Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 B(T)S

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

roundview diák


Sorin N. Layton

Darling, my name is
• hozzászólások :
9
• kor :
18
• tartózkodási hely :
Bristol

TémanyitásTárgy: B(T)S   Hétf. Jan. 23, 2017 5:42 pm


Blythe & Sorin
– Jól mondod, csak kéne, de most szépen pihensz egy kicsit, és beszámolsz arról a buliról, amire nem hívtál el. –Meg amin összefeküdt azzal a nyavalyással, és tuti biztos, hogy nem kímélte szerencsétlenemet. Ha meglátom a suliban, beverem a képét. Az én cukimat senki nem viheti ágyba, pláne nem olyan személy, aki minden nap másnak teszi be. Remélem volt annyi esze, hogy védekezett… Bár annak olyanja? Vajmi kevés esély lehet rá. S hogy ne kezdjen el táncolni, gyorsan felkeltem, és kikapcsoltam a zenét. Aztán a matracokhoz mentem, és leszedve egyet, húztam oda B mellé, és paskoltam meg magam mellett a helyet.
Áldom a szerencsémet amúgy, hogy erre jártam. Ritkán jövök ide hétvégén, meg mostanában nincs is annyi erőm, hogy gyakoroljak, de most úgy döntöttem, hogy pár koreográfia ismétlése nem okoz komolyabb gondot. Ám, mikor benyitottam a terembe, a táskámat azonnal a földre hajítottam, s fittyet hányva a szabályokra, berohantam a legjobb barátomhoz, hogy életét mentsem. Ha valakinek fontosabb az, hogy utcai cipővel ne lépjek be, hát annak nincs szíve. Majd feltakarítok, de ha egyszer pont akkor léptem be, mikor a földre esett, és a már jól ismert sípoló hangot adta ki, mit tehettem volna? Gyorsan kellett cselekednem, és az élete fontosabb, mint a tiszta padló. Túl jól ismerem már a személyt, akit idő közben eldöntöttem a matracon, és fejemet a mellkasára hajtva bújtam hozzá. Egyszer hagyta nálunk az inhalátorát, azóta van nekem is egy tartalék. Persze visszaadtam neki, mikor átjött, hogy nem találja, csak előtte felírtam a gyógyszere nevét, és elmentem a dokijához megboltolni vele, hogy írjon fel belőle még egy adagot. Hülyének nézett, de aztán elmagyaráztam neki a dolgokat, és felírta. Így nálam is van egy kis készülék, és vicces, mikor azt kérdezik tőlem, hogy mióta vagyok asztmás. Soha nem voltam, csak B olyan számomra, mint… azt hiszem erre nincs szó. Fontos nekem, és kész. – Szóval? Hallgatlak Cukim –vigyorogva néztem fel rá, s nyomtam egy apró puszit az arcára, aztán feje mellett támaszkodva vártam a mesét.

_________________

Hate is just love with its back turned.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


Blythe A. Ledford

Darling, my name is
• hozzászólások :
8
• kor :
17
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
táncos

TémanyitásTárgy: Re: B(T)S   Szer. Jan. 25, 2017 4:52 pm

Sorin && Blythe
A true friend never gets in your way unless you happen to be going down.

- De Riiiin... Kérlek... - még nyafog egy sort, mielőtt az idősebb kikapcsolná a zenét is. Na nem mintha nem tudna néma csendben is eltáncikálni Blythe, de az biztos, hogy a zene ritmusa sokat segít, és egyszerűbb dolga is van. Úgy még talán az apróbb hibákat is észreveszi, amiket a némaságban nem.
Az a már jól ismert sípoló hang és a légszomj, ami miatt nem is tud semmi mást csinálni, csak a földön fetrengeni, a levegő után kapkodva. Pedig ő is tudja jól, hogy nem szabad túlhajszolnia magát, főleg ha egyedül van, mert akkor tényleg nincs senki, aki figyelne rá, és megmentené, ha ismét befulladna. De hát erre nem igen gondol akkor, mikor gondolatai kilencven százalékát a tegnap esti buli, az a sok pia, és az az idióta tölti ki, aki miatt most minden lépése még midig kissé fájdalmas. Igaz, nem emlékszik arra, hogy mi is történt, és hogy mégis mikor és hogy miért is volt hajlandó az idősebb alá mászni. Nem emlékszik semmire, de tudja, hogy megtörtént. Hisz ha más nem, az idegen szobában szanaszét heverő ruhái, és az, hogy teljesen meztelenül feküdt reggel Adrian alatt ékes bizonyítéka annak, hogy az történt, amire gondol. És teljesen biztos abban is, hogy a másik nem kímélte. Már csak amiatt a nyakán pirosló hatalmas folt miatt is. Na meg a csuklóján is egy szép kis piros csík díszeleg, ami valószínű az idősebb erős ujjainak szorítása miatt van ott; abba pedig bele se mer gondolni, hogy mekkora karmolásnyom lehet a hátán, de érzi hogy ott is szép nyomot hagyott.
Még szerencse, hogy Rin erre járt. Persze az itt dolgozók mindegyike tudja már, hogy Blythe milyen állapotban van, és hogy jobban figyelni kell rá, és nemrég az idős portás bácsi rá is nézett, hogy jól van-e. De hát rá nem nagyon lehetne számítani, hogy baj esetén azonnal iderohan, előkotorja a táskából az inhalátort és a srác orra alá dugja; hisz már elég idős, a nyugdíj határán áll, és nemrég még súlyos sérve is volt, így talán a maximális sebessége a gyök három per kettőt sem éri el, de még csak hajolni sem tud. Így nagy szerencse, hogy Rin épp időben megérkezett, mintha csak tudta volna, hogy ide kell jönnie. Pedig hétvége van. Ilyenkor nem szoktak jönni, általában vagy tanulnak, vagy valamelyikük szobájában videojátékokkal játszanak. Sorin pedig amúgy sem sűrűn látott vendég a próbateremben, mióta heti rendszerességgel verik félholtra.
- De tényleg nem fontos ez az egész. Jól vagyok... Vagyis jól leszek... - és még egy halk nyögés is elhagyja az ajkait, amint elterül mellette. Az ülés még elég fájdalmas művelet, még most is nagyon jól érzi, hogy milyen durván bánt vele Adrian. De mindez tényleg nem számít, sokkal jobban érdekli az, hogy megint elverték a másikat.
- Az úgy volt hoooogy... A srácok rángattak el a tánccsoportból, ééés... Nem tudom, nem emlékszem sokra... - nagyot nyelve, ajkát beharapva pillant fel rá, mielőtt zavartan fordítaná el a fejét. Tényleg nem emlékszik semmire azon kívül, hogy megitattak vele valamit, és reggel ott ébredt azalatt az idióta alatt.

Lesz ez jobb is <3 || Boomboom || Dress

_________________

Dance can reveal all the mystery that music hides.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


Sorin N. Layton

Darling, my name is
• hozzászólások :
9
• kor :
18
• tartózkodási hely :
Bristol

TémanyitásTárgy: Re: B(T)S   Vas. Jan. 29, 2017 10:16 pm


Blythe & Sorin
– Ne nyafogj. –Hiába teszi, ismerhetne már: ha egyszer azt mondom, amit, akkor az úgy is lesz. Pelenkás korom óta a legjobb barátomnak tudhatom, és csak akkor viselkedek vele úgy, mintha a soha meg nem született öcsém lenne, mikor butaságokra adja a fejét. Mint most: felügyelet nélkül gyakorol, mert a portást aztán nem lehet megbízhatónak tartani. Mikor jöttem, akkor is fánkkal tömte a már amúgy is pufók fejét, és nézett valami fekete-fehér műsort a tv-ben. Azt se hallotta meg, hogy kicsaptam az ajtót, akkor hogy bízhatnám rá B felügyeletét? Sehogy.
Bár most nem is ez a lényeg. Mélységesen felháborított, hogy elment abba a buliba, amibe nem kellett volna, és egyáltalán nem figyelt magára. Mert Adrian alá került, és a nyögése is megerősíti, hogy nem bánt vele jól. Reménykednem se kellett volna, hogy finom lesz vele. Nem arról híres az a drogos fejével, hogy értelmesen gondolkodjon.
– Kihagyok pár próbát, és máris rosszba visznek a srácok. Ezután itt fogok ücsörögni akkor is, ha lélegeztető gépre leszek kötve. –Az még egy szép mutatvány lenne. Főleg azért, mert akkor feküdnék, mint most, és nem lennék eszméletemnél. Rosszul esett, hogy ez történt vele, és valahol magamat hibáztatom. Ha jobban figyeltem volna rá… ha elkerülöm a sötét helyeken, és inkább a hosszabb, kivilágítottan megyek haza, kevesebbszer kapnak el. Bár ezek mindig mindenhol ott voltak: a házunk előtt, a suli előtt, sőt… egyszer még itt is, bár akkor a portás épp kapóra jött. Csodával határos módon akkor kellett neki egy kis nikotin, így nem vertek agyon… másnap dupla annyit kaptam. Úgyhogy mindennek megvan a maga ára, csak nem értem, hogy miért én vagyok az, akinek nyugtáznia kell: vagyis elszenvednie az ütéseket. Ahogy B mellett feküdtem, már nem éreztem magam olyan fittnek. Kiadtam magamból a lecseszést, s most már táncra sincs erőm. Mozognom kellett volna, hogy a testemet ne hajtsa uralma alá a fájdalom, de már elcsesztem. Fájdalmas nyögés hagyta el az ajkaimat, és akármennyire is szerettem volna, hogy a másik ne hallja meg, ahhoz túl hangosra sikeredett. Valószínű, hogy az egyik megrepedt bordám döntött úgy, hogy szúrni fog, mert miért is ne alapon. Jobbnak láttam, ha inkább ülve szenvedek, ezért nehezen tornáztam fel magamat. –Nem kellett volna elfeküdnöm… –sóhajtva pislogtam rá, aztán valahogy elmásztam a táskámért, hogy átcseréljem a cipőmet, és visszakapcsoltam a zenét is. Fejemmel intettem B-nek, hogy pattanjon fel, és csapassunk egy jó kis próbát.

_________________

Hate is just love with its back turned.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


Blythe A. Ledford

Darling, my name is
• hozzászólások :
8
• kor :
17
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
táncos

TémanyitásTárgy: Re: B(T)S   Szomb. Feb. 25, 2017 5:37 pm

Sorin && Blythe
A true friend never gets in your way unless you happen to be going down.

De nyafog. Hiába tudja, hogy úgysem ér el vele semmit, mert ez Sorint már nem hatja meg, azért még próbálkozik. Mert mióta az eszét tudja, a másik  legjobb barátja, tekintve hogy szinte születésük óta egymás mellett laktak, és még a szülők is nagyon jóban voltak, így a lehető legtöbb időt együtt töltötték. Szinte elválaszthatatlanok, és talán Blythe több mindent tud az idősebbről, mint saját magáról, de ez fordítva is igaz. Ha rendeznének egy vetélkedőt, ahova a legjobb baráttal együtt kell jelentkezni, minden bizonnyal ők nyernének, olyan jól ismerik a másikat. Épp ezért tudhatná már, hogy semmit nem használ a nyafogása, nem tudja már ezzel semmire sem rávenni a másikat. Hisz ő csak jót akar neki, vigyázni akar rá, mint eddig mindig is. Nem akarja, hogy túlhajszolja magát, amit egyébként rendszeresen megtenne, és meg is tesz, mikor Rini óvó tekintete épp más irányba néz.
És csak az idősebb szavát erősíti az is, hogy B ajkai közül egy nem túl kellemes és nem épp a leghalkabb nyögés tör fel, amint elterül a matracon, jelezve, hogy milyen éjszakája is volt. Talán tényleg nem kellett volna elmennie, de hát ez most már késő bánat. Mindig is könnyen befolyásolható volt, és könnyen rá tudták venni az idősebbek a rosszra is. Meg hát mi rossz történhetne egy bulin? Persze ha az ember fia olyan bulikba jár, ahol Adrian is jelen van, bármikor, bármi megtörténhet. Mert ott biztos, hogy nem csak egy kis alkohol van, hanem esetleg... Valami más is. És minden bizonnyal ő is kapott valamit, máskülönben tuti nem mászott volna önként a másik alá még részegen se. De így, még csak nem is emlékszik arra, hogy pontosan mi történt, teljes képszakadás volt az egész este. Ami számára még igen fura, mert nagyon nem az ő műfaja az ilyen buli, sokkal jobban szereti a szolidabb, visszafogottabb estéket, vagy azokat, ahol Rini is ott van, és vigyáz rá.
- Az elég lehetetlen mutatvány lenne... - kuncogva pillant rá, miközben végigsimít az egyik véraláfutáson a szeme alatt. S hirtelen össze is szorul a szíve, ahogy van elég ideje végigmérni a másikat. Igaz, a ruha sokat takar, de még így is sejti, hogy az csak egy kis töredéke az egésznek, amit lát belőle. És rossz látnia őt így... Már azért is rosszul érzi magát, hogy nem tud semmit tenni, hogy Rininek egy kicsit jobb legyen. És nem is akarja, hogy felálljon a másik, mert pihennie kell, hogy gyorsan meggyógyuljon; igaz, ha ez megtörténne, úgyis mindig elölről kezdődik a egész, nincs egy perc nyugta se szegénynek. Legszívesebben visszarántotta volna maga mellé, hogy az egész délutánt lustulással töltsék, de túlságosan elgondolkozott, és már akkor kap észbe, mikor a másik már a táskájában matat. Így hát felpattan, de esze ágában sincs táncolni, csaj óvatosan átöleli, hogy ő se tudjon megmozdulni.
- Pihenned kéne inkább ahelyett, hogy megerőlteted magad... Utálom hogy így kell látnom téged... - szipogva rejti az arcát a nyakához. És most a saját szenvedése teljesen háttérbe szorul, látva mennyire rosszul van a másik. És hiába tagadja, tudja jól Blythe, hogy nincs rendben, és hogy pihennie kéne, hogy felépüljön.

Lesz ez jobb is <3 || Boomboom || Dress

_________________

Dance can reveal all the mystery that music hides.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: B(T)S   

Vissza az elejére Go down
 
B(T)S
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Bristol :: Belváros-
Ugrás: