Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 sing me to sleep

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
34
• kor :
19
• tartózkodási hely :
nowhere. everywhere

TémanyitásTárgy: sing me to sleep   Hétf. Jan. 09, 2017 10:40 pm

your lips are like wine
and i want to get drunk

Szeretnéd, ha madár lennék? Elrepülhetnénk, messze innen. Egy helyre, ahol csak mi vagyunk, csak mi és a szerelmünk, semmi más, semmi, ami zavarhatna minket. Az idő sem létezne, így nem maradna kifogás, amivel ott tudsz hagyni. Csak az enyém lennél. Én pedig már itt is, a jelenünkben, ahol létezik idő, léteznek mások, létezik az én családom, a tiéd, a kislányod, a nejed, a kifogásaid, én még itt is csak a tiéd vagyok. Agresszívan gyűröm a kis papírlapot a markomba. Hangosan adja meg magát, elég hangosan ahhoz, hogy zörrenése betöltse az egész tantermet. Mindenki rám néz; legtöbben csak egy pillanatra, de egy szempár rajtam felejti magát, gazdája néhány pillanatra megáll a beszédben. Gyakoroltam, hogyan nézhetek rá hűvösen, érzelmek nélkül, ahogyan ő szokott, ha mások között vagyunk - és otthon, a tükör előtt egészen jól is ment, de most, éles helyzetben az arcizmaim hirtelen elfelejtik a mozdulatsort. Csak bámulok rá, idiótán pislogva, és a nadrágom zsebébe rejtem az összegyűrt papírfecnit. Semmi esély nincs arra, hogy nem vette észre, de talán, ha ma nagyon szorosan állt mellém, nem akarja megnézni. Nem akarom, hogy lássa. Tudja, mennyire fontos nekem, pontosan tudja, mit érzek iránta, azt mégis próbálom takargatni, hogy éjt nappallá téve róla álmodozom. Még ilyenkor is, amikor látom. Csak akkor nyugszom meg, ha ketten vagyunk. Olyankor nincs szükségem álmodozásra. Olyankor kikapcsolok mindent, de addig képtelen vagyok másra gondolni.
Megbabonázva nézem, ahogy újra beszélni kezd. Nem hallom, mit, csak látom, ahogy mozog a szája. Csak arra fókuszálok, elnézem, ahogy formálja a szavakat, és elképzelem, hogy mást mond, mint amit valójában. A fejemben nagy átéléssel ecseteli, mit szeret bennem. Vagy épp azt, hogy ma kivételesen nem hivatkozik az időre, nem lép le, és velem marad. Hogy végre nem lesz kifogása, és megnézi a Kurt Cobain posztert a szobám falán, amit már régóta ígérget. Még sosem volt nálam. Pedig nem is tudja, hogy bejárónőnk van, így nem lennénk teljesen egyedül.
Végül, ahogy mindig, most is a csengő hangja töri meg a varázst. Ez az utolsó óránk. Talán neki is. Lassan pakolok, olyan lassan, hogy mire teljesen végzek, az utolsó osztálytársam is rég kiszivárgott a teremből. Csak mi vagyunk. Csak te és én.
Lassan lépkedek az asztalához, útközben próbálom lassítani a szívverésem. Ha így folytatja, a végén még a szomszéd teremben is hallani fogják.
- Szóval, tanár úr - előveszem a leggúnyosabb hangnememet, és szorosan előtte állok meg. - Mit csinálsz holnap délután?
Körbepillantok a szemem sarkából még egyszer, mielőtt felsimítanék a karján. Persze, Noel, próbáld csak eltusolni azt a papírfecnis incidenst...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: sing me to sleep   Csüt. Jan. 12, 2017 2:58 pm


Már csak egy óra és szabadulok, még hatvan perc és mehetek innen a fenébe, nem is annyi, hanem csak negyven öt perc, plusz mínusz néhány, attól függően, hogy a diákok ma mennyire tudnak megmaradni a fenekükön. Ha nagyon mozgolódnak akkor tovább tartom az órát, ez amolyan kis bosszú, hogy legközelebb maradjanak nyugton és figyeljenek rám. Szerencsére ma nyugodt nap volt egész végig, senki sem cigizett a mosdókban vagy az udvaron, senki sem jött beszívva vagy részegen az iskolába... vagy lehet, hogy igen, de nem tűnt fel. Nem igazán szoktam ezzel foglalkozni, amíg megtanulják az anyagot, amit az órán ledarálok és vissza is képesek adni valamilyen formában, addig békén hagyom őket. Viszonylag. Más tanár persze azonnal ugrik az ilyen dolgokra, úgy gondolják nekünk holmi házi rendőrséget kellene üzemeltetnünk, és azonnal  felelősségre vonni meg kicsapással fenyegetni a diákokat. Tudhatnák, hogy nem használ az semmit sem, de sajnos a begyöpösödött idős tanárokra nem lehet hatni sehogy sem, csak hagyni kell, hogy megvívják a saját csatáikat.
Egy valami teszi még nehezebbé egyben sokkal jobbá az utolsó órámat, az, hogy itt van ő, bár most egyáltalán nem figyel rám, és ez bosszant, sőt meglehetősen dühít, de nem szólhatok rá, mert... nincs mert, rászólhatnék, de akkor mindenkire rá kellene valami miatt, amihez semmi hangulatom. Inkább kiélvezem, hogy csöndben vannak, és csak a hangom tölti meg a termet valamit egy papír összegyűrődő hangja. Meg kell tudnom mit írt rá, és ezzel egy időben már száz százalékig biztos vagyok abban, hogy oda se bagózott arra amiről egész órán szövegeltem. Az első sorban kellene ülnie, pont az orrom előtt és csillogó szemekkel nézni ahogy megtartom az órát, de nem...
Próbálok nem rá figyelni az óra végéig, hanem a többiekre, na meg a tananyagra sem ártana.
Kicsöngetnek, én pedig időben befejezem az anyagot és útjára engedem a diákokat. Szinte egy emberként mozdulnak és mennek ki a teremből, kivéve persze őt. Lassan pakolászik, én közben a tanári asztalnak dőlve várom, hogy minden cuccát össze szedje. Szinte iszom a látványát, majd tekintetem a zsebére téved. el ne felejtsem!
- Azt mondtam, hogy megbeszélésem van, vagyis ráérek egész délután. Mit szeretnél mit csináljak? - elkapom a kezét és közelebb húzom magamhoz, majd az ujjaival kezdek el játszani. Hogyha sikerült elterelnem a figyelmét akkor a másik kezemmel benyúlok a zsebébe és elveszem tőle az óra alatt összegyűrt papírt.
- Lássuk mit jegyzeteltél az órán. - Ha nem veszi el tőlem akkor elolvasom a papírt. - Repülni nem tudok, de a ma délutánt veled tölthetem ahogy a holnapit is. Ez nagyon szép.

Vissza az elejére Go down

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
34
• kor :
19
• tartózkodási hely :
nowhere. everywhere

TémanyitásTárgy: Re: sing me to sleep   Szomb. Jan. 14, 2017 3:48 pm

your lips are like wine
and i want to get drunk

Ha valamiről nem beszél az ember a világon senkinek, az tulajdonképpen olyan, mintha az a valami nem is létezne. Nem mondhatom el. Nem beszélhetek róla senkinek, senki nem láthatja. Épp ezért nincs semmiféle bizonyíték arra, hogy nem csak a fejemben létezik ez az egész. Valósnak tűnik, de léteznek olyanok, akiknek az is valósnak tűnik, hogy földönkívüli lények másznak be az ablakukon, és beszélnek hozzájuk. Állhat Ő itt előttem. Beszélhet hozzám, de attól még lehet, hogy a két dolog semmiben nem különbözik egymástól. Senki nem mondja, hogy nem csak képzelem, hogy tényleg itt vagyunk, így, és ez a valóság. Senki. Vajon meddig lehet így bírni?
Talán nem sokáig, talán holnapra már eltűnik. De addig is kiélvezem a látványát, a pillantását, a csillogást a szemeiben, ahogy rám néz, a mosolyát, melyet csak akkor látok, ha velem van. Elszédülök, ahogy magához húz. Közelsége nagyobb eufóriát okoz, mint egy füves cigi, vagy két üveg bor. Tompán hallom a hangját, de egyelőre képtelen vagyok gondolkodni valami frappáns, kicsit sem nyáltól csöpögő válaszon, mert az olyanok a saját számból utálom a legjobban. Nem kellenek a klisék. Most nem megy. Minden gondolatomat lefoglalja az, hogy közel van, és...
...a picsába, a papír! Kihagy egy ütemet a szívem, mikor érzem, ahogy kicseni a nadrágom zsebéből. Automatikusan hátrálok egy lépést, érzem, ahogy az arcom színe rózsaszínesebbre vált a szokásosnál. Miért nem bírja ki, hogy legyen valami, amiről nem tud?!
- Ömm.. ki.. ki mondta, hogy azt rólad írtam? - hebegem kétségbeesetten, mintha lenne más, akiről ilyesmit tudnék alkotni. Na meg, mintha lenne más hímnemű, aki előtt felvállalom, hogy vonzódom hozzá. Tudja jól, hogy nincs. - Inkább add vissz. Tök béna az egész, mintha Nicholas Sparks írta volna - kikapom a kezéből, újra összegyűröm, és egy tökéletes dobással hajítom egyenesen a terem másik végében álló kukába. Gyűlölöm Nicholas Sparksot. Tiszta nyál az egész.
Megkönnyebbülten fordulok vissza hozzá, miután sikeresen csináltam magamból kosarast. A poén az, hogy a magasságom bőven meg is lenne.
- Szóval... ma és holnap. Nagyszerűen hangzik - nyakát átölelve húzódom közelebb, testemmel olyannyira az övéhez simulok, hogy az orrunk összeérjen. Bár nem lehetetlen, hogy csak saját magamat kínzom vele. - Koncentráljuk először csak a mára. Bezárjuk az ajtót, vagy izgalmasabb, ha tárva van? - rávillantom a legszebb vigyorom, majd ajkaimat az övéihez érintem, csupán egyetlen pillanatra, mielőtt hátrébb húznám a fejem, hogy rendesen a szemeibe tudjak nézni.


_________________don't you know, don't you know?
You made your bed When you worried about mine This ends now I wouldn’t hold my breath if I was you 'Cause I’ll forget but I’ll never forgive you
True friends stab you in the front
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: sing me to sleep   

Vissza az elejére Go down
 
sing me to sleep
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Archívum :: Archivált játékok-
Ugrás: