Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Scar&&Nay

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
13
• kor :
31
• tartózkodási hely :
❝bristol❞
• foglalkozás :
❝i'm a business(wo)man❞

TémanyitásTárgy: Scar&&Nay   Kedd Jan. 03, 2017 5:20 pm


Tell me your little secret
scarlett & naya

Kibontok még egyet. Hisz végül is miért ne? Elég az órára ránézni, már rég elmúlt a vacsoraidő. Most már biztos, hogy az egész ház a maga ügyes-bajos dolgával van elfoglalva. Mindenki, kivétel én, mivel amióta újra "itthon" élek, olyan magányos vagyok, akár a kisujjam. Szörnyen unatkozok. Na és mi az unalom legjobb ellenszere? Az italozgatás. Magányosan. Basszus...
Na ezért bontok fel még egy üveg bort! Ugyanis még mindig eszembe tud jutni. Ez pedig nem jelent túl sok jót. Hisz lassan attól tartok, hogy már nem is az egész családomat, hanem egyenesen magamat, meg a világot csapom be. Á, kit hülyítek?! Hisz a vak is látja mennyire magam vagyok. Ezt még az új lány is egészen gyorsan észrevehette, és még az első teljes "munkanapjának" sem kellett hozzá letelnie.
Scarlett.
Mit ne mondjak azóta meglehet rólam a véleménye. Ami persze egy csöppet sem baj. Nekem is megvan róla az enyém. Legalábbis azt hiszem.
Igazából, még mindig furcsa egy másik nőre gondolni, s nem Carol-ra. Az ő gyorsan, a semmiből kialakult hiánya rendesen elemészt olykor-olykor, főleg így esténkét. Az ágyba bújáshoz készülődve. Azok a hideg kezek...  Gyorsan kortyolok a poharamból egy hatalmasat. Csukott szemmel élvezem, ahogy az alkohol felmelegíti a torkomat, majd tovább illan. Egy pillanatra felnyitom mázsássúlyú pilláimat, megpróbálok felállni a fotelből, de hirtelen megszédülök. Hát mégis csak hat. - mosolygok magamban, örülve, hogy lassan elérem a kívánt szintet a szeszt illetően. Majd ismét lehunyom a szemem, mire egy apró szellő -ami minden bizonnyal a nyitott ablakomon át szökött be, a lehető legjobb pillanatkor- átlibben a vékony selyemhálóingemen. Ennek következtében nem tudok csendben maradni, hatalmasat nyögök fel.
Annyira magányos vagyok.
Annyira jó lenne most nemmegtörténté tenni ez egészet, hazamenni a feleségemhez és szeretkezni vele egy hatalmasat. Így, ennyi külön töltött éjszaka után. De tudom, ha ezt tenném, akkor sem lenne az igazi. Akkor is valami hiányozna, valami más lenne, mert tudnám, hogy ő esetleg nem rám gondol. Lehet akkor is a titkárnőjével átélt képsorok pörögnének le a szeme előtt. És lehet én is másra gondolnék. Valaki sokkal izgalmasabbra. Mondjuk arra a személyre, aki itt pihen, tőlem csak egy falnyira.
Annyira furdal a kíváncsiság, hogy vajon mit csinálhat, mit viselhet. Lehet, hogy már alszik? Talán nem is olyan jó ötlet, hogy átnézzek. Mégis a bor varázsában sokkal egyszerűbb a kétségeimet legyőznöm. Igen, magamnak teszek csak jót, ha most átkopogok. Ennyit megérdemlek, ennyire nem akarok egyedül lenni. Ha már a vacsorát is kihagytam... látod? Csomó indokom van!
Habár az elmém egy kicsit borús, lábam mégis gyakorlottan mozog. Kilincsek váltakoznak a kezem alatt, mígnem megérkezek a bézsre mázolt ajtó elé.
Bátorság, és 3, 2, ... kopp-kopp.
Csak semmi idegesség! Bár jobb, ha a félig üres üveget, inkább a hátam mögé dugom.

†  note: lesz ez majd jobb is :3 † words: 436


_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
8
• kor :
27
• tartózkodási hely :
• Bristol
• foglalkozás :
• escort

TémanyitásTárgy: Re: Scar&&Nay   Kedd Jan. 03, 2017 6:32 pm


Naya & Scarlett

Talán nem éppen a lehető legjobb dolog a munkaadóim lánya után kémkedni az interneten, de ettől függetlenül felettébb szórakoztató elfoglaltság a szemeimet legeltetni egy-egy róla készült fényképen. Merthogy szerencsémre akad belőle, nem is egy darab. És még csak a Google gyöngyszemei között nézelődöm, a közösségi média oldalaira fel sem tévedtem. Így is megbabonáz, amit látok, márpedig nem éppen rövid ideje nézegetem a képeit. Akkor kezdtem el, mikor kijöttem a zuhany alól, vizes hajjal, egy szál köntösben. A hajam azóta már meg is száradt, s lassan illő lenne felvennem a hálóruhámat, de egyszerűen képtelen vagyok elszakadni a géptől. Az a világoskék szempár, a fekete hajzuhatag és azok az ajkak... túlságosan beleégtek az elmémbe, s bármit tegyek is, nem tudom elűzni őket onnan. Másra sem bírok gondolni, csak arra, milyen lenne végigsimítani a selymes bőrén, ujjaimat a hajába fúrni és megízlelni a puha ajkait. Na és ebben a pillanatban kattintok rá a piros x-re és hajtom le a laptopot. Hiszen ezek az érzések, ezek a vágyak, amiket bennem ébreszt, nem jók. Tetszeni tetszenek, de nem szabadna ezeket éreznem. Mivel én sohasem vonzódtam a saját nememhez. Ha végignéztem egy, az utcán mellettem elhaladó nő társamon, azt is azért tettem, hogy megvizsgálhassam a ruhát, amit viselt vagy épp a cipőjét. Nem azért, mert az alakját figyeltem, vagy azt, hogyan mozog. Naya esetében viszont ez nagyon más s éppen ezért halvány fogalmam sincsen, mihez is kezdhetnék ezekkel az érzésekkel. Hiszen annyival könnyebb lenne, Ő is csak a férfiakhoz vonzódna. Akkor nem lenne miről beszélnünk, de tegnap a bátyja sikeresen elszólta magát, így azóta tudom, hogy bizony ez a fekete szépség a nőkhöz is vonzódik. Így azonban eléggé nehezemre esik kiűzni a fejemből az általa ébresztett gondolatokat.
Arrébb helyezem a laptopot és miután a kezembe veszem a fésűmet, a tükörhöz sétálok. Általában nem vesződöm sokat a fésülködéssel, most azonban kifejezetten jól esik, hogy elbabrálhatok ezzel, na nem mintha a gondolataim elterelődni látszanának. Ráadásul, ahogy a hajtincseim óvatosan a nyakamhoz simulnak, csak még furcsább gondolatok villannak be. Ó, miért kellett nekem elvállalnom ezt a munkát?
Ahogy meghallom a kopogást az ajtó felől, hirtelen összerezzenek. Lehet csak az "ál-barátom" látogat meg, hogy átbeszéljük a holnapi program részleteit. Nem mondom, hogy vágyom a társaságára, ám talán mégis jó volna, ha itt lenne, mert addig is a munkára koncentrálnék és nem a húgára, akitől csak pár méter választ el. Leteszem a fésűt az asztalkára, újrakötöm a köntösöm, nehogy kibomoljon és túlságosan kitárulkozzak, mint kellene vagy mint illendő volna. Majd odalépek az ajtóhoz és kinyitom azt.
Megszólalni nem tudok, viszont nyelnem kell, miután tekintetemet végigfuttatom Naya-n. Hogy nézhet ki most is ennyire átkozottul gyönyörűen?
Megköszörülöm a torkom, s idegességemben eltűrök egy hajtincset a fülem mögé. - Naya... minden rendben? Jól vagy? - Érdeklődöm meg, nem mintha más esetben nem ugorhatna át hozzám, de ezzel a tetetett aggódással palástolni tudom a valódi érzéseimet. Hiszen nem tudhatja meg, milyen hatással van rám...
- Gyere be. - Mosolygok rá kedvesen, bár érzem, ahogy elönt a forróság, ráadásképpen pedig a szívem is őrült módjára kezd dübörögni a mellkasomban. - Helyezd magad kényelembe. - Kedvesen szólalok meg, bátorítóan körbemutatva a szobán, s próbálok észrevétlenül a lehető legtávolabb helyet foglalni tőle. Így a biztonságos. Nem engedhetem meg magamnak, hogy bármi hülyeséget csináljak, még véletlenül se. Mindezt persze úgy, hogy közben próbálom nem figyelembe venni a lenge öltözetét, a szabadon lévő vállait és hosszú, formás combjait. Mint mondtam nem szabad.
- Hiányoltunk a vacsoráról. - Töröm meg ezt a pár másodperces néma csendet a vacsorára terelve a szót. Muszáj beszélnem, beszélnünk, különben biztos elkövetek valami oltári nagy baromságot.
Csak vegyél mély levegőt Scarlett és nyugi. Vissza tudod fogni magad.
Ó, bárcsak ezt tényleg komolyan gondolnám, hiszen ezelőtt senki sem ébresztett bennem ilyen érzéseket.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
13
• kor :
31
• tartózkodási hely :
❝bristol❞
• foglalkozás :
❝i'm a business(wo)man❞

TémanyitásTárgy: Re: Scar&&Nay   Szer. Jan. 04, 2017 8:59 pm


Tell me your little secret
scarlett & naya

Még így ittasan is roppant zavarba ejtő az ajtaja előtt állnom. Tiperegni, toporig, mintha valamilyen bűnös kisgyerek lennék, és az igazságot készülném felfedni. Mintha olyan halálra ítélt lennék, aki a perceket, másodperceket visszaszámlálva vagy a saját hóhérjára, vagy a megváltásra vár. Na jó, ez azért durva. Hiszen Scarlett minden csak nem egy köpcös, kopasz, morgó, életunt, hatalmas farok.
Te jó isten, én most tényleg ilyenek butaságokra gondolok? Pedig már hallom is, ahogy az ajtóhoz siet.
A levegő egy pillanatra összepréselődik a tüdőmbe, mikor meglátom a lenge öltözetében, ám mégsem lep meg. Hisz számítottam rá, hogy már lefekvéshez készül - ha éppen nem alszik -, sőt minden bizonnyal ezért is jöttem át. Hogy így is lássam. Ez pedig most érthetetlen boldogsággal, jóérzéssel tölt el.
- Persze, én igen. Jól vagyok nagyon is, hála neked. Harapom el a mondatomat sikeresen, majd mielőtt átlépném az apró kis küszöböt, körbenézek, felmérem a szobája teljes valóját. - Zavarok? Mert ha igen... inkább be sem fejezem a mondatot, mivel van bennem annyi gőg, hogy nem adom meg magam, a józan, tiszta fejű Naya-nak -aki igaz csak egy pillanatra bújt elő- azt, hogy önmagamat küldjem el, ha már ennyire a közelébe kívánkoztam.
Megrázva magam lépek be, majd az egyik ismerős díszfotel felé indulok. Viszont az alkohol hatására egy kicsit megszédülve huppanok le. Micsoda belépő! Még jó, hogy a maradék bort nem löttyintettem a fotelre. Akkor - ha a szőkeség nem is, de anyám biztos kinyírna. Vagyis inkább a takarításért felelős személyzet.
- Megkínálhatlak? - emelem kicsit feljebb a kezemben lévő üveget felé. Nehogy már én legyek a rossz házigazda. Ezt a szerepet a fivérem, vagy az apám úgyis sokkal inkább kiérdemli.
- Igen, a vacsora. Nos, volt egy kis elintézni valóm, ami nem várhatott - gondolok itt arra, hogy vagy hatodszorra olvastam el könnytől csillogó szemekkel a levelet, amit az ügyvédem küldött a feleségem nevébe. Mind a 8 oldalon újra átrágtam magam, bár a legkevésbé sem volt hozzá kedvem. És közben észre sem vettem, hogy mennyire eltelt az idő. Így inkább hozattam fel magamnak vacsorát és három üveg bort. És igen, ez már az utolsó ami a kezemben van. Mondtam én, hogy kellett egy kis bátorítás. Ezért igazán senki nem ítélhet el.
- Amúgy, azt hiszem ideje lesz megszoknod, hogy nálunk még a vacsoránál is folyton megy a szarkavarás - basszus, ez talán így egy kicsit erős volt. De nem tudok mit tenni. Eléggé feldúlt vagyok, hála Carol-nak, amit ismételten a családomon vezetek le. Na meg most kizárásos alapon a szőke szépségen.
Nem hiszem el, hogy az exem miatt, lehet, hogy ezt a jó partit már most elcsesztem.  

†  note: szerettel ment *.* † words: 423


_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
8
• kor :
27
• tartózkodási hely :
• Bristol
• foglalkozás :
• escort

TémanyitásTárgy: Re: Scar&&Nay   Csüt. Jan. 05, 2017 12:29 am


Naya & Scarlett

Annyira abszurd volt az egész helyzet. Pár méterre állunk egymástól, a gondolataim teljesen elkalandoznak, a tekintetemet le sem tudom venni a váratlan vendégemről és ez így nem jó. Bár való igaz, hogy legfőképpen miatta vállaltam el ezt a munkát, de talán nem gondoltam át eléggé. Hiszen még csak önmagamat se tudom adni, annyira megrészegít a közelsége.
Figyelem, ahogy kecsesen belibben a szobába, miután egy apró fejrázással jelzem neki, hogy egyáltalán nem zavar. Ó, még szép, hogy nem. Egészen eddig az Ő fényképeit nézegettem az interneten, most azonban élőben is legeltethetem rajta a szemeimet. De valószínűleg ezt sem kellene.
Bár a tetetett aggódás kezd átcsapni valóságossá, amikor meglátom, hogyan zuhan rá az egyik díszfotelre. Nem hiszem, hogy ez az első üveg, amivel iszik az este folyamán és ez zavar. Sajnálom, hogy ilyen szörnyűségeken kell keresztülmennie, hiszen nem érdemli meg. Ő annyira csodálatos, egyszerűen nem fér a fejembe, hogy az a tetves férje hogy volt képes ennyire elrontani a dolgokat. Bár önző módon mondhatnám azt, hogy ez így nekem jó, mert így legalább van esélyem, de aztán lehet csak túltengenek bennem a hormonok és többet látok bele a helyzetünkbe, mint kellene.
- Igen, kérek szépen. - Odalépek hozzá, hogy elvehessem tőle a borosüveget. Nem vagyok annyira italozós kedvemben, ugyanakkor nem szeretném, ha Ő többet inna. Legalább az én idegességemet is elnyomja kissé az alkohol. Remélem.
- Értem. - Bólintok, mikor belekortyolok az üvegbe. Nem akarok belemenni a részletekbe, ha szeretne, velem bármikor beszélhet róla, ha nem szeretne, akkor én nem fogom erre kényszeríteni. - Köszi. - Még pár korty a borból, aztán visszanyújtom neki az üveget. Legalább ennyivel is kevesebbet iszik belőle. Nekem pedig épp ideje lenne kissé távolabb lépnem tőle. Merthogy amint megkínált a borral, rögtön lecsökkent a közénk húzott távolság. Amit most ideje lenne újra felépíteni.
- Hát lehet elviselhetőbb lenne a szarkavarás, ha te is feltűnnél a vacsoránál. Legalább addig se a férfiak hülyeségére figyelnénk. - Létezhet, hogy ennyi alkohol a fejembe szállt volna? Könnyen elképzelhető, hisz az előbb meggondolatlanul szólaltam meg. Ha szerencsém van, legalább annyira el van már varázsolva az alkoholtól, hogy nem veszi majd észre. Miért nem tudom összeszedni magam a közelében?
- Sajnálom a történteket. - Gondolom ennél jobban nem kell részleteznem, hisz elszomorítani se szeretném. - De szólj nyugodtan, ha tudok segíteni valahogy. - A szavak önkénytelenül csúsznak ki a számon, nem is tudom miért mondom őket. Maguktól jönnek, megfékezni pedig nem tudom őket. - Vagy ki tudja, lehet a szüleid melléd is leszerződtetnek valakit és akkor az én segítségemre vagy társaságomra már nem is lesz szükséged. - Elmosolyodom a mondandóm végén, hogy rájöhessen, mindössze viccnek szántam ezt a kijelentésem. Ám remélem, hogy a szülei fejében ilyesmi meg sem fordul, hiszen őszintén zavarna, ha valaki más is bekerülne a képbe, függetlenül attól, hogy talán még én sem vagyok benne. Jaj, miért ilyen nehéz ez? És miért beszélek össze-vissza mindenféle hülyeséget?
Keresztbe teszem a lábaimat, babrálok a hajammal, próbálok minél több elfoglaltságot keresni, hogy ne bámuljam már ennyire feltűnően. Nincs jó kedvében és nem akarnám még jobban kihozni a sodrából, mert aztán végleg búcsút inthetnék neki. Bár lehet, ez a hajó már korábban elúszott.
Mindenesetre a gondolataimat ez nem érdekli, valójában semmilyen feltevés, mert boldogan lubickolnak az újra és újra megjelenő fantáziaképeimben. Ilyenkor adok hálát az égnek, hogy az emberek nem tudnak egymás gondolataiban olvasni, mert akkor most nagyon rosszul jönnék ki a helyzetből. De annyira nem okolhatna ezért... Túlságosan lenge öltözékben van és túlságosan szép ahhoz, hogy ne Ő töltse ki minden gondolatomat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
13
• kor :
31
• tartózkodási hely :
❝bristol❞
• foglalkozás :
❝i'm a business(wo)man❞

TémanyitásTárgy: Re: Scar&&Nay   Pént. Jan. 06, 2017 6:09 pm


Tell me your little secret
scarlett & naya

Vajon csak én érzem azt, hogy ebben a szobában egyre melegebb van? De hiszen nem is csodálom, ez a jó pár üveg bor egészen gyorsan meghozta a hatását, és a csípős nyelvem ennek okán nem tudott veszteg maradni. Te jó ég, milyen kínos. Már biztos észre vette, hogy a mi családunkban nincs valami rendben, de ez, az én kis félreszólásom mindennek a legalja. Talán még sem volt olyan jó ötlet idejönnöm. Tudhattam volna, mit vált ki belőlem, jobban mondva a spicces énemből egy ilyen szép nő jelenléte, esetleges faggatózása. Röviden és tömören: semmi jót.
Mégis, lefuttatva most gyorsan azt a fantáziát a fejembe, ahogy egyedül ülök a szobámba, zokogok és sajnáltatom magam becsiccsentve, talán még kínosabb volna. Éppen ezért megrázom magam és megpróbálom a bor által nyert öröm, és jókedv mámort csupa jó dologra felhasználni. Most tényleg megpróbálom, erősen koncentrálva.
- Ha még kérsz, szólj nyugodtan. Nekem úgy sem kéne már többet innom, benyakaltam vagy már négyet is - nevetek kínosan. És egy teljesen momentumig fel sem fogom mit is sugalltam ezzel pontosan. Mármint, te-jó-ég, tényleg ezt mondtam?! Na jó, hol az ásó? Reménytelenül nagy szerencsétlenség vagyok! - Mármint nehogy azt hidd, hogy alkoholista vagyok, meg ilyen, csak éppen most dőlt romokba a házasságom, és... -fogd már be, oké? Inkább igyál még egy kicsit. Csitítom magam gondolatban, majd az üveget ismét az ajkaimhoz helyezem. Kortyolok egy hatalmast, ám nem tudom figyelmen kívül hagyni azt az édeskés utóízt, amit az üveg szája okoz, amiből másodpercekkel ezelőtt még a szőke szépség ivott. Vajon mit használhat az ajkaira ami ennyire finom? Vagy pusztán természetesen ilyen lehet az ízük? Az igazat megvallva, most nagyon arra kívánkozok, hogy megcsókoljam, és megfejtsem a fejemben gyorsan összeállt rejtélyt, vagyis, hogy vajon mi az oka ennek a -kedvemre való- édességnek.
- Hidd el, egy idő után te is elszoksz majd a közös vacsoráktól   - jósolok tapasztalan az előre látható helyzetet illetően. Mivel már első benyomásra is egészen normálisnak tűnik, így szinte biztos vagyok, hogy nagyon gyorsan ráun majd arra, amik lent azt étkezőben szoktak történni. Pont úgy, ahogy talán a bátyámra is. Megunja aztán majd lelép innen. Csak ne legyen igazam.
- Köszönöm az ajánlatot, de tudod én mindig a legjobbra törekszem, és van egy olyan érzésem, hogy azt már a bátyám megkapta  - felelem játszi könnyedséggel, hiszen szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy tud a helyzetemről. A szexuális beállítottságomról, noha nem is a teljes igazságot, de annak legalább a felét. - És amúgy is, most egy férfira sem tudok ránézni, szerintem teljesen érthető okokból - kezelem egy vállrándítással a dolgot, mesterien leplezve, hogy most igazán nagyot füllentek. Hiszen a férfiak idestova 29 éve már teljesen hidegen hagynak, de most valahogy a nők társasága sem foglalkoztat.
Na jó, pontosítok. Csak egy nő társasága igen, de azt még sem vallhatom be idejekorán neki, hogy ez a személy ő az...

†  note: ez borzalmas lett, ne haragudj :s † words: 465


_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
8
• kor :
27
• tartózkodási hely :
• Bristol
• foglalkozás :
• escort

TémanyitásTárgy: Re: Scar&&Nay   Vas. Jan. 08, 2017 3:33 pm


Naya & Scarlett

Talán nem volt annyira jó ötlet beljebb invitálnom Őt, hiszen vészesen közel járok már ahhoz, hogy elveszítsem a fejem. Az pedig nem lenne valami jó, tekintve, hogy alig pár napja léptem "munkába" és jó lenne nem kirúgatni magam azért, mert összeszűröm a levet a "barátom" húgával. De az ellen semmit se tehetek, hogy ennyire odáig vagyok érte, hogy másra se bírok gondolni. Alapvetően nem értettem, hogy volt képes ilyen érzéseket kihozni belőlem, de az ezen való töprengésnek már búcsút intettem. Hisz így is sokkal intenzívebb érzéseket tápláltam iránta, mint a korábbi kapcsolataimban bárki iránt. És ez megrémisztett, mert nekem nem szabad így éreznem.
- Akkor lehet jobb lenne, ha az az üveg nálam pihenne. - Ezt csak halkan jegyzem meg, mert valójában az sem zavarna, ha teljesen részeg lenne. Legalább, ha zavarba jönnék előtte vagy hülyeségeket beszélnék össze-vissza, akkor másnap nem emlékezne belőle semmire. Míg magyarázkodik, visszalépek hozzá, s gyorsuló légzéssel figyelem, ahogy iszik az üvegből. Mit nem adnék érte, ha én lehetnék az az üveg és megízlelhetném azokat a csodás ajkait...
- Ugyan, nem kell szabadkoznod. Ha velem történt volna hasonló, szerintem sokkal rosszabbul viselném, mint Te. - Habár a helyzettel nem tudok teljesen azonosulni, mégis minden erőmmel azon vagyok, hogy arra koncentráljak. Muszáj elterelnem a gondolataimat, mielőtt lehajolnék hozzá és követelőzően el nem venném tőle, amire vágyom. De ilyet mégsem tehetek...
Mosolyogva nyújtom a kezem az üvegért és megvárom, hogy átadja nekem. Bár lehet ez sem olyan jó ötlet. Legalább egyikünknek ugyanis nem ártana józannak maradnia, s mivel Ő már lekörözött pár üveggel, így nekem kéne felvállalnom ezt a szerepet. De közben meg olyan görcsösen viselkedem és annyira ideges vagyok, hogy szükségem van némi feszültséglevezetésre.
Ha odaadta az üveget, akkor visszasétálok a másik fotelhez és visszaülök az eredeti helyemre. - Bár lehet nem kellene nekem se többet innom. Még a végén elveszítem a józan eszemet. - Tetetett viccelődéssel mondom, pedig komolyan gondolom. Ha egy teljes pohárkával meginnék belőle, akkor búcsút is inthetnék mindennek. Az állásomnak, a "barátomnak", mert akkor bizony semmi és senki nem tudna megállítani abban, hogy Naya-t közelebb vonva magamhoz forró csókot leheljek az ajkaira. De már megint túlságosan elkalandoztam.
- Akkor lehet csatlakozom majd hozzád idefent. - Nem tudom miért nem tudom leállítani magam. Jeleket küldök felé, flörtölök vele, célozgatok és esküszöm, hogy nem szándékosan csinálom. Egyszerűen attól, ahogy rám pillant, mintha szertefoszlanának az agysejtjeim és csak jön, ami a szívemen az a számon is. Ennek nem lesz így jó vége.
De ahelyett, hogy másra terelné a szót, Ő is flörtöl velem, ez pedig nagyon is boldoggá tesz. A szívem hevesebben ver, a pulzusom az egekbe szökik, s az egész testemet elönti a forróság. És ezt mind Ő hozza ki belőlem.
- Akkor az exed a világ legnagyobb idiótája. De komolyan... nem értem a gondolkodásmódját. - Elfilozofálok ezen magamban, de van egy olyan érzésem, hogy miután a bor után nyúlok és kortyolok belőle párat, az meghozza majd annyira a bátorságom, hogy hangosan is kimondjam a gondolataimat. És igen, már jönnek is, mintha a bor elmosott volna egy képzeletbeli gátat, amin a szavaim szélsebesen átroboghatnak. - Egy ilyen nőtől elválni, mint amilyen Te vagy... - Elismerő pillantásokkal nézek végig rajta, ezúttal kicsit sem leplezve a tekintetemet. - Hidd el, ha túllendülsz ezen a nehéz időszakon, sokkal jobb életed lesz majd valaki mással. - Nem tudom honnan jön ez a sok beszéd, hisz általában nem szokásom ennyit beszélni. Habár talán a megnyugtatásomra sincs szüksége, mégis úgy érzem, kárt nem okozok ezzel. És Ő tényleg csodálatos, úgyhogy egy percig se engedhetem, hogy azt higgye nem talál majd valaki sokkal jobbat.
Felpattanok a székről, ezzel kényszerítve magamat, hogy levegyem róla a tekintetemet. Túl sokáig vizslattam Őt, ezért vagyok kénytelen ilyen borzalmas cselekedetre vetemedni. Az ablakhoz sétálok, s résnyire kinyitom azt. Túl meleg van a szobában, muszáj, hogy némi friss levegőt beengedjek az ablakokon.
- Ha fázol, csak szólj és becsukom. - Mondom lágy hangon, rámosolyogva, ahogy újra felé fordulok. Most azonban nem a szoba egy távoli pontjába ülök le, hanem inkább felkuporodom az ágyamra, miközben még arrébb tolom a laptopot. Kicsit beleremeg a kezem, ahogy eszembe jut, hogy nem is olyan sokkal korábban róla nézegettem képeket ezen a masinán. De erről el kell terelnem a figyelmem, méghozzá most azonnal.
De nem megy... Túlságosan intenzívek ezek a vágyak és valójában másra sem tudok koncentrálni, csak arra, hol és hogyan csókolnám. Pedig azt hittem képes leszek elnyomni ezeket az érzéseket, erre tessék. Itt ülök szinte mellette és epekedve figyelem minden mozdulatát. Ebből pedig csak baj lehet, tudom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
13
• kor :
31
• tartózkodási hely :
❝bristol❞
• foglalkozás :
❝i'm a business(wo)man❞

TémanyitásTárgy: Re: Scar&&Nay   Pént. Jan. 13, 2017 10:08 pm


Tell me your little secret
scarlett & naya

Egészen hosszú pillanatokig csak a saját szavaim, és azoknak következményei lebegnek a szemem előtt. Őszintén nem tudom hogyan jutottunk el addig a pontig, hogy szinte már-már a flörtölés határát túllépve fűzöm őt kedvemre. Ez pedig nem jelent sok jót. Hiszen a régi önmagamra emlékeztet ez a gyors, elkapkodott iram. Arra a Naya-ra, aki akkor voltam mikor "kitudódott" a másságom, vagyis hogy teljes mértékben csak a nők érdekelnek. Emlékszem azon a napon, mikor elmondtam a szüleimnek -egy kis füllentéssel ugyan- hogy a nőkhöz is vonzódom (vagyis igazából csak hozzájuk), az első utam a nagy kitárulkozás után egy leszbikus bárba vezetett. Ott felszedtem a világ legvörösebb és legszeplősebb hölgyét röpke 15 perc alatt. A közeli motelbe pedig azonkívül, hogy igazi domina vagyok az ágyban, az is kiderült, hogy maga a nő ír volt. És a haja pedig festett.
Tehát már akkor is a szőkék vonzottak igazán, csak mindezt még tudat alatt tudhattam magaménak. De aztán meg jött és megtört a barnák legrosszabbika, Carol. Megfogott a különlegességével, de most a feleségem örök szépsége is eltörpül az ágyon elterülő Scarlettéhez képest. Lehet csak az alkohol diktálja, de most úgy odamennék hozzá, és egy egészen hosszú percig csak csodálnám pompás testét a lehető legközelebbről. Annyira nőies és dögös, hogy ez már lassan számomra zavarba ejtő. - Nem akarok az exemről beszélni. Ne fecséreljük arra a parasztra a drága időnket - húzom hatalmas mosolyra ajkaimat, mivel amint kimondom ezeket a kétértelmű szavakat, máris vagy ezer képsor pörög le az agyamban. Ugyanis annyi mindennel eltudnám ütni az időt ennek a szép nőnek a társaságában... - Miért, én milyen nő vagyok? - muszáj megkérdeznem, hisz tisztán kiérződött, hogy nem így akarta befejezni, lezárni a mondatot. Tudni akarom mit gondol rólam, hogy van-e akár egy apró kis esélyem arra, hogy valamikor elüssek vele egy-két csodás órát. - Ugyan, olyan nagy itt a forróság, hogy legszívesebben még ezt a lenge valamit is lekapnám - nem tudom megállni. Muszáj kísérleteznem. Muszáj kimondanom, amit kiakarok és muszáj őt nézem. A formás combjait, melleit, gyönyörű szemét. Te jó ég, hogy lehet valaki ennyire angyalian gyönyörű?

†  note: ez borzalmas lett, tudom † words: kevés :s


_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
8
• kor :
27
• tartózkodási hely :
• Bristol
• foglalkozás :
• escort

TémanyitásTárgy: Re: Scar&&Nay   Csüt. Jan. 26, 2017 11:59 pm


Naya & Scarlett

Nem, nekem ez egyszerűen nem megy. Nem tudok higgadt fejjel, normálisan beszélgetni vele, mikor egyértelműen egyre csak forrósodik a hangulat. De nem tudom moderálni magam, sem más irányba űzni a gondolataimat. Én még sosem éreztem ilyet... pláne nem egy nő iránt. Nem tudom, mi benne olyan más, olyan különleges, de addig nem is nyugszom, míg ki nem derítem. Bár az is lehetséges, hogy nem a válása kellős közepén kellene feszegetnem a határaimat. Meg hát az ezen a téren lévő tapasztalatlanságomat sem tudom most előnyömre fordítani. Férfiakat korábban már csábítottam el, de nőt még soha, ez pedig eléggé frusztráló érzés a számomra.
Mikor kéri, hogy ne beszéljünk az exéről, egy szót se szólok, csak eljátszom, ahogy becipzározom a számat. Én nem erőltetem a témát, sőt, kifejezetten örülök neki, hogy nem kell arról az őrültről hallanom, akárki is legyen. Bár ami neki veszteség, az nekem még lehet nyereség... Csak le kéne hűtenem magam, mert ennek tényleg nem lesz jó vége. S talán nem kellene az első napjaim egyikén már is rávetnem magam a "szerelmem" testvérére.
Mikor visszakérdez, hogy mégis milyen nőnek gondolom Őt, zavaromban nyelnem kell. Azt mégse mondhatom, hogy álmaim nőjének, mert abból aztán végképp rosszul jönnék ki. S talán a testi adottságai iránti imádatomat és csodálatomat sem most kellene kifejtenem. Csak szépen, óvatosan, mintha nem lennének kétes érzelmek a mondataim mögött.
- Hm, lássuk csak. Nem vagy egy buta liba, sokkal inkább egy okos, határozott nő vagy, ami a mai világban nagy erénynek számít. Hűségesnek, lojálisnak gondollak és szerintem a humorod is jó lehet. Ráadásul ezeket a jó belső tulajdonságaidat olyan külső mögé rejted, ami mellett nehezen lehetne elmenni szó nélkül. Úgyhogy, habár nem ismerem az exedet, de biztosra veszem, így, téged elnézve, hogy ő sokkal többet vesztett. - Ez egész jó beszéd volt és még a hangom sem remegett, sőt, sikerült úgy tartanom a szemkontaktust, hogy egy picit se tekintsek el a szemeitől délebbre. Úgyhogy egészen kiváló teljesítmény ez így, én úgy gondolom.
És egészen addig a pillanatig tudtam megőrizni ezt a nyugodtságomat, míg azt nem mondta, legszívesebben lekapná magáról azt a lenge ruhát. Ezen kijelentését hallva, simán el tudom képzelni, hogy rákvörössé vált az egész arcom. Mert hát... én is szívesen lekapnám róla, de ezt mégse hozhatom a tudtára. Szépen is nézne rám, meg aztán milyen benyomást keltenék. - Á, szobában nem jó a céltalan pucérkodás. Azt csak medencénél jó űzni, nem hallottad? - Nevetem el magam, próbálok viccelődni, hogy oldjam a bennem felgyülemlett feszültséget. Még jó, hogy az ágyon fekszem, ezt most valahogy biztonságosnak érzem. Ha mondjuk a medencénél lennénk, ott tényleg nem tudnám visszafogni magam. Vagy talán pont hogy inkább most nem kellene? Hisz itt nem lát senki sem minket... Ó te jó ég, teljesen össze vagyok zavarodva! Mi a fene történt velem?
- Kérsz esetleg egy pohár vizet? Van idefent egy mini hűtőm, úgyhogy jó hideg vízzel tudok szolgálni. - Igen, ez jó, figyelemelterelés. Kár, hogy abban a hűtőben nincs valamiféle varázsital, amit ha megiszok, elhalványulnak a gondolataim. Hisz lehet, hogy fizikailag itt vagyok, de fejben már mérföldekkel arrébb, félreérthetetlen helyzetekben és alig pár milliméterre Naya-tól.
De nem, nyugi Scarlett, mély levegő... Amíg Naya nem kezd vetkőzni, addig nincs gond. Na meg azután se szabad, hogy gond legyen, hisz éppen eleget ivott már ma. Nem lenne szép, ha kihasználnám a helyzetet. Ó pedig annyira szeretném megtudni, milyen lehet egy nővel... Vagyis nem, hazudok. Nem azt akarom megtudni, milyen lehet egy nővel. Én arra vagyok kíváncsi, Naya-val milyen lehet. És ez baj. Nagy baj.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
13
• kor :
31
• tartózkodási hely :
❝bristol❞
• foglalkozás :
❝i'm a business(wo)man❞

TémanyitásTárgy: Re: Scar&&Nay   Hétf. Jan. 30, 2017 12:19 pm


Tell me your little secret
scarlett & naya

Azt hiszem a mai iszogatásomnak pontosan ez volt a célja. Hogy minél több bátorságot igyak magamba. Bár, ha be kell vallani az igazat, sosem voltam egy félénk természet, mégis a bátorságom mindig gyerekes, kreált félelemmé alakul át, ha valami megfoghatatlan célt helyezek magam elé. Hiszen ilyenkor a reményem elhagy, és a hitehagyottságom teljesen kifordít önmagamból, a sajátos természetemből. Ezért van szükségem az alkoholra, és nem azért mert valamiféle beteges függő lennék. - Tetszik ahogy a szavakkal bánsz, szép tág a szókészleted - csak most tűnik fel mennyire izzadt a tenyerem, így muszáj a hálóingembe törölnöm azt. Ám nem csak ezt a különlegességet vélem felfedezni magamon. Furcsa, de amióta az ágyon fekszik, azóta a testem teljesen természetesen reagál minden kis apró neszére. A bőröm teljesen forróra hevült fel, pedig még alig pár - ámbár roppant hosszú - perce leshetem csak így. Mintha a testem nem tudná még annyira sem elfojtani a naturalizmusát, mint ahogy azt az agyam teszi. Ergo szörnyen vágyik arra, hogy a takaró alatt mindezzel - a rengeteg lenyelt vággyal -  osztozhasson a szőkeséggel.
- Áá, imádom a medencénket. Tudod, ott történnek a legizgalmasabb dolgok. Te kipróbáltad már, mondjuk a testvéremmel?   - Carol-lal például ott éltem át életem legjobb szexét. Pont aznap mikor megkérte a kezemet. Hála éppen senki nem volt otthon, így önfeledten tudtuk élvezni az egész, hatalmas ház nyújtotta gyönyöröket. És akkor még az egymáséiról nem is beszéltem. Annyira jó lenne újra ezt érzeni, csak persze most már nem azzal a csalfa ribanccal.  
- Nem, köszönöm. Ez mind csak az alkohol hibája. Szégyen, de egyszerűen nem bírom, túl gyorsan a fejembe száll. De most nem is ez a fontos, ha jól látom az ott egy laptop? - mutatok ujjammal egyenesen mellé az ágyra, ahol a masina fekszik. Majd gondolkodás nélkül felállok, és egyre közelebb sétálok.
- Muszáj lenne valamit megnézem, de szólj ha ez az egész zavar - igazából ez csak egy ürügy, amit az agyam legmélyén dédelgetek azóta, hogy odafeküdt és én kiszúrtam a mellette heverő gépet, csak eddig még nem volt bátorságom belevetni magam a gyorsan kigondolt tervembe.
Most viszont úgy érzem, nincs okom a halasztgatásra. Muszáj adom egy esélyt a spicces énem, aki egészen eddig a szobáig elvezetett, de már kezd elgyengülni, kijózanulni.
- Sőt, azt hiszem mutatnék is valamit, de csak akkor a megígéred, hogy ez szigorúan kettőnk között marad - keresem komolyan a tekintetét, már ülve az ágyon, géppel az ölemben.
Igazából, fogalmam sincs mit mutathatnék neki, mit árulhatnék el. Mi is legyen a mi kis közös titkunk, de úgy érzem hogyha ma ez a „valami” megfogan, akkor nagyobb eséllyel építhetek ki bármilyen fajta viszonyt vele. És nekem most perpillanat ez a legfontosabb!
†  note: remélem megfelel <3 † words: 436


_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
8
• kor :
27
• tartózkodási hely :
• Bristol
• foglalkozás :
• escort

TémanyitásTárgy: Re: Scar&&Nay   Hétf. Jan. 30, 2017 5:17 pm


Naya & Scarlett

16+ Most először gondolom azt, hogy talán mégis csak hiba volt aláírni a szerződést. Mindeddig azt hittem, szuper lesz, hiszen így a világ legszebb nője mellett tengetgetem majd a hétköznapjaimat. Fürdőzhetek a látványában, beszélhetek vele, közel kerülhetek hozzá. Mindössze pár apró percet töltöttünk együtt, kettesben, most mégis úgy érzem, jobb lett volna, ha nem írom alá a szerződést. Tudom, hogy akkor csak az lebegett a szemem előtt, hogy így közel lehetek Naya-hoz. De most azt kívánom, bárcsak máshol találkoztunk volna, bárcsak máshol lennénk. Túl hevesen keltek életre az irányába táplált érzéseim, olyannyira, hogy még magam sem tudom, meg tudok-e birkózni velük. Nem akarnám kerülni a társaságát, de pusztán a tekintetével képes olyan vágyakat ébreszteni bennem, amilyeneket eddig még csak nem is ismertem.
- Pedig azt hittem, össze-vissza beszélek... - Megnyugodva nyugtázom, hogy nem fecsegtem hülyeségeket, annak ellenére, hogy a fejemben már teljesen máshol járok. S a tekintetem is el-elkalandozik többnyire, ami megint nem éppen jó dolog. Pláne ha az ember éppen beszélgetést folytat valakivel.
Ijedten a fejemet rázom, mikor szóba kerül a testvére, s kikerekedett szemekkel nézek a Szépségem felé. - Nem! És nem is szándékozom a testvéreddel kipróbálni... És ez nem csak a medencére vonatkozik, hanem minden lehetséges helyszínre. A szex kimaradt a szerződésből. - Nem is tudom, miért akarom mindenáron meggyőzni arról, hogy nem kell aggódnia a testvére miatt. Bár ha a testiség a szerződés részét képezné, akkor se hiszem, hogy lefeküdnék a bátyjával. De szerencsére eddig a srác se követelte tőlem és reményeim szerint ezután sem fogja. Ha meg igen, akkor szépen leépítem.
A laptopos kérdésére bólintok és egy halk igennel felelek, többre nem is futja, hisz amint meglátom, hogy feláll és közelebb sétál, erősen koncentrálnom kell, nehogy elveszítsem a fejem. Mert hát egyszerűen túl közel van. - Ja nem, dehogy is. Használd csak nyugodtan. - Zavartan mosolygok rá, s figyelem, ahogy leül mellém. Ó istenem, annyira közel van és én annyira szeretném megérinteni Őt... de hát nem tehetem. Pedig mást se szeretnék, csak végigsimítani a bársonyos bőrén, feltérképezni minden apró porcikáját, csókokkal kényeztetni... de nem, ilyenre most még gondolnom sem szabad. Egyébként is mutatni akar valamit. Kész szerencse, hogy még mielőtt belépett volna a szobámba, bezártam a böngészőt, máskülönben most a saját képeivel nézne farkasszemet én meg magyarázkodhatnék. Még csak az kéne.
Kezem automatikusan nyúl Naya karjához, hogy gyengéden megszoríthassa azt, mintegy súlyt adva a szavaimnak. - Tudom, hogy még alig léptem át a küszöböt, de hidd el, bennem megbízhatsz. Úgyhogy lakat a számon. - Elengedni viszont nagyon is nehezemre esik. A bőre pont olyan bársonyos, mint amilyennek képzeltem, viszont olyan forró, hogy szinte éget. De ennek nem tulajdoníthatok nagyobb jelentőséget, hiszen valószínűleg az alkoholtól melegedett ki ennyire. Neki legalábbis lehet ez a kifogása, míg nekem már kevésbé.
Azért mégis visszahúzom a kezemet, s míg normálisabb ülőhelyzetbe helyezkedem, megigazítom a hajamat és sóhajtok párat. Tudom, hogy el kellene ülnöm mellőle, hogy tartani kellene legalább pár méter távolságot, de képtelen vagyok rá. Tekintetem újra végigsiklik a testén, azon a vékonyka anyagon, ami eltakarja Őt előlem. Ah, mit nem adnék, ha én lehetnék az a ruhadarab...
Nyelnem kell, mély levegőt venni, hogy valamelyest kitisztuljon a fejem, hiszen nem veszíthetem el a józan eszemet. - Mit szeretnél mutatni? - Kíváncsiskodom és terelem a gondolataimat, erősen koncentrálva a laptopomra. Igen, merthogy mostantól eszem ágában sincs levenni a laptopról a szemem. És ez így jó is lesz mindenkinek. Remélem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
13
• kor :
31
• tartózkodási hely :
❝bristol❞
• foglalkozás :
❝i'm a business(wo)man❞

TémanyitásTárgy: Re: Scar&&Nay   Szomb. Feb. 04, 2017 7:53 pm


Tell me your little secret
scarlett & naya

Magamat ostorozom azóta, hogy ideültem az ágyára, és kezembe vettem a laptopját. Abból az okból kifolyólag, hogy vajon miért voltam olyan gyáva kutya, hogy ezt nem mertem megtenni sokkal előbb. Ó mennyi értékes másodpercet, percet őrizhettem volna meg, ami most a feleslegesség homályába kényszerül merülni.
- Te egy gyönyörű nő vagy, előbb, vagy utóbb biztos próbálkozni fog nálad - ismét csak nem tudom megállni, hogy ne szóljak közbe, illetve ne bókoljak neki. Hiszen a közelsége egyszerűen megkívánja, hogy ezt tegyem. Ilyen a természetem.
Annyira komfortos itt, mellette ülni, érezni a testápolója, vagy a tusfürdője jellegzetes illatát, csodálni - persze csak óvatosan, titkon - szőke fürtjeit, hallani halk légzését. Az meg már csak hab a tortán, mikor keze a karomat érinti. Lehet ez már az alkohol utolsó, úgynevezett kegyelemdöfése, és a mámor hiteti csak el velem azt ami érzek. Az apró kis szikrák, amik akár az apró tűszúrások, olyan mélyen hatolnak bőrömön át, csontjaim legmélyébe.
- Hiszek neked - szorosan összepréselt ajkaim alig tudják kimondani, ezt a mindössze kettő szóból álló apró mondatocskát. Annyira varázslatos ez a helyzet, hogy lassan már engem is zavarba ejt. Scarlett, a szoba, a közelsége, az illata, az ajkai. Mindene.
Kínomban hatalmasat nyelek, ezzel próbálva álcázni a bennem zajló háború véres részleteit, majd zavartan visszavezetem tekintetem a kijelzőre. Ötlettelenségem okán a levelezőmet nyitom meg, hosszasabb görgetés, mappák váltakozása után pedig megnyitom azt a levelet, amit úgy körülbelül két héttel ezelőtt kaptam az ügyvédemtől. A levél a válási dokumentumokat, különböző szerződéseket tartalmaz. Már gyakorlottan kattintok az egyik pdf fájlra, majd kicsit közelem tolom a gépet Scarlett-hez.
- Ezt itt a vagyon, és egyéb értéktárgyaink felosztásáról szóló szerződés. Jake célja, amit nem is titkol, hogy megkopasszon. A házat már megkapta, de szeretne eltartásit, illetve részesedést a családi cégünkhez. Nem tudom mennyire ismered már a helyzetet, de apámnak 55%, míg a bátyámnak 25%, nekem pedig 20% tulajdonjogom van. Nos a férjem ezt is megakarja szerezni. Viszont... - és itt muszáj egy kicsit elhallgatnom. Muszáj felmérem mi is állt össze eddig Scarlett fejében. - én kész vagyok lemondani a részesedéről - iszonyatosan fáj mindezt kimondanom, de a tudat, hogy Carol így megkíméli a teljes igazságtól a családomat és nem csinál médiabotrányt kicsit kárpótolja a szívfájdalmamat. Na meg persze a szerződés azt is takarja, hogy mindezt nagy diszkrétséggel kell kezelnie, és továbbra is foglalkoztat majd a saját szakterületemen.
- A szerződés megkötéséhez viszont kell, egy a kapcsolatunktól és a cégtől független személy, aki tanúként szolgálhat. És én arra gondoltam, hogy kijátszva a gyorsan létrejött "családi kártyát" lehetnél te is az - oké, elismerem tényleg nem ide akartam kijutni. Fogalmam sem volt, hogy majd ezt a hatalmas monológot kanyarítom majd le neki, de mikor megláttam újra az e-mailt, és megéreztem a támogató közelségét... Ez akkor is hülyeség! Egy idióta vagyok, hiszen nem is ezért jöttem ide.
Idegesen lecsapom a lapton kijelzőjét, majd felpattanok az ágyból.
- Ne haragudj, ez baromság! Biztos nem az én problémáimat akarod itt egész este hallgatni. Meg én sem ezért jöttem - túrok idegesen a hajamba. Annyira mérges vagyok magamra, hogy ez előbbi helyzetet ezzekkel a hülye válásipapírokkal így elbasztam. Carol nem ér ennyit. Még Scarlett kisujjáig sem ér fel!
- A fenébe is... csak azért jöttem, hogy lássalak. Mert amióta a házban vagy... - mutatok rá, hogy tisztén tudatosuljon benne, hogy tényleg rá gondolok. A kezeim szépen a teste vonalát követik, úgy kalimpálok értelmetlennek tűnően a levegőbe. Most már fix, hogy egy részeges idiótának nézhet. - De tudod mit?! Most megfoglak csókolni, és ha Te ezt nem akarod, bármelyik percben leállíthatsz és elküldhetsz a fenébe - a hirtelen jött bátorságlöketem még engem is meglep, de most nem érek rá, és nem is akarok ezen filozofálni. Gondolkodás nélkül pattanok vissza az ágyra, jó messzebb tolom köztünk gátat építő gépet, majd kezeimmel két kézbe fogom a gyönyörű arcocskát. Ajkaim végre nem beszédre nyílnak, vészesen közel hajolnak Scarlett rózsaszín, dús, nedves szájához, de még nem lépem meg az utolsó, megtervezett, csodafináléba illő lépést.
- Csak ha akarod - suttogom rá óvatosan a szavakat, amikkel az ő kezébe adom a döntés jogát, és megpecsételheti az éjszaka kimenetelét. Most már minden rajta áll. Titkon nagyon remélem ő is velem ugrik együtt az éjszakába, még ha erre sok esély nem is látszódott eddig.
†  note: tudom, nagyon tömény lett :3 † words: nem tudom mennyi szó xd


_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Scar&&Nay   

Vissza az elejére Go down
 
Scar&&Nay
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Bristol :: Otthonok :: Roberts ház-
Ugrás: