Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Cassie & Mini

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Cassie & Mini   Szer. Ápr. 27, 2016 10:00 am

Cassie & Mini
Az élet habzsolva jó

A reggelem a szokásos módon indult. Kivételesen egészen fitten pattantam ki az ágyból és tártam fel szekrényem ajtaját. Megnéztem magam a tükörben, azonnal meg is igazítottam hajamat, majd kivettem valami jó párosítást alakító ruhákat és ledobtam az ágyra. A fürdőbe siettem, de tudtam, anyámék még biztosan nem keltek fel, úgyhogy nem kell aggódnom az miatt, hogy foglalt lesz. Egy gyors felfrissülés és máris felöltözve indultam le a konyhába, a két falat reggelimért és egy üveg vízért, amit valószínűleg suliig el is fogyasztok. Aztán már itt sem voltam. Nick várt rám az iskola bejáratánál, óriási vigyorral az arcán amikor meglátott, majd egy apró csók után átkarolt és elindultunk be.
-Mizu Nicky? - Kuncogtam el magam, hiszen tudtam, nem szereti ezt a megnevezést. Túlságosan csendbe volt, ez pedig nem tetszett nekem. Összehúzott szemöldökkel néztem, ameddig le nem hajtotta fejét és bele nem kezdett. Tudta már, mit jelent ha morgósan nézek rá.
-Mins, ne gurulj be, de nem tudok ott lenni ma a bulidon. A srácokkal meccsre kell mennünk, teljesen kiment a fejemből. - Ekkor aztán már annyira dühös voltam, hogy arrébb léptem és aki körülöttem volt, mindenki félre állt. Még jó, hogy a többiek ezt most nem lássák.
-Szuper! Pedig tudod, hogy te vagy a buli fénypontja mindig. Ne csináld már... basszus. Cseszd meg Nick, jó? - Igen, mindig ez van ha valami nem úgy sikerül ahogy elképzeltem. Kicsit sem érdekel, hogy mi dolga van, jöjjön el és kész. Ha később, hát később. Meg azt is megígérte, hogy díszíteni is segíteni fog. Most kit hívjak el? Nem az első órámra indultam, hanem az udvarra, ahol egy szőke lány mellett ültem le, arcom kezembe temetve, miközben kicsúszott a számon: - A picsába már! - Miért van az, hogy amikor én akarok valamit csinálni, az soha nem sikerül, de ha más szervez, akkor ott mindig a lehető legtökéletesebb minden? Miért vagyok ennyire szerencsétlen? Nem is nézek oldalra, nem érdekel mit gondol rólam a mellettem lévő csaj. Soha nem érdekel, mit gondolnak rólam. Úgyis sokan ismernek, tudják, erős és menő csaj vagyok, legalábbis ami a korosztályomat illeti, közöttük én vagyok a méhkirálynő.

Jöttem  bunny  | Ruci | Zene | ©️

   
Vissza az elejére Go down

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
151
• kor :
21
• tartózkodási hely :
bristol •
• foglalkozás :
diák •

TémanyitásTárgy: Re: Cassie & Mini   Szomb. Ápr. 30, 2016 2:45 pm

Cassie && Mini

Óvatosan húzom végig csontos ujjaim az órarenden, s próbálom kitalálni, hogy milyen nap is lehet. Tegnap éjjel kicsit beszívtunk Chrisszel, így a reggel fejfájással és egy kis emlékezetkieséssel indult. A telefonomat sajnálatos módon otthon hagytam, így kizárt dolog, hogy onnan nézzem ki a kimaradt információt.
Lassan, borzos hajjal, kissé elkenődött sminkkel baktatok a Roundview felé. Minden figyelmemet az köti le, hogy hátha meglátom Sidet, így az arcomon hatalmas mosoly van. Már két napja nem ettem semmit, mivel minden alkalommal csinos akarok lenni, amikor meglát.
Hirtelenjében megállok az út közepén és lehajolok, hogy megnézzem mennyi az idő. Tudom, hogy a legtöbb ember a kezén hordja a karóráját, mivel ott van a helye, de nekem onnan mindig leesik, hiába veszem a legkisebb méretre, így a legbiztosabb, hogy ne hagyjam el. Nem sokkal múlt hét óra, ami azt jelenti, hogy túl korán fogok beérni és becsengőig még temérdeknyi időm lesz. Remélem találkozok majd Siddel és akkor eltölthetem vele a maradék perceket, amennyiben éppen nem Michelle után kajtat.
Már a Roundview területén vagyok, amikor egy szőke, szeplős lány baktat felém. Mini McGuinness. Két évvel jár alattam, igazi méhkirálynő, nem sok olyan ember van a suliban, aki nem tudná ki Ő, azt hiszem azzal a focistával jár Levannal, de nem vagyok biztos benne. Nem vagyok naprakész a legújabb pletykákból. Elég idegesnek tűnik és kissé megijedek tőle, így elhatározom, hogy az lesz a legjobb, ha egy kicsit lenyugtatom.
- Hűha Mini, de csodaszép vagy ma! Igazán jól áll ez a felső, nagyon jó választás volt ez tőled – mosolygok rá szélesen. Ekkor megpillantok oldalról egy srácot, aki épp a szendvicsét majszolja és próbálom megállni, hogy ne korogjon a gyomrom vagy ne bámuljam őt túlságosan feltűnően. Sürgősen szereznem kell egy almát, ha nem akarok kiájulni.
- Olyan idegesnek tűnsz, valaki megbántott? Emlékszel arra az érzésre, mielőtt megtörtént a balhé? Próbáld felidézni és jobban leszel – próbálom nyomni a napi bölcsességem, de nem hiszem, hogy beválik majd. Csak le kellene lépnem és megkeresnem az egyik haveromat. Amúgy is az előbb mintha Maxxie szőke loboncát pillantottam volna meg.


_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://skinsfrpg.hungarianforum.com

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Cassie & Mini   Szer. Május 04, 2016 12:40 pm

Cassie & Mini
Az élet habzsolva jó

Váratlanul ért, hogy a mellettem ülő lány megszólított. Kezembe temetett arcomat most felemelem, hogy jobban megnézhessem ki ő. Tudom, hogy idősebb nálam és láttam már párszor, Tonyékkal lóg mindig, de valahogy hirtelen nem ugrik be a neve. Nem mintha foglalkoznék túl sokat a felettem járókkal, persze megnézem a pasikat meg a vetélytárs csajokat, de aztán körülbelül teszek is rájuk. Valahogy a saját korosztályommal érzem jól magam. Végignézek rajta, hasonló szőke hajunk van, bár őt kicsit furcsának találom. Van benne valami, ami valójában nem is tudom... A nevemen szólít, elvégre megértem, hiszen sokan ismernek, már csak nem is a nevem miatt, hanem mert a színjátszóknál is én főnökösködöm legtöbbet. Nincs túl jó kedvem láthatóan, Nick bizony teljesen elcseszte az egészet. Valamit sürgősen ki kell találnom, és így biztosan nem tudok rajta gondolkodni. Ja, meg hát a suliban sem, szóval azért vagyok most itt az első óra helyett.
- Köszi, izé... hogy is hívnak? - Billentem oldalra picit a fejem. Tudom, hogy jól választottam, hiszen én mindig stílusosan öltözködöm, jó szemem van ehhez. Picit azért rosszul érzem magam a miatt, hogy meg kellett kérdeznem tőle, hogy hívják, még csak az kellene hogy besüljek, kiderüljön hogy már beszélgettünk vagy ilyesmi. Furcsa a lány, a szövege is furcsa, de különös módon nem idegesít, hiszen most ő van itt, ő lesz az akinek el fogom mondani a bánatomat, mert ki kell öntsem most már. Nem maradhat benn. Sóhajtok egyet, és a földre pillantok, ismét kicsit... dühösen.
- Az a baj, hogy nem tudom felidézni. Túlságosan rápörögtem erre az egészre. Biztos hallottad, hogy este buli lesz nálam és most a "főszervezőm" lemondta, és nem tudom hogy fogom megoldani egyedül az egészet... - Pillantok fel miközben ajkamba harapok. Nick jól el cseszte, főleg, hogy általában ő a buli központja, ő hozza a népet és erre most semmi. Nem hiszem el hogy ezt nem tudta előre. Meg a focicsapat sem lesz ott... kész katasztrófa az egész.


Jöttem  bunny  | Ruci | Zene | ©️

   
Vissza az elejére Go down

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
151
• kor :
21
• tartózkodási hely :
bristol •
• foglalkozás :
diák •

TémanyitásTárgy: Re: Cassie & Mini   Szer. Május 04, 2016 2:13 pm

Cassie && Mini

Már előre érzem, hogy miután elballagunk Michelle helyét Mini veszi majd át. Michelle. Őrjítő düh fog el már csak a nevének a gondolatára is. Emlékszem, mikor megpróbált beszervezni, hogy Sid velem veszítse el a szüzességét, de az végül nem történt meg. Persze azt az aprócska tényt kihagyta, hogy a fiú belé szerelmes. Később elmondta, hogy kedveli Sidet, mint egy nagyon jó barátot, de ő Tonyba szerelmes. Természetesen ez nem változtat a srác érzésein, s engem egyenesen az őrületbe kerget.
Az emberek azt mondják, hogy bolond vagyok, s nem érdemlem meg azt, amim van, mivel képes lettem volna halálra éheztetni magam. De hát mondják már meg nekem, hogy mivel rendelkezem. Szerető családdal? Nem. Egy szerető baráttal? Nem. Akkor jó fej barátokkal? Talán ez az egy, amire bizton állíthatom, hogy igen, így van.
- Cassie vagyok, Cassandra Ainsworth – mondom kissé csalódottan. Már megszoktam, hogy mindenki tudja a nevem a többszöri öngyilkossági kísérletek után, s ha ez nem így van, olyankor nagyon csalódott tudok lenni, pedig örülnöm kellene, hogy végre van valaki, aki előtt tiszta lapokkal nyithatok. – Hűha milyen fura, hogy mindenki bevonult órákra és csak mi ketten maradtunk itt – nyögöm be csodálkozva. Régebben, mikor nem akartam bemenni mindig rengetegen lézengtek a folyosókon, s az udvaron, de úgy látszik az idők változnak és még Christ sem látom sehol. Nagy szó.
- Én segíthetek neked meg ha azon parázol, hogy sokan nem fognak elmenni, akkor szólhatok a barátaimnak, ők mindig meghozzák az alap parti hangulatot – magyarázom elmélyülten. Tony, Chris, Anwar, Maxxie, Sid, Jal, Michelle meg én mindig nagy bulikon veszünk részt. Ha nem is tervezünk előre semmit, akkor csinálunk valami olyat, amit egyikünk sem tud majd soha elfelejteni. – Emiatt nem kell aggódnod szerintem meg hát te vagy Mini, ha nem csinálsz semmit, akkor is imádni fognak. – És ez mennyire igaz! Elég megszólalnia vagy valamit mondania valakinek, hogy tegye meg máris minden tekintet rászegeződik és minden szó nélkül követik az utasításait. Ez nekem furcsa, mert én sosem voltam ilyen, s tudom, hogy nem is leszek.


_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://skinsfrpg.hungarianforum.com
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Cassie & Mini   

Vissza az elejére Go down
 
Cassie & Mini
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Archívum :: Archivált játékok-
Ugrás: