Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 csere itt-ott || oliver && naya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

kívülálló


Naya E. Roberts

Darling, my name is
• hozzászólások :
13
• kor :
31
• tartózkodási hely :
❝bristol❞
• foglalkozás :
❝i'm a business(wo)man❞

TémanyitásTárgy: csere itt-ott || oliver && naya   Szer. Jan. 25, 2017 3:01 pm


A little party never killed nobody
oliver & naya

Legszívesebben csak a párnámba temetett arccal ordibálnék teli a szövetbe. Remélve, hogy majd az -az elhallgattatás mellett - a dühömmel együttesen meg is folyt. De sajnos nem ilyen egyszerű ez az egész. Mert nem vagyok egy öngyilkos jellem.
Mégis az SMS, ami fogadott és ami ilyen labilissá tett még mindig ott virít a telefonom képernyőjén. A telefonom meg a kukában rezeg már hosszú másodpercek óta. Valószínűleg most is egy újabb szöveges üzenetet pötyög, vagy most már a hangüzeneteknél tart. Fogalmam sincs. Sajnos, vagy nem sajnos, de már nem látok bele a fejébe.
Mégis roppant módon zavar és bánt, hogy Carol ismét elérte a célját, és feltudta velem venni a kapcsolatot. Igaz ez csak egy egyszerű SMS, amiben ismét megbocsátásért könyörög, én mégis ezen gyenge szavak olvasása után is roppant leverten érzem magamat. Szükségem van egy kis kikapcsolódásra, amit most a szőke szépségem éppen nem tud nekem megadni, mivel épp a bátyámmal van valami jótékonysági gálán. Kicsit jobb kedvre derít a dolog, hogy bár én is hazudok a családomnak, ők még is nagyobbat hazudnak az egész világnak. Az viszont egyáltalán nem nyeri el a tetszésemet, hogy Scarlett is a hazugság része lett. Vagy ez már csak puszta féltékenység? Az is megeshet.
Mindenesetre most úgy érzem, hogy szükségem van egy kis lazításra. Erre a dologra pedig egy roppant diszkrét tervet eszeltetem ki. Ami pontosan olyan gyorsan és egyszerűen hoz lázba, mint anno a fősuli idején. Viszont a célom elérése érdekében muszáj a telefonom használni. Bár egyáltalán nem vagyok kíváncsi a nejem újabb bocsánatkérésére. Már ugyanis eleget olvastam a "sajnálom kicsim, kérlek bocsáss meg" és "semmit nem jelentett" kezdetű üzeneteket. Bár fogalmam sincs honnan szerezhette meg az új számomat.
Mindenesetre most én pötyögök egy konkrét, lényegre törő és roppant rövid üzenetet. Természetesen nem neki.
- "Ne kérdezd ki vagyok, de szükségem van a 'szolgáltatásodra'. Ha szükséged van egy kis extra pénzre, gyere úgy másfél óra múlva a sarki török kávézóba. Keresd a fekete kalapos, vörös miniszoknyás nőt. Csak rendezzük le gyorsba a cserét. Az ismerőseim ajánlottak." - biztos vagyok benne érdekli kitől hallottam a drogkereskedői rangjáról, meg a portékáiról. A magasabb rangú ismerőseim mind őt ajánlották, hisz a lehető legszolidabban kezeli az ilyesfajta "szívességek" kérését és teljesítést.  Ami számomra jelenleg a legkézenfekvőbb. Hisz kinek hiányzik egy újabb családi botrány kreálta címlapsztori?  

†  note: béna kezdő, bocsii † words: -

_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

díler


Oliver J. Wood

Darling, my name is
• hozzászólások :
13
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
Diler

TémanyitásTárgy: Oliver & Naya   Csüt. Jan. 26, 2017 9:41 pm


Oliver & Naya
Természetesen megint az utcán voltam beosztva, hogy árulja a cuccot. Persze, hogy én vagyok a legjobb drog árus és szinte mindig tőlem kérnek, egy kis SPEEDET, Heroint esetleg kokaint mi éppen jön. De sok anyagunk van így sose fogyunk ki a készletekből, mert mindig rendelünk. Talán épp ezért szeretnek hozzánk jönni, mit másokhoz. Mikor elvagyok merülve a gondolataimba, amikor váratlanul egy fura SMS hívást kapok. Ránézek a telefonomra és hirtelen elgondolkozok, hogy hol van az a hely é eszembe jut."Hm...megint egy újabb drog eladásra. Mi van az emberekkel? Mindenki megőrült a drog miatt? De, így legalább magamnak és a cégnek is több pénzre teszek szert, ezért tetszik ez a meló."
A puszta gondolataimmal, együtt sétálok a török kávézóban most, hogy Bella beteg így meg kell a plusz pénz, hiszen a csapatot sosem lehet cserbenhagyni. De, amúgy tényleg ha valaki lebetegszik mindig más helyett kell lenni. Igaz, hogy sokan vagyunk, de akkor is. Tudom, hogy szeretem és imádom Bellát, de az érzelmeket nem lehet a munkával egybekötni. Ez manapság, már sajnos mindenhol így van, de én attól függetlenül megvédem ha kell ha nem, mert a feleségem. Szóval.. ott tartottam, hogy a török kávézó felé haladva, elgondolkozok ki ez a bizonyos nő? Vagy lány? Aki írt nekem... no, meg az is fura, hogy a barátai ajánlottak engem? Egyébként nem csak a feles lóvéért megyek oda, hanem azért is mert baromira szeretek akciózni néha úgy érzem magam mint egy főszereplő, de nem hős. A drogosok sosem hősök, csak.. embereket kínoznak a droggal. Aki megkívánja nagyon nehezen lehet leszokni róla, talán még a halálba is kergethet. Lassacskán odaérve a török kávézóhoz értem és megtaláltam a fekete ruhás nőt! Ránéztem majd véletlen szerűen kikiáltottam magam. Azt a rohadt. No, nem mintha megijedtem volna csak amikor ránéztem köpni nyelni nem bírtam. Hirtelen, egy szó sem jutottam az eszembe, de aztán még is csak megmukkantam.
-Óó ezer bocsi, hogy így az előbb rád kiabáltam, nem akartam. Na elhoztam mindent. Gondolom neked kell nem? A legtöbb esetben a "megcsalás" vagy "szülői sérelem" útján ez vezet de és nagyon örülök, hogy engem választottál.- Nem is ragozom tovább a szót, hagyok egy cseppnyi levegőt magamnak és azt is persze, hogy hagyom válasz útra téríteni a lányt. Megbizonyosodok magamról remélhetőleg nem fog bennem csalódni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

kívülálló


Naya E. Roberts

Darling, my name is
• hozzászólások :
13
• kor :
31
• tartózkodási hely :
❝bristol❞
• foglalkozás :
❝i'm a business(wo)man❞

TémanyitásTárgy: Re: csere itt-ott || oliver && naya   Pént. Feb. 03, 2017 11:46 am


A little party never killed nobody
oliver & naya

Igazából magam sem tudom, hogy ez a legjobb megoldás-e, mert még vacillálok magamban, hogy biztos ér-e ennyit a Carol-lal való házasságom, hogy ismét kicsit jobban kirúgjak a hámból, mint amennyire kellene, de úgy érzem az alkohol már képtelen feledtetni velem azt a képet, ami akkor fogadott, mikor Carol a saját hitvesi ágyunkban csalt meg.
Bár már az elfogadás egy magasabb szintjére léptem, mégis néha megőrjít a tudat, hogy egy tökéletes család illúzióját vesztettem el, és nem is önhibából. Talán ez az oka mindennek. Hiszen az önostorozás még mindig kevésbé fájdalmasabb lenne. Igen, ha tudnám, hogy én voltam a ludas, én csesztem el. Akkor az elfogadás után a tovább lepés is sokkal egyszerűbb lenne. Talán a bűntudat is kevesebb lenne. Hisz mostanában folyton csak azon kattogok, hogy vajon mit ronthattam ilyen csúnyán el. Mit véthettem, mi volt akkora főbenjáró bűn, hogy odáig vezette a feleségemet ahhoz, hogy ezt tegye velem? Hogy így megalázzon.
Korábban érkeztem a kávézóba, puszta izgatottság okán. Rég voltam már ehhez hasonló helyzetben. Legutóbbi is talán a főiskola második évében. Mivel ugyanis nem vagyok az a nagy, mániákus "szipu-gép", de meg kell valljam a bogyók olykor-olykor, mikor alkalmazom, csodákra képesek.  Nem tudom, hogy az embereket mi vezeti a függőséghez, talán folyton ezt a nyugalmat akarják érezni? Vagy őket éppen, hogy feldobja? Fogalmam sincs. Mindenesetre azt hiszem, hogy a válást követően ez a második legönzőbb dolog, amit véghez viszek. És ezt nem bánom.
A dílerem belépője egészen hatásos, de én ezen már meg sem lepődők. Valahogy mindig is vonzottak a furcsa emberek jelenléte, ilyenek mellett sokkal normálisabbnak érezhetem magamat, mégha tudom, legbelül én sem vagyok egy átlagos eset.
- Hello. Semmi baj, úgy is kicsit elbambultam - vallom be az igazat, miközben kezemmel a velem szembe árválkodó üres helyre mutatok. - Nos az én helyzetem igazán sajátságos - semmi kedvem sincs bevallani, hogy én is egy vagyok a sokból. Hogy a feleségem megcsalt, hogy folyton hazudok a családomnak és, hogy kezdem elszeretni a bátyám barátnőjét.
- Nem akarlak sokáig feltartani. Szóval térjünk a lényegre - érzem, hogy a tenyerem izzadt, az kíváncsiság és az izgatottság okán. Alig várom, hogy ez az este végre igazán remekül süljön el.
†  note: remélem megfelel † words: -

_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

díler


Oliver J. Wood

Darling, my name is
• hozzászólások :
13
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
Diler

TémanyitásTárgy: Oliver & Naya   Szomb. Feb. 04, 2017 6:54 pm


Oliver & Naya
Ahogy beszélt és az ajkai mozogtak, szinte teljesen elvarázsolt engem, ez a lány. Még a nevét sem tudom, de szeretném megismerni, mert biztos aranyos lehet és, ahogy látom nagyon kivan bukva. Persze, ez is egy szempont, amiért drogot akar tőlem. De különösebben nem érdekel, hogy miért kell neki, de nem a plusz pénzért csinálom, hanem mert ez a munkám. Igaz, hogy csinos és nagyon gyönyörű és fiatal, én meg elkezdtem nki sorolni, hogy milyen drogokat árulunk és mi minek a hatása.
- Szóval, hogy ha érdekel több különböző drogokat is árulunk és már jöttek új anyagok, amiket, eddig csak egy ember vett mg, egy cuccból, ha kíváncsi vagy rá. Persze felsorolhatom neked, hogy mik a vele járó tünetek!- Egy percre, elvigyorodtam a lányra és láttam, hogy elgondolkozott valamin, vagy csak nekem tűnt úgy? Nem is tudom no mindegy. Elővettem, egy száll cigarettát é rágyújtottam nem tettem, el majd rápillantottam a lányra és szóra bírtam magam.
-Kérsz cigit? Ja és amúgy nem tartottál fel, mert bőven ráérek. Úgy is szabadnapos vagyok.- Elmosolyodok és a kezemet a lány felé nyújtom. Kétség sem fért hozzá, hogy nagyon csinos a lány, de sajnos ez még nem az én pillanatom.
- Milyen sajátságos? Pasi ügy?- gaz elfelejtettem megkérdezni, amit mondott teljese máshol jár az eszem, de igyekszek munkámra koncentrálni. Közbe, ahogy szívtam füstöt megint belenéztem a lány szemébe, majd aggódó tekintettel kérdeztem tőle valamit.
-Minden rendben van?- Talán csak izgatott. Hiszen, ez egy természetes dolog. Az ember majd megszokja vagy nem, de a lényeg, hogy mindig örömet okozzak vásárlónak és én s megpróbálok, hozzá őszintén mosolyogni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: csere itt-ott || oliver && naya   

Vissza az elejére Go down
 
csere itt-ott || oliver && naya
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Bristol :: Belváros-
Ugrás: