Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Chat
Latest topics
Two Laytons and a Blackbourne ~ avagy a cicaharc
------------------------------
by Jesse A. Blackbourne
Today at 3:32 pm

Elkészültem!
------------------------------
by Moon Sang Hyuk
Today at 3:32 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Sorin N. Layton
Yesterday at 11:05 pm

Jeremy & Sorin ~ Please save me
------------------------------
by Sorin N. Layton
Yesterday at 5:24 pm

Játékostárs kereső
------------------------------
by Violet Brunet
Hétf. Feb. 20, 2017 8:09 pm

Avatárfoglaló
------------------------------
by Violet Brunet
Hétf. Feb. 20, 2017 7:39 pm

Violet Brunet
------------------------------
by Noel Jude Maddox
Hétf. Feb. 20, 2017 6:10 pm

Vic & Remy
------------------------------
by Jeremy Bureau
Pént. Feb. 17, 2017 9:20 pm

Karakterbörze
------------------------------
by Oliver J. Wood
Pént. Feb. 17, 2017 5:45 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 B(T)S

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

roundview diákDarling, my name is
• hozzászólások :
9
• kor :
16
• tartózkodási hely :
Bristol

TémanyitásTéma: B(T)S   Hétf. Jan. 23, 2017 5:42 pm


Blythe & Sorin
– Jól mondod, csak kéne, de most szépen pihensz egy kicsit, és beszámolsz arról a buliról, amire nem hívtál el. –Meg amin összefeküdt azzal a nyavalyással, és tuti biztos, hogy nem kímélte szerencsétlenemet. Ha meglátom a suliban, beverem a képét. Az én cukimat senki nem viheti ágyba, pláne nem olyan személy, aki minden nap másnak teszi be. Remélem volt annyi esze, hogy védekezett… Bár annak olyanja? Vajmi kevés esély lehet rá. S hogy ne kezdjen el táncolni, gyorsan felkeltem, és kikapcsoltam a zenét. Aztán a matracokhoz mentem, és leszedve egyet, húztam oda B mellé, és paskoltam meg magam mellett a helyet.
Áldom a szerencsémet amúgy, hogy erre jártam. Ritkán jövök ide hétvégén, meg mostanában nincs is annyi erőm, hogy gyakoroljak, de most úgy döntöttem, hogy pár koreográfia ismétlése nem okoz komolyabb gondot. Ám, mikor benyitottam a terembe, a táskámat azonnal a földre hajítottam, s fittyet hányva a szabályokra, berohantam a legjobb barátomhoz, hogy életét mentsem. Ha valakinek fontosabb az, hogy utcai cipővel ne lépjek be, hát annak nincs szíve. Majd feltakarítok, de ha egyszer pont akkor léptem be, mikor a földre esett, és a már jól ismert sípoló hangot adta ki, mit tehettem volna? Gyorsan kellett cselekednem, és az élete fontosabb, mint a tiszta padló. Túl jól ismerem már a személyt, akit idő közben eldöntöttem a matracon, és fejemet a mellkasára hajtva bújtam hozzá. Egyszer hagyta nálunk az inhalátorát, azóta van nekem is egy tartalék. Persze visszaadtam neki, mikor átjött, hogy nem találja, csak előtte felírtam a gyógyszere nevét, és elmentem a dokijához megboltolni vele, hogy írjon fel belőle még egy adagot. Hülyének nézett, de aztán elmagyaráztam neki a dolgokat, és felírta. Így nálam is van egy kis készülék, és vicces, mikor azt kérdezik tőlem, hogy mióta vagyok asztmás. Soha nem voltam, csak B olyan számomra, mint… azt hiszem erre nincs szó. Fontos nekem, és kész. – Szóval? Hallgatlak Cukim –vigyorogva néztem fel rá, s nyomtam egy apró puszit az arcára, aztán feje mellett támaszkodva vártam a mesét.

_________________

Hate is just love with its back turned.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online

roundview diákDarling, my name is
• hozzászólások :
5
• kor :
15
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
táncos

TémanyitásTéma: Re: B(T)S   Szer. Jan. 25, 2017 4:52 pm

Sorin && Blythe
A true friend never gets in your way unless you happen to be going down.

- De Riiiin... Kérlek... - még nyafog egy sort, mielőtt az idősebb kikapcsolná a zenét is. Na nem mintha nem tudna néma csendben is eltáncikálni Blythe, de az biztos, hogy a zene ritmusa sokat segít, és egyszerűbb dolga is van. Úgy még talán az apróbb hibákat is észreveszi, amiket a némaságban nem.
Az a már jól ismert sípoló hang és a légszomj, ami miatt nem is tud semmi mást csinálni, csak a földön fetrengeni, a levegő után kapkodva. Pedig ő is tudja jól, hogy nem szabad túlhajszolnia magát, főleg ha egyedül van, mert akkor tényleg nincs senki, aki figyelne rá, és megmentené, ha ismét befulladna. De hát erre nem igen gondol akkor, mikor gondolatai kilencven százalékát a tegnap esti buli, az a sok pia, és az az idióta tölti ki, aki miatt most minden lépése még midig kissé fájdalmas. Igaz, nem emlékszik arra, hogy mi is történt, és hogy mégis mikor és hogy miért is volt hajlandó az idősebb alá mászni. Nem emlékszik semmire, de tudja, hogy megtörtént. Hisz ha más nem, az idegen szobában szanaszét heverő ruhái, és az, hogy teljesen meztelenül feküdt reggel Adrian alatt ékes bizonyítéka annak, hogy az történt, amire gondol. És teljesen biztos abban is, hogy a másik nem kímélte. Már csak amiatt a nyakán pirosló hatalmas folt miatt is. Na meg a csuklóján is egy szép kis piros csík díszeleg, ami valószínű az idősebb erős ujjainak szorítása miatt van ott; abba pedig bele se mer gondolni, hogy mekkora karmolásnyom lehet a hátán, de érzi hogy ott is szép nyomot hagyott.
Még szerencse, hogy Rin erre járt. Persze az itt dolgozók mindegyike tudja már, hogy Blythe milyen állapotban van, és hogy jobban figyelni kell rá, és nemrég az idős portás bácsi rá is nézett, hogy jól van-e. De hát rá nem nagyon lehetne számítani, hogy baj esetén azonnal iderohan, előkotorja a táskából az inhalátort és a srác orra alá dugja; hisz már elég idős, a nyugdíj határán áll, és nemrég még súlyos sérve is volt, így talán a maximális sebessége a gyök három per kettőt sem éri el, de még csak hajolni sem tud. Így nagy szerencse, hogy Rin épp időben megérkezett, mintha csak tudta volna, hogy ide kell jönnie. Pedig hétvége van. Ilyenkor nem szoktak jönni, általában vagy tanulnak, vagy valamelyikük szobájában videojátékokkal játszanak. Sorin pedig amúgy sem sűrűn látott vendég a próbateremben, mióta heti rendszerességgel verik félholtra.
- De tényleg nem fontos ez az egész. Jól vagyok... Vagyis jól leszek... - és még egy halk nyögés is elhagyja az ajkait, amint elterül mellette. Az ülés még elég fájdalmas művelet, még most is nagyon jól érzi, hogy milyen durván bánt vele Adrian. De mindez tényleg nem számít, sokkal jobban érdekli az, hogy megint elverték a másikat.
- Az úgy volt hoooogy... A srácok rángattak el a tánccsoportból, ééés... Nem tudom, nem emlékszem sokra... - nagyot nyelve, ajkát beharapva pillant fel rá, mielőtt zavartan fordítaná el a fejét. Tényleg nem emlékszik semmire azon kívül, hogy megitattak vele valamit, és reggel ott ébredt azalatt az idióta alatt.

Lesz ez jobb is <3 || Boomboom || Dress

_________________

Dance can reveal all the mystery that music hides.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diákDarling, my name is
• hozzászólások :
9
• kor :
16
• tartózkodási hely :
Bristol

TémanyitásTéma: Re: B(T)S   Vas. Jan. 29, 2017 10:16 pm


Blythe & Sorin
– Ne nyafogj. –Hiába teszi, ismerhetne már: ha egyszer azt mondom, amit, akkor az úgy is lesz. Pelenkás korom óta a legjobb barátomnak tudhatom, és csak akkor viselkedek vele úgy, mintha a soha meg nem született öcsém lenne, mikor butaságokra adja a fejét. Mint most: felügyelet nélkül gyakorol, mert a portást aztán nem lehet megbízhatónak tartani. Mikor jöttem, akkor is fánkkal tömte a már amúgy is pufók fejét, és nézett valami fekete-fehér műsort a tv-ben. Azt se hallotta meg, hogy kicsaptam az ajtót, akkor hogy bízhatnám rá B felügyeletét? Sehogy.
Bár most nem is ez a lényeg. Mélységesen felháborított, hogy elment abba a buliba, amibe nem kellett volna, és egyáltalán nem figyelt magára. Mert Adrian alá került, és a nyögése is megerősíti, hogy nem bánt vele jól. Reménykednem se kellett volna, hogy finom lesz vele. Nem arról híres az a drogos fejével, hogy értelmesen gondolkodjon.
– Kihagyok pár próbát, és máris rosszba visznek a srácok. Ezután itt fogok ücsörögni akkor is, ha lélegeztető gépre leszek kötve. –Az még egy szép mutatvány lenne. Főleg azért, mert akkor feküdnék, mint most, és nem lennék eszméletemnél. Rosszul esett, hogy ez történt vele, és valahol magamat hibáztatom. Ha jobban figyeltem volna rá… ha elkerülöm a sötét helyeken, és inkább a hosszabb, kivilágítottan megyek haza, kevesebbszer kapnak el. Bár ezek mindig mindenhol ott voltak: a házunk előtt, a suli előtt, sőt… egyszer még itt is, bár akkor a portás épp kapóra jött. Csodával határos módon akkor kellett neki egy kis nikotin, így nem vertek agyon… másnap dupla annyit kaptam. Úgyhogy mindennek megvan a maga ára, csak nem értem, hogy miért én vagyok az, akinek nyugtáznia kell: vagyis elszenvednie az ütéseket. Ahogy B mellett feküdtem, már nem éreztem magam olyan fittnek. Kiadtam magamból a lecseszést, s most már táncra sincs erőm. Mozognom kellett volna, hogy a testemet ne hajtsa uralma alá a fájdalom, de már elcsesztem. Fájdalmas nyögés hagyta el az ajkaimat, és akármennyire is szerettem volna, hogy a másik ne hallja meg, ahhoz túl hangosra sikeredett. Valószínű, hogy az egyik megrepedt bordám döntött úgy, hogy szúrni fog, mert miért is ne alapon. Jobbnak láttam, ha inkább ülve szenvedek, ezért nehezen tornáztam fel magamat. –Nem kellett volna elfeküdnöm… –sóhajtva pislogtam rá, aztán valahogy elmásztam a táskámért, hogy átcseréljem a cipőmet, és visszakapcsoltam a zenét is. Fejemmel intettem B-nek, hogy pattanjon fel, és csapassunk egy jó kis próbát.

_________________

Hate is just love with its back turned.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Darling, my name is
Sponsored content

TémanyitásTéma: Re: B(T)S   

Vissza az elejére Go down
 
B(T)S
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Bristol :: Belváros-
Ugrás: