen mindig megvolt a pénz a cuccért, akármikor is rendeltem tőle. Most viszont nincs se pénz, se drog, se fű, pedig kell estére.
A gondolkodás egyenesen a megbeszélt helyre vezetett. Kicsit parázva nyomtam le a kilincset, és néztem körbe, mikor becsuktam magam mögött az ajtót. Minden apró zúgott megnéztem, mert tudtam, hogy nem jó szemek előtt lebonyolítani az üzletet. Sehol nem láttam még, ezért sétáltam a pulthoz, és kértem két sört, meg egy üres szoba kulcsát is. Biztos, ami biztos. Az egyik sarokban lévő asztalhoz mentem, onnan tökéletesen lehet látni mindent, legfőképpen az ajtót. Leültem, és az ujjaimat tördelve néztem, hogy mikor toppan be Ő.

Words: 309 | Remélem tetszik :3 | ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

díler


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
55
• kor :
28

TémanyitásTárgy: Re: Hades x Eden   Kedd Ápr. 26, 2016 11:52 pm

Ugyanolyan nap, mint a többi; ugyanolyan péntek este, ugyanaz a rutin, a sorozat a laptopjának monitorán, ugyanaz a puha macskaszőr a keze alatt, ugyanaz a meggyes cigaretta, ami szív. Édes monotonitás; épp a Trónok Harcának utolsó részét indítja el, azzal a gondolattal, hogy már csak ez az egy, aztán tényleg összeszedi magát, kezd valamit az életével, elviszi a húgát sörözni vagy valami, de a lelkesedés és életkedv isteni szikrája csak nem akar megérkezni; igazából azt sem tudja, mi játszódik le a képernyőn, mert egy pillanatra kiszakad térből és időből, elveszve a gondolataiban, ahogy csak néz maga elé, egész addig, míg a telefonja meg nem rezdül az éjjeliszekrényen. A macska fújva szökik ki a keze alól, mikor összerezzen; bele is telik pár percbe, amíg ráveszi magát arra is, hogy megnézze, ki az és mit akar tőle, és ez idő alatt újabb pár képkocka ugrik át a monitoron; mire elolvassa a szöveges üzenetet is, meg átgondolja a válaszát, a sorozat része véget is ér, ő meg elküldi azt a három betűt, amit bepötyögött telefonja repedt érintőképernyőjén.

Oké.

Mire odaér a megbeszélt helyre (vagy pontosabban kitűzött helyre, mert szimplán beleegyezett, nem is próbált diskurálni vele), már jócskán el van késve; még gondol arra, hogy mi legyen a kifogása, miért késett majdnem egy teljes órát, kezdve attól, hogy nem találta a zokniját egész addig, hogy szimplán nem volt kedve időben érkezni; igaz, tudják mindketten, mind ő, mind Eden, hogy a pontosság nem erénye, így reménykedett abban, hogy talán a fiú is emlékszik még arra, hogy semmi esetre se érkezzen pontosan, inkább csak tíz-tizenöt perces késéssel, hogy ne legyen rá ítélve arra, hogy úgy várjon Hadesra, mint a barátnőre, aki baszott megjelenni a randevún, mégis van egy olyan megérzése, hogy bizony így volt, és a kölyök igenis várt rá, vár rá még mindig, méghozzá rengeteget.
Mikor belép a szórakozóhelyre, már biztos abban, hogy igaza volt; a kósza hajtincseket elsimítva az arcából próbálja lokalizálni azt, aki vár rá, pillantását végigfuttatva a táncparketten hullámzó tömeg fölött, át a neonok vibráló fényén, kissé hunyorogva; eszében van még talán, hogy megdobja egy üzenettel, merre van, de aztán elveti az ötletet; dicsekedni azzal, hogy van egy mobiltelefonja, egy ilyen helyen nem épp célszerű és praktikus; tudja, miféle hely ez, elvégre is gyakori vendég itt, akár már törzskártyás is lehetne, ha osztogatnának itt ilyeneket; végül inkább úgy dönt, először inkább szerez egy italt és csak utána néz újra utána, merre lehet a kis kedves, aki kirángatta őt ide ilyenkor; mire megkapja a whiskyjét, már azt is tudja, merre keresse (hihetetlen, hogy a felismerés isteni szikrája mégis csak rá tört, emlékeztetve arra, hol szokta megbeszélni a találkozóit, amikor erre a helyre kéri őket), így határozott, egy macska gráciájával megáldott léptekkel indul arrafelé, csk hogy pár másodperccel később hanyagul, félszeg mosollyal az ajkain dobja le magát a fiúval szemben a kanapészerű ülésre, lábait feltéve az asztal mellé állított, szabad székre.
- Régóta vársz?

Na nem mintha annyira érdekelné a válasz; egyszerű formalitás csak a részéről, főleg, hogy minden bizonnyal mindketten (vagy legalábbis Hades) tudják, hogy a pontosság esélye egyenlő volt a nullával az esetében; mégis, nem akarja azzal kezdeni, hogy "oké, itt vagyok, add a pénzem és menjünk mindketten a faszba", ennyire azért nem seggfej...
...vagy legalábbis legutóbb még nem volt, abból, amire emlékszik.
to rule the world you gotta stop pretending
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
14
• kor :
21
• tartózkodási hely :
Here and there
• foglalkozás :
Diák

TémanyitásTárgy: Re: Hades x Eden   Csüt. Ápr. 28, 2016 5:02 pm


Hades x Eden

Fogalmam sincs mikor s hol találkoztam vele elsőnek, de azóta a dílerem, és mindig tudom, hogy a legjobb cuccokat szállítja, és a legjobb áron. Legalábbis a többieket hallgatva, mikor panaszkodnak, hogy ennyiért meg annyiért vették, hát... nekem ez szinte aranyár. Jelen esetben a bökkenő itt van, hiszen egy fityingem sincs, hogy kifizessem majd a cuccot, és azt sem tudom róla igazán, hogy miként fog reagálni. Az ember ennyi idő után kiismerhetné a dílerét, de a találkozásaink nem éppen tartanak tovább öt percnél, rosszabb esetben tíznél. Az alatt is csak az üzlettel foglalkozunk, és nem csevegni járunk össze. Azt tökéletesen tudom, hogy nem a pontosságáról híres, ám én mégis pontosan megérkeztem a helyre. Mindegy lenne, hogy hol agyalom ki a dolgokat, de itt valamennyivel mondhatni, hogy biztonságosabb. Nem, mintha meg tudnának verni olyan könnyen, de fő az optimizmus.
Az egyik söröm felét már elfogyasztottam, mikor nyílt az ajtó, és belépett rajta Hades. A torkomba szökött a gombóc, ami eddig a gyomromban volt, de egy pillanatig sem mutattam ki, hogy ideges lennék. Ha lazán veszem a dolgokat, sikeresebb lehetek az üzleteléssel, nem igaz? A számhoz emeltem az italom, mikor lehuppan velem szemben. A kérdésére egy vigyorral válaszoltam, szerintem sejtheti a választ, de azért megadom neki, nehogy illetlenség miatt lelépjen, vagy árat emeljen.
– Mi számít a "régóta" kategóriába? De amúgy ja, mondhatjuk ezt is. –ujjaimmal formáltam is a macskakarmot annál a szónál, mert egy szó mint száz, kinek mi tartozik abba a kategóriába. Azt meg sem merem említeni, hogy a kivételesen a pontosság mintapéldáját követve érkeztem meg eme csodálatos helyre, ami ki tudja, hogy mit hoz még. Kihasználva, hogy az ülőalkalmatosság egybenyúló, kivéve az a szék, amin Hades lábai pihennek, közelebb is ültem a díleremhez. Egyelőre csak kartávolságon belül, hogyha kell egy kis előlegszerűség, végig tudjak simítani a combján. Ennyire viszont nem szaladok előre, még az sem tudom, hogy ehhez kell-e majd folyamodnom, csupán jobb mindenre gondolni.
– Nagy szarban vagyok. Kifogytam a zséből, és a cuccból is, de az utóbbira égető szükségem lenne. Megoldható lenne egy kis... hitelezés? –vágtam bele a dolog közepébe, mindvégig az arcát fürkészve, közben kiürítve az első üveg tartalmát.

Words: 352 | Remélem tetszik :3 | ©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

díler


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
55
• kor :
28

TémanyitásTárgy: Re: Hades x Eden   Hétf. Május 02, 2016 8:00 pm

A háttámla töri a gerincét. Erre akkor döbben rá, amikor fészkelődni kezd, próbálva úgy helyezkedni, hogy egyszerre legyen belátása az egész lokálra, és a fiúra is, aki félig-meddig vele szemben ül; a whiskys pohár kicsorbult pereme fölül méri őt végig, félárbocra engedett pillái mögül sandítva fel rá, próbálva kiismerni az arcán tükröződő érzelmeket. Valami nincs rendben vele; annyiszor találkoztak már, hogy ismerte minden rezdülését, legalábbis amennyiben üzletről volt szó, és most minden bizonnyal állíthatta, hogy a dolog nem lesz olyan gyors és egyszerű, mint amilyennek tűnt első látásra. Először talán ezért akarta megtudni, mi változott ez alkalommal; nem is játszik elsőre nyílt lapokkal, csak belekortyol a whiskybe, mintha egyszerű baráti találkozón lenne, amit nemsokára szándékozik ott hagyni, talán egyedül, talán nem. Ezen nem gondolkodott; néha előfordult, hogy egy-egy sikeres üzlet után, amikor még nem volt kedve hazamenni (és meg akarta ölni magában azt a fura, ismeretlen fantomfájdalmat, ami gyötörte már hónapok, ha nem évek óta), eltöltött még az emeleten pár órát, valamelyik szobában, vagy épp engedte magát a mosdó falához szegezni és megbaszni, de ezúttal nem igazán volt ilyen hangulatában... Vagy legalábbis nem volt még benne elég alkohol ahhoz, hogy ne gondoljon arra, ami esetleg visszatarthatná, már ha egyáltalán van ilyen dolog még.

- Mondtam, sose gyere pontosan, kölyök. - Ferde, félszeg farkasvigyort villant rá, egy pillanatra elengedve a tekintetét, amíg felhajtja a pohara tartalmának maradékát, és mire visszafordul, a fiú már mellette ül; nem bírja megállni, hogy a szemöldöke magasba ne szökjön, és már a nyelve hegyén lenne, hogy valamit mondjon, de megelőzik; és a szemöldöke még magasabbra szökik, és egy pillanatig meg is bánja, hogy ilyen gyorsan elfogyasztotta a whiskyjét, mert most jól jönne neki az a pár pillanat, amit az alkohol nyerhetne neki.

Igaz, nem lenne ellenére a dolog; eddig a fiú még sose baszta át, tehát simán megadhatná neki azt, amit akar, feljegyezve elméjének falán, hogy kreditre adta neki oda, amit akart, de valamiért nem volt olyan hangulatban, hogy elengedje úgy, hogy semmit se kap cserébe. Kicsit feszélyezte az is, hogy Eden mindvégig őt nézte, mintha csak lyukat akart volna fúrni a fején keresztül az összes gondolatához, hogy tudja, mire gondol; igazából nem látott volna ott semmi érdekeset, csak hogy megkapja azt a kreditet, csak nem ingyen, mert az senkinek sem jár, még neki sem.

- A kredit sincs ingyen, kölyök. Mit tudsz felajánlani akkor, ha már a pénzem nem? - Tekintetével az övét keresi, próbálva őt ezzel odaszegezni az üléshez, hogy ne mozduljon, még csak ne is merjen megrezzenni, amíg ki nem mondja, mit képzelt el; mert hát, aki ilyet ajánl, annak minden bizonnyal elképzelése is van, méghozzá elég konkrét, ami kivételesen kíváncsivá tette Hadest, még akkor is, ha tudja, hogy a kíváncsiság az első lépés a pokol felé vezető úton.
to rule the world you gotta stop pretending
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hades x Eden   

Vissza az elejére Go down
 
Hades x Eden
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Archívum :: Archivált játékok-
Ugrás: