Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 vexare reaper mortis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: vexare reaper mortis   Csüt. Ápr. 28, 2016 8:35 am


Vexare Reaper Mortis
We have a flair for the shade and the inbetween
We like to run with the wolves from the darker scene

Becenév
Vex. simán Vex.
Születési hely, idő
London, Anglia / 1992. január 27.
Foglalkozás
ingyenélő
Családi állapot
nincs ideje ilyenekre
Kapcsolat a családdal
Az apja megveti, talán gyűlöli is, talán a világ végére űzné, mert botrányosnak tartja. Az anyja szereti, ha macska lenne, halálra simogatná, dédelgetné, mentené a menthetetlent. Ő pedig szimplán leszarja, amíg pénzelik és nem próbálják őt bezárni az elvonóra megint.
Play by
Sen Mitsuji
Csoport
kívülállók
satan's penis ◆ bőven elég :') ◆ van egy
Életem története

JANUÁR
Hatalmas, hófehér pelyhek az ablakon túl, a város épületeinek tetejére terülő, puha dunyha, a cigaretta nehéz füstje a szoba levegőjébe vegyülve. Az ágyon fekszik, fakó szemei tompán, élettelenül bámulják a plafont, mintha csak meghalni készülne; mellkasa lassan emelkedik, majd süllyed, fel-le, fel-le, az ujjai összerándulnak a takarón, rámarkolnak a sikamlós, szatén ágyneműre.
Az óra számlapja hajnali négy óra tizenkettőt mutat, a szíve lassan, lustán ver.
Du-dumm.
Du-dumm.
Az ablakon beszűrődő, aranysárgás fény az utcai lámpákból, a sejtelmesen nyúló árnyak a szoba sarkaiban. Egyedül van. A szülei elutaztak; füleiben még visszhangzott a bőrönd kerekeinek súrlódása a parketten, az apja kiabálása, a kijárati ajtó zárjában elforduló kulcs kattanása.
Du-dumm.
Du-dumm.
Az éjjeli szekrényen megrezdülő telefon, a torz hangon felordító csengőhangja, a holdkóros mozdulat, amivel felemelkedik improvizált haláli ágyáról. A remegő ujja az érintőképernyőn, a szívdobbanásainak visszhangja a fülében, a vonal túlsó végén megszólaló hang.
- Elmentek már?
- Nyitva hagytam a hátsó ajtót.


ÁPRILIS
- Ha még egyszer kivered magadnak, meg fogsz vakulni.
Az ajtóban áll, vagy inkább az ajtófélfának támaszkodik, karjait összefonva a mellkasa előtt, ajkai szélén lelógó cigaretta, a csípőjén hanyagul lógó törölköző. Szinte felfalja a tekintetével; meggyűri a párnát a feje alatt és a szemébe hulló, kósza hajtincsei mögül néz fel rá, kissé hunyorogva.
- Ha nem basznád ilyen sokáig az eget a fürdőben, nem lennék rákényszerülve.
Az alsó ajkába harap, ahogy farkasszemet néznek; nem ereszti a tekintetét, amíg el nem élvez, aztán a lepedőbe törli a kezét, mintha mi sem történt volna.
- Te fogod kimosni.
Egy hosszabb pillanatra beáll közöttük valami fura, kellemetlen csend, aztán mindketten elnevetik magukat; a törölköző halk suhogással hull a földre, aztán nyikordul az ágy a rá nehezedő súly alatt. Az éjjeli szekrényen elnyomott cigaretta füstje szétfoszlik a levegőben.


AUGUSZTUS
A vécédeszka koszos tetejére szórta a fehér port a tasakból és a bankkártyájával lassan, szinte már mesteri precizitással osztotta három csíkra; maga sem tudta, miért pont háromra, amikor csak ketten voltak, és ő korántsem volt olyan állapotban, hogy saját erejével keljen fel a padlóról; egy pillanatig megfordult a fejében, hogy mennyire szánalmas ez a látvány, mennyire az volt az is, mikor egymásra próbálták összpontosítani a tekintetüket a villogó fények kereszttüzében, a táncparketten, mikor testük egymáshoz simult, és aztán az a bizonyos kéz a nadrágja farzsebébe csúszott és a fenekére markolt. A következő, amire emlékszik, az az, hogy a háta a hideg csempének simult, aztán az ő keze a nadrágjába simult, és azt zihálta a fülébe:
- Leszopsz?
- Kizárt.
- Oké.
Lassan szívja fel az első csíkot a deszkáról, aztán a vécéfülke falának dől; a következő, amire emlékszik, az a telefonja hangszórójából üvöltő dallam, és Oliver Sykes hangja a fejébe tolakodik, ahogy azt üvölti, middle fingers up, if you don't give a fuck, aztán az apja hangja a vonal túlsó végén.
- Holnaptól elvonóra mész.


OKTÓBER
Egymásnap koccanó kristálypoharak, méretre szabott öltönyökbe öltözött férfiak és estélyi ruhákba öltözött nők; félhangon beszélgetnek a politikáról, korrupcióról és drága alkoholokról, és néha felkuncognak, mintha valami humorosat mondtak volna. Köztük ott van ő is; karcsú, megzuhant vállain lóg a zakó, hátát a falnak támasztja, kezében pezsgős pohár. A terem távolabbi sarkában áll; nézi, ahogy a zenekar hangol, az angol keringő dallamának első pár hangjegyét próbálva összeegyeztetni, és ajkai akaratlanul is halvány, szánakozó mosolyra húzódik.
- Látom, jól szórakozol.
Az anyja megáll mellette; hosszú, ébenfekete elegáns kontyba van fogva, testére második bőrként simul az elegáns kisestélyi, kiemelve korához képest tökéletes alakját. Egymásra néznek, és egy pillanatra az az érzése támad, mintha csak tükörbe nézne; igaz, a tükörkébe valamivel gyengédebb, nőiesebb arcvonásokkal rendelkezik, de mit számít az?
- Ingyen pezsgő, már megérte.
- Nem is szereted a pezsgőt.
- Igazad van.
A kristálypoharat magával viszi, amikor sarkon fordulva távozik, nem törődve anyja tiltakozásával.


NOVEMBER
- Vex, ez így nem mehet tovább.
Még kettőt lát a kávézóasztalból és róka barátja is lelkesen kucorog mellette, mikor anyja feltűnik a látóterében; cipőjének sarkai halkan koppannak a fehér márványpadlón, visszhangot verve a villa magas belső terének csupasz falain, majd fél térdre ereszkedik a kanapé előtt, hogy fiával egy magasságban legyen. Farkasszemet néznek; a nő ébenfekete íriszeiben csalódottság és aggódás tükröződik, és neki el kell fordítania a fejét, mert nem tud rá nézni. A plafont bámulja; a magas homlokzat díszítőelemein árnyak játszanak, megnyúlnak, ahogy egyre tovább figyeli őket, és nem is hallgatja a szavakat, amiket hozzá intéznek; szívverése lassul, és gondolatai elkallódnak, messze, messze.
Du-dumm.
Du-dumm.
- Ha nem akarsz elvonóra menni, az elvonó jön majd hozzád.
Nyekken, amikor a padlóra esik; a szőnyeget ki kellett dobni, miután lehányta.


MÁRCIUS
- Nem akarok beszélni vele.
A fehérre festett ajtó mögött léptek hallatszanak; anyja tűsarkainak koppanásai, és tornacipő csoszogása, el is tudja képzelni, ahogy egyik lábáról a másikra helyezi a testsúlyát, pedig nem is tudja, hogy néz ki; csak az ablakon át látta, mikor kiszállt az anyja drága, vérvörös audijának anyósüléséről, hanyagul elsimítva az arcából a kósza hajtincseket, majd megigazította a táskát a vállán. Akkor nem érdekelte. Most nem akarta.
- Nem azért hoztam ide, hogy most visszafuvarozzam.
- Hívj neki taxit.
Hallja a nehéz sóhaját az ajtó túloldalán.
- Próbálj meg beszélni vele, nem olyan rossz ember ő, csak... Elveszett.
Kopp. Kopp. Kopp.
Magukra maradnak.
Aztán valami súrlódik a földön.
Gyűrött szórólap, rajta barátságos, púderrózsaszín comic sans hirdeti, hogy mindenki számára van még esély, és a sarkában szálkás, hanyag betűkkel két mondat.
"Anyád ötszáz fontot adott, hogy beszéljek veled. Szükségem van a pénzre, szóval legalább tegyél úgy, mintha érdekelne a mondanivalóm."
Néma csend, aztán a kulcs kattanása a zárban. Feltápászkodik a padlóról és résnyire nyitja az ajtót.
Du-dumm.
A szíve kihagy egy ütemet.
- Azt a kurva.


MÁJUS
- Ha így folytatod, legközelebb a gyomormosásról foglak összeszedni.
Az ágyán ülnek, törökülésben; ajkai között cigaretta, óvatosan harap a filterre, hogy ne essen az ágyra, míg az öngyújtóját keresi a zsebeiben, amikből hirtelen határozottan túl sok volt. Nem néztek egymásra; Vex talán fel sem emelte volna a tekintetét, ha a látóterében meg nem jelenik egy öngyújtó és egy apró láng, amibe beletarthatta a cigarettáját, hogy végre meggyújthassa azt, kéjesen beszívva a füstöt a tüdőjébe.
- Még a neved is halált jelent.
- Látod, még a sors is azt akarja, hogy megdögöljek.
Nevetnek; apró, pillanatnyi kacaj csak, ami a köhögésébe fullad, aztán félreteszi a cigarettát és a vele szemben ülő srácra néz.
- Amúgy neked nem kéne valami fura pszicho-izét csinálnod velem...?
- Az a munkám, hogy beszélgetek az emberekkel.
- A halálukról?
- Akár.
Összenéznek.
Du-dumm.
Du-dumm.
Hosszú percekre beáll köztük a csend; az éjjeli szekrény szélére tett cigaretta közben leég, a füstje beeszi magát a levegőbe, a csikk a földre hull. Egymásba akadó pillantások, szakadozó lélegzetvételek. Csend.
- Megcsókolsz végre, vagy csak nézni fogsz?
Puha ajkak az övéin, durva, követelőző csók, a fölsője alá bekúszó kezek.
- Ó, baszd meg.
Szerencséje, hogy kulcsra zárta az ajtót.


Vissza az elejére Go down

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
25
• kor :
24
• tartózkodási hely :
◐ Bristol
• foglalkozás :
◐ Party Photographer

TémanyitásTárgy: Re: vexare reaper mortis   Pént. Ápr. 29, 2016 11:11 pm

Gratulálunk, elfogadva!
Szépséges éjjelt Vexare!

Du-dumm.
Du-dumm.
Az igazság az, hogy már túlságosan lusta vagyok ódákat írni, de el kell mondanom, hogy irományod jogosan nyerte el az elfogadott státuszt, hiszen nekem nagyon tetszett. Érdekes életed van és szeretném látni még a stílusodat a játéktéren, szóval nem is beszélek fölöslegesen, úgyse olvassák ezt el, szóval ja. Engedlek játszani. Puszi
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
vexare reaper mortis
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Archívum :: Archivált karakterlapok-
Ugrás: