Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Ad & Vani

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
16
• tartózkodási hely :
bristol ✖
• foglalkozás :
queen bee ✖

TémanyitásTárgy: Ad & Vani   Kedd Jan. 03, 2017 8:57 pmAd & Vani
I'm a cool girl. Ice cold, I roll my eyes at you, boy

Az alkohol mindig is a barátom volt, most is az, de nem hiszem, hogy ez elég lenne, nekem több kell, azt pedig ezen a tingli-tangli szaron nem kaphatom meg.  Fekete koktélruhában vagyoky ez elvileg egy suli diszkó, vagy mi a franc, így szinte mindenki az alkalomhoz van öltözve. A díszletek felhelyezésében nagyon sokat segédkeztem, hiszen nem voltak elegen, akik jelentkeztek, hogy önként teszik, így én, mint nagylány bevállaltam, hogy na akkor most segítek, és szép lesz a hely. Ja, sikerült, úgy néz ki, mint valami ízlésficamos tranvesztita műve, de nincs mit tenni, ez már így marad, mert már itt van a társaság fele. Hoztam magammal egy aprócska kis flaskát, ami nem is olyan kicsit, de whiskey van benne, de csakis a jó fajta, apám vitrinéből szedtem ki, és ő oda csak a jó piákat rejti. Egy kurva szava nem lehet, hogy elvettem tőle ennyit, hiszen nehéz ez az időszak számomra, ha kimutatom bárkinek, ha nem. Az a rohadt mosoly az arcomon díszeleg, de a szemem nem mosolyog, abban semmi érzés nincsen, csak úgy van.
Lassan szállingóznak befelé az emberek, mindenki beszélget a másikkal, a lányok is belibennek, arc került a sminkjükre, és az egyik majd elesik a majdnem húsz centis platform cipőjében. Azta kurva, rohadtul nincs hangulatom hozzájuk, ezért egy laza mosollyal le is intem őket, menjenek oda, ahova akarnak, a koronájuk fent van a fejükön, orruk a magasban, én pedig nem vagyok erre kívàncsi. Olykor rosszul vagyok magamtól, és csak egy kis társaságra van szükségem, ami nem ők, nem a pletykás picsák, de nem, nincs rá lehetőségem, mert mindenkivel elbasztam mindent. Na nem mintha ez csak az ő hibájuk lenne, ez az enyém is, én mentem bele ebbe, én akartam ilyen lenni, aztán tessék, most olyan magányosnak érzem magam, mint még soha, pedig a fél iskola engem vesz körül.
A puncsos tálhoz sétálok, a magassarkúm hangosan kolog, de a beinduló zene elnyomja a hangját, valaki más mellett állok meg, kimerek magamnak egy pohárnyi italt, de belekóstolva nem azt kapom, amire vártam. Nem érzem benne az alkoholt, ha van is, olyan kevés, amit még a szonda se mutatna ki. Flaskámat lassan kiemelem a kistáskámból, majd megdöntve a puncsba öntöm, ezzel megvolondítva egy kicsit, majd a mellettem állóra pillantok. - Kérsz? - emelem fele a nyitott flaskát, most igyekszem kedves lenni, és barátságos, ha már máskor nem vagyok az.


remélem tetszik  zsák || i'm a cool girl

_________________

I am tired of this place I hope people change I need time to replace what
I gave away
And my hopes, they are high, I must keep them small
Though I try to resist I still want it all
only dools fall for you, only fools fall

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
28
• kor :
19
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
Ingyenélő bajkeverő

TémanyitásTárgy: Re: Ad & Vani   Csüt. Jan. 05, 2017 8:52 pm

Party time Adrian mode;
tag: Vainness | notes: Can you feel it | outfit: click

Nem is érti, minek van még itt. Hisz már mikor átlépte az iskola ajtaját érezte, hogy ez a buli semmit nem fog érni. De hát mit is várt? Egy egyszerű iskolai rendezvényről van szó; azok meg mindig unalmasak. Sőt, egyszerűen borzalmasak. Ő meg kis naivan reménykedett abban, hogy talán lesz itt valami, vagy esetleg valaki érdekes is, és nem fog annyira unatkozni. Igaz, akár le is léphetne, de hát még csak most jött, hova siessen. A végén még lemarad valami izgalmasról is, azt pedig nagyon bánná. Pedig legszívesebben most azonnal  itt hagyná ezt a helyet és menne valami jobb buliba, mert kapásból tudna mondani kettőt is. De nem... Megígérte a Hercegnőjének, hogy itt lesz, és kivételesen nem amortizálja le magát teljesen, és ő hülye módon rá is bólintott. És hogy tulajdonképpen miért is hallgat az idősebbre, mikor köztudott, hogy ő senkire sem figyel és mindig csak a saját feje után megy? Főleg úgy, hogy a másik srác még csak itt sincs... Hát ez egy remek kérdés. De morog is rendesen magában.
Még akkor is, mikor már vagy fél órája csak az egyik kihelyezett asztalnak dőlve figyeli sulis társait és ezt a borzalmas díszletet. El sem tudja képzelni, hogy melyik ízlésficamos plázapicsa találta ezt ki a jelenlévők közül, de úgy van vele, hogy ennél még ő is jobbat össze tudott volna hozni. Ő, akit az ilyesfajta dolgok olyan szinten hidegen hagynak hogy csak na. És nem csak azért, mert mert kóros iskolaundoritiszben szenved, hanem mert az ilyesmi igazán távol áll tőle. Ő maximum csak elrontani szereti szereti a díszletet, de semmiképp sem megalkotni azt. Bár ezt látva inkább segített volna nekik, minthogy egy ilyen nyomasztó helyiségben kelljen végigszenvednie az estét. Legszívesebben tényleg azonnal elmenne, és keresne magának valami más bulit, ahol jól le tudja magát inni, és még valami tudatmódosító szert is tudna szerezni, hogy legalább egy jó estéje legyen, amit egyébként reggelre el is felejt. De nem, ehelyett itt áll, mint egy rakás szerencsétlenség, és figyeli az egyébként még egész elviselhető zenére dülöngélő kisebb tömeget a tánctérnek kikiáltott nagyobb helyen. És ennek több oka van; egyrészt még csak most jött, és még reménykedik benne, hogy valami érdekes is fog történni, hisz aligha van olyan iskolai rendezvény, ahol nem lenne valami botrány, és hát abból vétek lenne kimaradni. Maximum ő kreál egyet, de annyira már ismeri a sulis társait, hogy kinézi belőlük hogy ezt megoldják egyedül is. Másrészről viszont Sulli is megígérte hogy itt lesz, szóval ha nem találja, mire megérkezik, akkor többet nem barátkozik vele; legalábbis ezzel próbálta megfenyegetni a fiatalabbat több kevesebb sikerrel.
Na de hát a drága Hercegnőnek se híre se hamva. És még csak Adrian üzeneteire sem hajlandó válaszolni. Ezért is húzódik az asztalokhoz egyedül, kezében egy műanyag poharat szorongatva, aminek a tartalmát nem is érti miért nem öntötte már ki. Már átkozza magát, amiért otthon olyan könnyen lebukott, és az apja elvette tőle az alkohollal teletöltött flaskáját, hogy majd az elszórakoztatja az este folyamán. Mert így nem maradt neki más, csak ez a puncs, amiben teljesen biztos, hogy egy csepp alkohol sincs benne. Ha meg mégis lenne valamennyi, biztos épp csak annyi, hogy már levegőn elredukálódik, így semmi hatása nem lesz senkire. És csak mered maga elé, mintha az egyre nagyobbodó tömeget nézné. Valójában pedig fejben már jó messze jár, valamelyik másik dimenzióban Sulli hercegnőjével, rózsaszín paripákon lovagolva. Észre sem veszi, hogy valaki mellé kerül, csak az alkohol jól ismert illata zökkenti vissza a valóságba, így azonnal a lányra szegezi tekintetét.
- Nanáhogy... - egy széles vigyor is kúszik az arcára, amint kikapja a kezéből a flaskát, és nagyot kortyol belőle, s máris érzi, hogy boldogabb egy fokkal. - Mégis hol a francban voltál eddig, és hol rejtegetted ezt itt?


_________________

We are punished by our sins, not for them.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
16
• tartózkodási hely :
bristol ✖
• foglalkozás :
queen bee ✖

TémanyitásTárgy: Re: Ad & Vani   Pént. Jan. 06, 2017 8:57 amAd & Vani
I'm a cool girl. Ice cold, I roll my eyes at you, boy

Szép is lehetne ez a hely, de nem az, nem is értem mi a francért jöttem el ide, nem kellett volna, otthon kellene lennem, és a kutyámat gyászolnom. Meghalt, vagyis nem tudom, valami nem okés azzal a résszel, hogy meghalt, mivel eddig semmi baja nem volt. Nem volt beteg, semmi baja sem volt, este még játszottam is vele, majd fent aludt el a szobában velem, az ágyon. Anya utálta mindig is, hogy felengedtem oda, de mivel rendben volt tartva a szobám, nem volt állatszőr sehol, így nem tudott belém kötni. Banana borzasztóan jól nevelt kutya volt, és pont ezért szerettem annyira, kiskorától mellettem volt, erre elveszi tőlem valami, vagy valaki, nem tudom. Anya azt mondta lehet valamelyik szomszéd adott neki mérgezett ételt, de ha így volt tudni akarom melyik balfasz tette, aztán megetetem én is vele. Csak nem értem miért, hiszen nem ugatta át az éjszakákat, nem támadott meg senkit soha, mégis ezt a véget kapta. A karma tényleg egy picsa!
A kis flaskámmal mászok oda a puncshoz, innom kell, de abban a szsrban nincs semmi, pedig azt hittem a fiúk már rég felöntötték vodkával, vagy valamivel. Aztán lehet, hogy minimális mennyiség van benne, csak a tanárokat nem akarják, hogy észrevegyék. Kurva jó, pont most nincs az a puncsban, amire szükségem lenne, hanem kiszúrják a szemem, valami szarral. De nincs gond, hoztam én piát, amit meg nem osztanék az istenért sem, de a mellettem álló pont úgy néz ki, mint akinek szüksége lenne egy italra, én meg nem vagyok formában, így felajánlom neki. Kap is az alkalmon, amit én örömmel fogadok, most nekem is kell egy kis társaság, akik nem fikáznak minden ittlévőt, bár azzal sincs mindig bajom, magukkal a lányokkal van. Bwah... Vajon Noxi eljött?
- Női praktika, mit bármit el tudunk rejteni - kuncogok szavaira, igaz, hogy csak a kistáskámban volt a pia, de ha nagyon akartam volna, bedugdoshattam volna a ruhám mellrészébe is, simán lenne ott neki hely. - Önts abba a szarba is, akkor lassabban fogy el - mutatok a poharára, hiszen tényleg több ideig fog tartani úgy, de az se baj, ha hamarabb elfogy, előbb lesz élvezhető ez a hely. Pont emiatt emelem meg a poharam én is, hogy nagy kortyokat igyak belőle. Alkohollal minden jobb. Részben legalábbis.


lesz ez jobb is, egyszer  zsák || i'm a cool girl

_________________

I am tired of this place I hope people change I need time to replace what
I gave away
And my hopes, they are high, I must keep them small
Though I try to resist I still want it all
only dools fall for you, only fools fall

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
28
• kor :
19
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
Ingyenélő bajkeverő

TémanyitásTárgy: Re: Ad & Vani   Hétf. Jan. 23, 2017 5:23 pm

Party time Adrian mode;
tag: Vainness | notes: Can you feel it | outfit: click

Már már azon kezdett el gondolkozni, hogy ezt a kezében tartogatott műanyag poharat, amiben a tanárok elmondása szerint puncs van, visszaönti a tálba, a több ezer másik folyadékcseppecske mellé, hogy legalább ő megszabaduljon ettől a borzalomtól. Gondolt erre, mégis továbbra is csak ujjai között szorongatja a poharat, mert hát neki is kell valami pótcselekvés, ami elűzi az unalmát, míg fel nem pörögnek kicsit az események ezen a borzalmas iskolai rendezvényen. Igaz, több mint valószínű, hogy csak hiú ábrándokat kerget azzal, hogy azt hiszi, hogy bármi jó is történhet még ezen a bulin. Hisz talán a tanárok most a kelleténél jobban is figyelnek az eseményekre, ahogy Adrian el is nézi, többen is jelen vannak felügyelőként, mint az előzőeken. De hát ez nem szabna gátat senkinek sem, ha egy jó, jobb bulit akarnának csapni.
Sajnálatos módon erre még nem lát hajlandóságot senkin. Sőt, ahogy elnézi, egyesek még élvezik is ezt a borzadályt, és már, mióta megérkeztek, a táncparkettnek kikiáltott szabad téren vonaglanak. Mert bárhogy is nézi, ez minden, csak nem tánc. És teljesen biztos is abban, hogy azoknak ott, már rég van a szervezetükben valamennyi alkohol. Talán nem is kevés, az a mennyiség, amit magukba öntöttek, mielőtt eldöntötték volna, hogy a tiszteletüket teszik ezen a borzalmas iskolai bulin. És talán még Adrian is ezek közé az emberek közé tartozna, ha nem lettek volna annyira szemfülesek a szülei. Konkrétan megmotozták, mielőtt elindult volna, hogy biztos ne legyen nála semmi, ami miatt megint csak csalódást okozna nekik. Még a pénztárcáját is elvették, hogy esélye se legyen venni valami alkoholos cuccot, és biztos józanon érjen az iskolába. Emiatt persze egész úton morgott magában, és eszébe is jutott, hogy talán nem is kéne mennie. Otthon persze nem marad, mert milyen dolog már az, hogy valaki péntek este otthon gubbaszt a szobájában? És persze, el tudná intézni azt is, hogy gyakorlatilag ingyen bejusson a kedvenc szórakozóhelyére, hisz már egész jóban van a tulajával, és azzal a morcos biztonságival is az ajtóban, mégsem teszi. Ennek pedig egyetlen személy az oka; Sullivan Dwight.
Aki még csak meg sem jelent. Igaz, még csak nemrég kezdődött az egész buli, és nem is mondta, hogy mikor fogja megtisztelni a sulit a jelenlétével a srác drágalátos hercegnője, őt mégis zavarja. Azt akarja, hogy most rögtön ide jöjjön, és szórakoztassa, hogy ne unja magát halálra. Még írt is neki SMS-t is, meg messengeren is betámadta azalatt a fél óra alatt, mióta itt van. És tudja, hogy látta, mert látta, ezt nem tagadhatja le, mégsem kapott rá semmiféle reakciót. És ez nagyon is idegesíti. Már már kezdi azt hinni, hogy csak átveri őt a másik, és talán már rég az igazak álmát alussza, és tök potyára jött el ide. Már tervezgeti is, hogy hazamegy. Ehelyett csak áll és vár, még akkor is, mikor a lány mellé lép. Először észre sem veszi, annyira belemerült a gondolataiba, de végül egy széles vigyor költözik az arcára a megmentője kezében szorongatott flaskát látva.
- Hmm... - a lány megjegyzésére azonnal a melleire téved a tekintete, noha nem szándékosan. De hát neki elég akár csak egy apró morzsaszem, egy kis fuvallat, ami szóba hozza azt, még ha nem is közvetlen, nem bírja ki, hogy ne nézze meg igen csak nagy gonddal. Bár ehhez talán nem is kell különösebb ok, hogy megtörténjen. - Áldom a női praktikákat... - A torkát végigmaró alkoholtól máris érzi, hogy jobb a kedve, és talán fel is tűnik az apró fény az alagút végén, hogy nem is lesz ez a buli olyan szörnyű. Hála a lánynak. Felvetésére pedig csak egy aprót bólint, hogy aztán a pohara tartalmát bolondítsa meg a flaskáéval. Így tényleg tovább fog tartani, bár őt az sem zavarná, ha elég hamar a padlóra küldené magát. Legalább tényleg jól szórakozna, és még csak várni se kell vele az este végéig. De hát a puncsot sem kéne kárba veszni hagyni.
- Nem is értem, miért jöttem el erre a szarra... - bukik ki végül belőle, igaz, elég halkan ahhoz, hogy a másik alig hallhassa. Talán csak a fintorából, ami ismét az arcára költözik, mikor körbenéz látszik, hogy nem épp valami kedves dolgot motyog az orra alatt.

_________________

We are punished by our sins, not for them.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Ad & Vani   

Vissza az elejére Go down
 
Ad & Vani
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Bristol :: Roundview High-
Ugrás: