Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Noxi & Hanna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

badminton diák


Hanna Evans

Darling, my name is
• hozzászólások :
27
• tartózkodási hely :
❝ Egy lépéssel előtted ❞
• foglalkozás :
❝ Gimnazista ❞

TémanyitásTárgy: Noxi & Hanna   Pént. Dec. 30, 2016 7:11 pmNoxi & Hanna

hello stranger!


Utálom, amikor az én drága, egyetlen anyukám egyedül hagy a sivár, sötét házban, kaja nélkül. Akkor figyelek fel éhségemre, mikor a nagy zenét - ami természetesen az én művem - egy hangos rengés nyomja el. Először azt hittem, hogy most jönnek az alienek, és elvisznek, vagy Samara Morgan mászik ki mindjárt a tévéből - kevesebb horrort kéne néznem - de hatalmas szerencsémre csak a hasam korgott.
Így a párnákból és takarókból épített váramból kikelve veszek fel néhány ruhát, egy pár cipőt néhány kiegészítőt és egy kis sminket. Lerobogok a konyhába, onnan veszem fel anyám hátrahagyott pénzét, és már a házon kívül vagyok.
Kicsit később..
Megrakott nejlonszatyrokkal a kezemben sétálok hazafele, azon töprengve, hogy előbb a pisztáciafagyit vagy a nugátos jégkrémet egyem meg előbb. Gondolkodásomból telefonom ébreszt fel. Üzenetem jött. Feloldom a készüléket és megnézem.
Na de Hanna! A ribancoknak figyelnie kéne az alakjukra, nemde? Legalább te tudhatnád! -A
Ijedtemben a szívemhez kapok. Szerencsétlenségemre leszakadnak a szatyrok és minden ami bennük volt a földön terül szét. A közelben csak egy kék sapkás, szemüveges fiú tartózkodik, nem tudom, hogy segít-e, de ezeket egyedül nem bírom el.   
With love -- Viselet -- Zene
   
   


A hozzászólást Hanna Evans összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 14, 2017 10:58 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


Nochsen Neuvillberg

Darling, my name is
• hozzászólások :
12

TémanyitásTárgy: Re: Noxi & Hanna   Pént. Dec. 30, 2016 10:19 pmHanna & Noxi
oh, look at you, you definitely need my help

Nagyot ásítottam kint a hidegben, mikor egyre unalmasabbá vált a növénytömb szélén ücsörögve várakozni valakire, aki talán el sem fog jönni. Ennek ellenére, kezemet szám elé tettem, ahogy azt az emberi normák megkövetelik, és telefonomon pötyögtem ezerrel, ujjaim csak úgy jártak. Egyszerre több mindent csináltam, egészen jól kialakítottam ezt, most éppenséggel webáruházakat böngészek, közben messze élő barátaimmal váltottunk üzeneteket. Szóval, elütöttem az időt, de nem volt olyan kellemes itt kint, mint például otthon lehetne. Bár le kellett hűtenem a fejem, mert a puha ágyam érintése megegyezett azzal, amiben keltem az ominózus éjszaka után, mikor magamévá tehettem ittas állapotban álmaim nőjét, aki egyben a rémálmaim főszereplője is. Sosem volt velem kedves, gúnyolt, megalázott, aztán hirtelen ágyba bújt velem, ami teljesen zavarba ejtő volt nekem, mert semmit sem értettem belőle. Azt tudtam, hogy jó volt vele, de nem tudom ilyenkor mi a következő lépés. Kellene beszélnem vele erről? Vagy hallgassak és tegyek úgy, mintha nem vágynék minden szegletére azóta erősebben?
Felpillantottam a sötét járdára telefonom képernyőjéről, nem sokat emeltem fürkészésemen, de legalább nem károsulnak retináim a folyamatos elektronikai kivetítő által szórt fénysugarak miatt, amik talán át is mentek az infrán, magyarul nem egészségesek.
El is bambultam, csak arra tudtam gondolni, milyen jó lehetne most az eperszőke istennőm közelében tartózkodni, főleg, hogy már tudom, milyen íze van ajkainak, milyen íze van egyéb testrészének. Hallhattam kéjjel töltött nyögéseit, amiket csak én okoztam, büszke voltam magamra, emlékszem. Viszont kizökkentem, mikor egy szakadást hallottam, és csak remélni mertem, nem valami testrész volt, mert elég csúnyán hangzott. Felkaptam a fejem, és csak pislogva néztem, ahogy az árucikkek a földre esnek, beterítve a koszos járdást. Fel sem fogtam, kellett pár pillanat, mire felpattantam és már rohantam is oda segíteni, közben elrejtettem telefonom a zsebembe.
- Hadd segítsek! - kértem, miközben leguggoltam, és karjaimba kaptam pár dolgot, próbáltam nagyobbakat és nehezebbeket, azokat én jobban elbírom, mint ő. - Mi történt? Rossz zacskót adtak, vagy régi volt? - érdeklődtem, mert csak úgy random nem szoktak szétszakadozni, valami oka biztos volt, például az is, hogy a keze szívénél volt, mikor odafordultam. Szívroham, vagy mi a fene?


 Rolling Eyes  szíív    || dangerous love
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

badminton diák


Hanna Evans

Darling, my name is
• hozzászólások :
27
• tartózkodási hely :
❝ Egy lépéssel előtted ❞
• foglalkozás :
❝ Gimnazista ❞

TémanyitásTárgy: Re: Noxi & Hanna   Szomb. Jan. 14, 2017 4:52 pmNoxi & Hanna

hello stranger!


Ez az egész -A dolog néhány hete kezdődött, még év elején. Nem tudom, hogyan és miért, és, hogy ki küldözgeti, de nem árt elővigyázatosnak lenni vele, mert minden hol ott van, és mindannyiunkat figyeli. Olyan mintha egy akváriumban úszkálnánk, neki csapódunk a falnak, aztán egy másik irányba kezdünk úszni, kiutat találunk, de mégse, újra falnak csapódunk. Kezd ebből elegem lenni, nem merünk szólni senkinek se, mert az a titokzatos személy (vagy talán személyek?) minden titkunkat tudja, és ha azok kitudódnának, lőttek a rendes életünknek. Bizonyára Alisonnak si köze lehet ehhez az -A dologhoz, de annak már egy éve lassan, de mégis mi történt Alisonnal? Elrabolták? Megölték? Nem tudjuk, a rendőrség még mindig rajta van az ügyön, de mégis rossz belegondolni, hogy miken ment/megy keresztül most Ali. A hideg is kiráz.
A szakadás felkelti a fiú figyelmét, aki készségesen is jön segíteni. Furcsa, a legtöbb fiú nem ilyen. Természetesen elfogadom a segítégét, és vele együtt veszem fel a olgokat, de a fiú annyira kedves, hogy a nehezebb dolgokat veszi el. Elmosolyodom rajta, miközben néhány pudingot veszek fel, de hmar lefagy az arcomról a vigyor, mikor megkérdezi, hogy mi történt. Elmondjam neki?
- Lehet, hogy kicsit sok mindent vettem. Lehetséges, hogy a tej zsírtartalma miatt? - nem, nem mondom el neki, csak veszélybe sodornám.
- Am, Hanna Evans. - nyújtanám a kezem, de a fiú keze tele van, ezért csak biccentek.
- Segítesz elvinni a házamhoz? Kapsz pisztáciafagyit!   
With love -- Viselet -- Zene
   
   

_________________

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle.
But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Noxi & Hanna   

Vissza az elejére Go down
 
Noxi & Hanna
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Bristol :: Belváros-
Ugrás: