Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 they said it changes when the sun goes down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

roundview diák


Noel Jude Maddox

Darling, my name is
• hozzászólások :
34
• kor :
20
• tartózkodási hely :
nowhere. everywhere

TémanyitásTárgy: they said it changes when the sun goes down   Csüt. Jan. 19, 2017 9:32 pm

That the nights were mainly made for
saying things that you can't say tomorrow day

Annyira nem nagy klisé végignézni, ahogy lemegy a Nap, ha egyedül nézem. Leülni a fűbe Vele, átölel, ha fázék, csókokat váltunk, szivárványt hányunk a boldogságtól, úgy nézzük végig, ahogy a vöröslő tűzgolyó méltóságteljesen vonuljon alá, helyet adva a nálánál még csodálatosabb jelenségnek, a Holdnak. Kibaszott klisé. De egyedül... szürke. Bánatos. Önsajnálattól bűzlő, depressziós, őrület. Leülök a fűbe, egyedül. Fázom, összébb húzom magamon a farmeringet, melyet kabát helyett kaptam fel indulás előtt, és átölelem a lábaim, próbálok minél kisebb lenni, elbújni a hűvös levegő elől. Ajkaim íze keserű a bánattól, meg a cigarettától és a nagy üveg vodkától, amik helyette érnek hozzám, ejtenek megnyugvásba és mélyebb letargiába egyszerre. Könnycseppek marnák végig az arcom, ha nem szégyellnék még saját magam előtt is sírni. Elnézem, ahogy a Nap szép lassan lebukik, és megállom, hogy ne fényképezzem le az égbolt csodálatos színeit körülötte. Nem is lenne mivel. Fél órája törtem össze a telefonom teljesen, miután befejeztük a beszélgetést, ami miatt most egyedül vagyok itt, sajnálva magam. Kapja be az élet. 
Újra meghúzom az üveget,  a nagy korty égeti a nyelvem, aztán a torkomat is. Akkor is ez a legjobb érzés, amit valaha éreztem, ha még emlékszem rá, hogyan csókolt ma délután. Hát látod, Drága... tényleg ez lesz belőlünk újra és újra. Emlékek. Aztán megint magadhoz láncolsz. Ördögi körforgás.
Átfordulok a Hold felé. Olyan, mint én, csak még csodás is, az én nem vagyok. Szürke, szomorú, és egy hónapon keresztül minden nap egy kicsit más. Túl keveset ígér. Túl sokat várnak tőle. Feltöltődik, aztán megint elfogy, mint a hozzáállásom úgy mindenhez. Te és én is egyek vagyunk. Hallottál arról, hogy sokak szerint csillagokból származunk? Talán én egykor a hozzád legközelebb eső csillag voltam. Talán szerettelek, és Te viszont szerettél. Talán Te most Ő vagy.
Úgy öt órával, még jó néhány üveg vodkával, cigivel és hét kamubaráttal később döntök úgy, hogy ideje lenne elindulni hazafele. Mila úgysem alszik nyugodtan soha, amíg én nem vagyok otthon. Vicces, mert nincs is velünk kiskoromtól fogva, de jobban szeret, mint a saját anyám. Előre megünnepeltük az egyik balfasz születésnapját. Meg majd ünnepeljük a tényleges születésnapján és majd utána is. A köztes időben pedig majd iszunk arra, hogy valakinek a világban biztosan van az adott napon születésnapja. Az ivás köt össze minket. Meg a szüleim pénze. Na meg az, hogy az egyikük szintén homi, és smároltunk úgy öt percet, amíg a többiek nem látták. Úgysem fogunk emlékezni rá.
De hol lakom? Mi az a haza? Már fogalmam sincs, merre megyek. Senki nincs az utcán, de úgysincs kedvem dumálni. Leülök a fűbe, és rágyújtok az utolsó szál cigire, amit magamnál találok. Déjà vu. Csak most nem lefelé megy a nap. Érzem, ahogy forog a föld. Most élek. Most még.


_________________don't you know, don't you know?
You made your bed When you worried about mine This ends now I wouldn’t hold my breath if I was you 'Cause I’ll forget but I’ll never forgive you
True friends stab you in the front
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


Kwon Hyunwoo

Darling, my name is
• hozzászólások :
31
• kor :
19
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
Diák

TémanyitásTárgy: Re: they said it changes when the sun goes down   Pént. Jan. 20, 2017 4:49 pm

Noel & Hyun
Hatalmas fejlődésen mentem keresztül, már egy hónapja ugyanolyan színű a hajam. Lilás, azelőtt kék volt. Sokan elég hülyén néznek rám emiatt a suliban, de nem érdekel. Sőt, igazából tetszik is, hogy ennyire kiakasztok pár embert. Vicces látni a döbbent arcukat. Ez van, ha az életem szürke, legalább rajtam legyen valami színes. Vannak olyanok is, akiknek bejövök így.
A házba belépve rögtön körbenéztem, mindig ezt csinálom idegen helyeken, mindenki ezt csinálja. Undorító, zöld falak, a nappaliban egy keresztre feszített Jézus szobor. Fodros függönyök a konyhában, amiktől a hányinger kerülget. Semmi kedvem se volt ehhez az egészhez. Zsebre vágtam a pénzt, miközben a hálószobába tereltek. Még egy Jézus szobor. Milyen ironikus. Egy-két bekeretezett kép az éjjeliszekrényen, amiken három macska bámult a semmibe. Áh, szereti az állatokat. Hamar túl akartam esni rajta, és igyekeztem úgy tenni, mintha baromi jó kedvem lenne. Aki okos az tudja, hogy ezt általában nem szokták élvezni. Mondjuk ezen a csávón minden látszott, csak az értelem nem. Sörhas, borosta, az ősz hajszálaiból és a ráncaiból ítélve ötven körül lehet. Tipikus magányos, életunt ember. Nem ítélkezem, én se vagyok jobb, pénzért szexelek.
A plafont bámultam az ágyon fekve, és vártam, hogy túlessünk rajta. Nagy szerencsémre nem tartott tovább fél óránál. Egy üveg vörösbort megittam, mielőtt idejöttem volna, mert így könnyebb elviselni. Persze nem kényszerít rá senki se, abbahagyhatnám, de nem tudom magamat elképzelni ahogy egy boltban dolgozom például. Itt meg nem kell sok emberrel találkozni. Nem is csinálom mindennap, főleg úgy, hogy ez nem egy világváros. Havi két alkalom a maximum, a szüleim azt se tudják, hogy van pénzem.
Felöltöztem és leléptem, talán az egy üveg borral kissé túlzásba estem. Menni is alig tudtam, baromira nem bírom a piát. Az orrnyergemet dörzsölgettem, hátha ez segít, de csak annyit értem el vele, hogy még jobban szédülni kezdtem. Besötétedett, ami rontotta a hazatalálási esélyeimet. Az alkoholnak köszönhetően nem féltem egyedül, dúdolva csámpáztam a betonon. Jobb kabátot kéne vennem, mert ebben fázom. A pia melegít, de nem eléggé.
Egy időre lehunytam a szemem, és úgy haladtam tovább. Gondoltam ezzel megszüntethetem a szédülést. Hát nem így történt. Éreztem hogy belerúgtam valami keménybe, de már túl késő volt és keresztülestem a valamin. Rögtön oldalra fordítottam a fejem, hogy megnézzem mi is az.
- Basszus. - Ez egy ember, hehe, képes voltam áthasalni egy emberen! Mi van ha sorozatgyilkos? Belerúgtam egy sorozatgyilkosba úristen. - Bocsánat. - Suttogtam halkan, miután nagy nehezen sikerült ülő helyzetbe tornáznom magam. A felállás nem akar sikerülni, forog velem a világ. - Öhm, izé, jól vagy? - Remélem hogy amibe beletérdeltem az a háta volt, és nem a feje. Amúgy mi ez a fű itt? Jézus.


A hozzászólást Kwon Hyunwoo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 24, 2017 5:50 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


Noel Jude Maddox

Darling, my name is
• hozzászólások :
34
• kor :
20
• tartózkodási hely :
nowhere. everywhere

TémanyitásTárgy: Re: they said it changes when the sun goes down   Hétf. Jan. 23, 2017 5:11 pm

That the nights were mainly made for
saying things that you can't say tomorrow day

Kéne egy orrbavágás. Olyan eltörős, vérzős, borzalmasan fájós, elferdülős, amit utána helyre kéne rakni. Az talán helyrerakna mindent az agyamban is. A múlt héten adtam olyat egy tagnak a pénteki buliban. Sosem vagyok agresszív, nálam sosem fajulhat semmi a tettlegességig, csak ha úgy próbálnak szájkaratézni velem, hogy előtte nem keveset ittam. Meg akartam ölni a srácot, és volt egy pillanat amikor úgy éreztem, meg is teszem. Két ütés között elkezdte szidni az anyámat. Utálom az anyámat; számító picsa, rohadt ribanc, akinek csak dísz vagyok, de senki nem veheti a szájára. Senki, csak én. A kamuk szedtek le róla. Ők sem láttak még ennyire vérszemet kapni, de volt eszük lépni. Nem kellene nekik sem, hogy ne legyen kit követni, mert az újgazdag gyereket lesittelik súlyos testi sértésért. Utána a gyerek már tudta magát mihez tartani. Én is tudnám, csak föl kéne hozzá bosszantanom valakit. Vagy beötrni a tükröt.
Vagy talán éppen elég, ha valaki átesik rajtam. Talán nem, de most akkor is megtörtént.
- De béna vagy, baszod - unottan morogva forgatom a szemeim, és eldöntöm, hogy idegesít a tag, anélkül, hogy ránéznék felmérni, kivel van dolgom. Tegyél meg egy szívességet, tesó, ha már így átestél rajtam, és húzd el a beled a picsába, légysz. Nem válaszolok a kérdésére. Baromira nincs kedvem dumálni vele. Se vele, se senkivel, még magamat is kezdem unni. Borzasztóan szánalmasak a gondolataim. Unottan szívom tovább a cigit, mely vészesen közelít ahhoz, hogy elfogyjon. Ez az utolsó szálam. A legutolsó. Mégis honnan szerezzek hajnali fogalmamcsincshány órakor cigit? Vagy legalább dohányt és hüvelyt? Az idióta kamuk már biztos rég egy árokban fetrengenek a saját hányásukba ájulva. Király éjszaka ez a mai...
- Amúgy... nincs véletlenül egy szál cigid? - automatikus mozdulat, hogy kérdésem közben a srác felé fordítom a fejem. Túl sötét van és túl részeg is vagyok még ahhoz, hogy rendesen lássam az arcát, de körülvonalai kirajzolódnak, azok alapján meg inkább hasonlít egy törékeny madárkára. Hogy nem törte össze magát, miközben átzuhant rajtam? - Neked nincs bajod? Úgy nézel ki, mint aki meglöknek és két métert repülsz - óvatosan bökök mutatóujjammal a karjába, ujjbegyemet épphogy hozzáérintve, nehogy véletlenül igazam legyen, és valami sérülést okozzak szegény gyereknek. Minél tovább nézem, annál jobban szokja a szemem a sötétet, és lilás hajszíne bámulása közben azt sem veszem észre, hogy ráfújom a füstöt. Pedig basszus, esküszöm, szoktam figyelni rá! Én sem szeretem, ha a pofámba bagóznak. - Bocs, nem direkt volt, csak... érdekes a hajad - baromi szókimondó tudok lenni ilyenkor. Máskor nem lenne bennem annyi bátorság sem, hogy megbámuljam a különleges színt. A másik irányba fordulva szívok két utolsó slukkot, majd elpöckölöm a csikket. Remek. Eddig tartott a kapcsolatunk mára.


_________________don't you know, don't you know?
You made your bed When you worried about mine This ends now I wouldn’t hold my breath if I was you 'Cause I’ll forget but I’ll never forgive you
True friends stab you in the front
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


Kwon Hyunwoo

Darling, my name is
• hozzászólások :
31
• kor :
19
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
Diák

TémanyitásTárgy: Re: they said it changes when the sun goes down   Kedd Jan. 24, 2017 7:06 pm

Noel & Hyun
Utálom az alkoholt. Nem az íze miatt, hanem mert hamar kiüt. A munkám megköveteli, hogy piáljak, anélkül nem bírnám ki, hogy öregemberek tapogatnak. Sokuk büdös, izzadt, mindenhol szőrös és az IQ szintjük akkora lehet, mint a farkuk.
Sör, pezsgő, vodka, bor, vagy whisky. Mindegy, hogy mi az, ha alkoholos akkor ott nekem végem van. Egyedül a bonbonok azok, amiktől nem rúgok. A szerencsétlenségemet elnézve mondjuk ez se lenne meglepő. Minden haverom tudja, hogy nagyon gyorsan illuminálódok, néha direkt szívatnak azzal, hogy engem itatnak a legjobban. Én meg nem rendelkezem nagy akaraterővel, hagyom magam. Egy jó oldala van ennek, hogy utána nekik kell hazacipelniük. Karma. Ettől függetlenül bírom őket, és sokszor szar alaknak érzem magam, amiért csomó mindent eltitkolok előlük. Szerintem nem is azon akadnának ki, hogy pénzért fekszem le csávókkal, hanem a hazudozás és titkolózás miatt. Nem egy lemondott buli, elmulasztott kajázások, pedig imádok enni. Berúgni már kevésbé, főleg olyankor, amikor egyedül, szinte vaksötétben próbálok meg hazajutni. Gondoltam arra, hogy felhívom valamelyik osztálytársam, de ezzel egy gond van; kérdezősködnének. Hazugságokban nagyon kreatív vagyok, de most semmi ötletem sincs arra, hogy ezt a szitut mivel magyarázzam ki.
- Bocs, nem direkt volt. Egyébként meg ha nem ücsörögnél idekint hajnalban, mint valami pszichopata, nem estem volna keresztül rajtad. - Úgy érzem sokszor fogok még bocsánatot kérni tőle, milyen szánalmas. De most tényleg, egyáltalán mit keres idekint? Ilyenkor javarészt csak a gyilkosok és hajléktalanok szoktak lézengeni az utcákon. Meg a részeg fiatalok, de ez már nekik is késő.
- Mi? - Kérdeztem nagyokat pislogva, először nem nagyon fogtam fel, hogy mit is akar. - De, van. Azt hiszem. - Elkezdtem a kabátzsebemben kotorászni. Én nem bagózok, egyik haverom cuccait szoktam rejtegetni. Miután rábukkantam a dobozkára elő is húztam belőle egy szálat, amit utána az idegen felé nyújtottam. - Parancsolj, bunkókám. - Nem mertem azt mondani, hogy nincs nálam, vagy hogy nem kap, mert lehet, hogy tényleg valami Ted Bundy féleség, esetleg egy agresszív állat. - Te meg úgy nézel ki, mint egy...egy... - De ciki. - Mint egy szakadt csöves. - Ez aztán a beoltás, gratu Hyun! Nem szeretem, ha letörékenyeznek. Mármint az vagyok, de akkor is. - Most meg mit csinálsz? - Rögtön elrántottam a karomat, miután hozzáért. Alig nyúlt hozzám, nem baj, kicsit se tapogasson.
Már épp elkezdtem volna megkísérelni egy felkelést a földről, amikor a srác nagyon kedvesen az arcomba fújta a cigifüstöt. Köhögve ültem vissza a fűbe, a jobb kezemmel próbáltam arrébb hessegetni a füstöt. - Ha ez dicséret akar lenni, akkor köszi. - Halványan elmosolyodtam. Valószínűleg neki se tetszik. - Amúgy...izé, eltévedtem. - A legjobb dolog bevallani az ilyet egy vadidegennek, aki lehet, hogy emberkereskedő. - Nem tudod, hogy hol vagyunk most? - Ki fogja vágni a veséimet, amiket elad jó pénzért. Vagy engem ad el!  Nem-nem, ehhez még túl fiatal vagyok. Az arcomra is kiült a félelem, amit talán a sötétben nem látott. Remélem, hogy nem. Bűntudatom van, amiért ilyeneket nézek ki belőle. Az is megeshet, hogy egy kedves ember, és segíteni fog nekem. Segíteni meghalni. Ehehehe.

_________________Load up on guns, bring your friends It's fun to lose and to pretend She's over bored and self assured Oh no, I know a dirty word With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us I'm worse at what I do best And for this gift I feel blessed Our little group has always been And always will until the end
With the lights out,
it's less dangerous
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


Noel Jude Maddox

Darling, my name is
• hozzászólások :
34
• kor :
20
• tartózkodási hely :
nowhere. everywhere

TémanyitásTárgy: Re: they said it changes when the sun goes down   Szomb. Jan. 28, 2017 6:21 pm

That the nights were mainly made for
saying things that you can't say tomorrow day

Egy fél korty whisky-vel kezdtem úgy hatévesen, mikor az aranyló folyadékra azt hittem, hogy a kedvenc gyümölcsteám. Jobban ízlett a kedvenc gyümölcsteámnál. Aztán tízévesen az apám megengedte, hogy igyak egy keveset a vörösborából egy partin. Tizennégy évesen már loptam egy egész üveggel a borból, hogy azt vigyem az osztálykirándulásra. A következő évben két üveggel, egyet a közösbe, egyet csak magamnak. Nem a lételemem, csak hozzászoktattak. Sznobéknál az egyik nagy villogási lehetőség a drága pia. Ujjlenyomat és maszatmentes üvegszekrényben kiállítva a nappliban, külön szobában, vagy az egész ház alatt húzódó pincében. Bárhol, csak legyen sok, feltűnő és ne legyen olcsó, hogy az ízén az első pillanatban észre lehessen venni, ha fel van vizezve. Még jó, hogy ez utóbbira nekem sosem volt szükségem. A pia nálunk tényleg csak villogásra van, sosem veszik észre, ha eltűnik pár üveggel. Apró örömök az életben.
Kár, hogy az ilyen apró örömöket hamar le tudja rombolni egyetlen ember azzal, hogy rám néz. Vagy belém botlik.
- Ez egy szabad ország, ott ülök, ahol akarok - ha volt egy cseppnyi szándék arra, hogy csevegéssel folytatódjon a baleset az előző beszólásomban, akkor az rögtön elpárolgott, amint megszólalt. Hadd ne legyen már az én hibám, hogy egyesek nem bírnak a lábuk elé nézni! Még hogy pszichopata... szívesen beverem a képét, ha tovább provokál az idióta megnyilvánulásaival.
- Oh, kösz... mi a szar? - felcsattanok a megnevezésen, majd a csövesezésen, de az imént tarhált cigit azért még a fülem mögé tűzöm, hogy eltegyem a szentmise utánra. - Örülnék neki, ha inkább anyádat hívnád bunkónak, amíg semmit nem tudsz rólam. És nem tudom, láttál-e már csövest, de ha azok így néznének ki, mint én, akkor sehol nem lenne szar élet, baszd ki - idegesen szorítom ujjaim közé a cigit, és rágyújtok, amint előhalásztam az öngyújtót a kabátom zsebéből. Hatalmas kedvem lenne fölgyújtani ezt a tagot is vele. Vetek rá egy morcos pillantást, és a szemeimet forgatom. Mi baja van ennek? Ha olyan, mint az unokanővérem, aki egyetlen érintéstől hisztirohamot kap, akkor egyértelműen ver a sors valamelyik hülyeségem miatt.
- Igen, dicséret akart lenni. Mivel nem vagyok bunkó - megnyomom a szót, újabb morcos pillantással illetve a srácot. - mindig figyelek arra, hogy ne fújjam másra a füstöt, de elbambultam, mivel tetszik a hajad - egyre jobban kezd felhúzni. Csodálkozik, hogy nem akarok jópofizni, amikor folyamatosan nyávog? Egyébként is, ő volt az, aki belépett a komfortzónámba - vagy inkább beesett -, és kicsit sem foglalkozik a kérdéssel, hogy esetleg azért ücsörögtem itt egyedül, mert egyedül akartam lenni.
- Fogalmam nincs, hol vagyunk, nem működik a telefonom - megtapogatom a zsebem, ott pihen még benne az összetört telefon, de akárhogy kérném, nem tudna most segíteni. Pedig nagyon szívesen kideríteném, hogyan jut haza a srác, ha azzal együtt végre elmenne innen. Miért pont a legszarabb napjaimon találnak meg?


_________________don't you know, don't you know?
You made your bed When you worried about mine This ends now I wouldn’t hold my breath if I was you 'Cause I’ll forget but I’ll never forgive you
True friends stab you in the front
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


Kwon Hyunwoo

Darling, my name is
• hozzászólások :
31
• kor :
19
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
Diák

TémanyitásTárgy: Re: they said it changes when the sun goes down   Vas. Feb. 12, 2017 8:02 pm

Noel & Hyun
Józanul, világosban is képes vagyok eltévedni Bristolban, holott már itt élek egy ideje. Még jó, hogy Londonban nem egyedül mászkáltam, mert lehet, hogy akkor csak a hullámat találta volna meg a rendőrség úgy egy hónap keresés után. Amilyen szerencsés vagyok az első percben rám ugrott volna egy tudathasadásos elmebeteg.
- Nem lenne a jobb ha mondjuk nappal játszanál szabad országosat? Életveszélyes sötétben itt ülnöd, na mindegy. - Nem akarok veszekedni, részegen nem is menne, azt se tudom hány óra, arról meg fogalmam sincs, hogy merre lakom. - Jól van, bocs. - Feleltem halkan és arrébb tántorogtam. Ő kezdte a bunkózást, nem értem most mit pattog. Egyre jobban parázok, itt vagyok a világvégén egy idegennel a majdnem teljesen vak sötétben, mindketten részegek vagyunk. Haza akarok jutni. Lassan már a sírás kerülget, de tartom magam, mert a végén még ezért is beszólna.
- Ááá nem, tényleg nem. - Ha ez nála nem bunkóság, akkor milyen lehet amikor bebunkósodik? Nem akarom megtudni, brr. - Ezt nem sokan mondták még, általában az emberek fintorogva néznek rám, vagy kiröhögnek. - Pedig manapság vannak sokkal polgárpukkasztóbb dolgok is, amiket az emberek magukkal művelnek. Hatalmas fültágító, anál gyöngyök...ja az nem látszik ruhában. - Csodás. - Tovább ücsörögtem a fűben, aztán az arcomat a tenyereimbe temetve sírni kezdtem. Már nem érdekelt, hogy mit fog hozzá szólni az idegen srác. Itt fogok meghalni. Fázom. Fáj a hasam. Bunkóznak velem, nem bírom a feszültséget.

_________________Load up on guns, bring your friends It's fun to lose and to pretend She's over bored and self assured Oh no, I know a dirty word With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us I'm worse at what I do best And for this gift I feel blessed Our little group has always been And always will until the end
With the lights out,
it's less dangerous
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: they said it changes when the sun goes down   

Vissza az elejére Go down
 
they said it changes when the sun goes down
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Bristol :: Belváros-
Ugrás: