Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Cal && Jax

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

díler


Jaxen D. Ford

Darling, my name is
• hozzászólások :
10
• kor :
22

TémanyitásTárgy: Cal && Jax   Szomb. Feb. 04, 2017 7:49 pm

and I heard 'em say

nothings ever promised tomorrow today

Este, pontosabban hajnal van. Kint a mínusz fokok uralják a terepet. Minden csupa hó meg jég, na meg dermesztő hideg. Ki gondolná így tél közepén, mi? Jaxen Dayl Fordnak nem szokása panaszkodni, de még most ő is elismeri, hogy lehetne enyhébb az idő. Jó, mondjuk ez is csak addig zavarta, míg az utcán kóborolt. De most már kellően melege van. Ha nem is a bent lévő tömeg miatt, akkor a nagy mennyiségű alkohol lehet az oka. Ugyan is máról végzett minden rábízott munkával, és ha már itt van, miért is siessen haza? Úgy sincs semmi dolga és otthonról se hiányolja, senki akkor most minek hagyja itt ezt a remek alkalmat?

Emlékszik, hogy mikor jött már akkor nehéz volt a járdán, talpon maradni, így bele se mer gondolni, részegen hogy fogja haza szenvedni magát. De ha szerencséje van, csak nem dobják ki innen. Aránylag jól bírja az alkoholt, és kicsit túlságosan is szereti, így mint aki csak sima vizet inna, úgy küldi le egymásután az üvegek tartalmát. Nem kell neki sok idő, hogy érezze is a hatásukat. Ilyenkor általában kétféle módban szokott viselkedni, ami kicsit környezet függő. Vagy meg se látod rajta, hogy ivott, mert ugyan olyan lökött, - max egy kicsit többet mosolyog – vagy pedig depibe zuhan és akkor egy ártatlan kis kölyökre hasonlít, akit sokat bántottak. Szerencséjére most az első az aktuális.

Ugyan túlságosan nem kedvence a mai világban igen népszerű gépzene, de most úgy pattog, mint valami lelkes ötéves az ugráló várba. Elég sok ideig tombolt a tömegben, a villódzó fényben és bele telik pár órába, mire vissza talál a pulthoz. Nem volt egyszerű átvergődnie, de összejött neki. Időközben kigombolódott a fekete inge is, így szabaddá téve az utat a kíváncsi szemek számára a napbarnított, izzadt bőréhez és izmos hasához. Őt ugyan nem zavarja, mondhatni el is felejtette. Amúgy se szégyellős, na meg ilyen fülledt levegőnél örül is ennek. Haja csapzottan, vizesen lóg az arcába, amit egy határozott mozdulattal simít hátra.
Szembe a tömeggel, huppan az egyik bárszékre és háttal, a pultra könyököl. Csak vigyorogva nézegeti az embereket, majd egyszer csak, maga mellé fordulva szélesebb lesz az vigyor. Először nem is szól semmit sem, csak a fejét támogatva figyeli a férfit, akit meglehetősen szimpatikusnak talál. Nem rémlik neki az, hogy valaha látta is volna. Pedig elég sok helyen megszokott fordulni. Jó persze nem ismerheti a város teljes lakosságát, de hogy egy ilyen jó hús bujkált volna itt mindvégig… Azt valahogyan erősen kétli.
Lusta megszólítani a szokásos pasizós dumával, - meg az nem is az ő műfaja - ezért csak elveszi az előtte lévő poharat és nem foglalkozva, hogy mi van, benne belekortyol. Majd csak megbillentett fejjel pislog rá.

 TAG: Callum  
  WORDS: 440  
  NOTES: Majd még lesz jobb is <3  
♔ nickdiazfan


A hozzászólást Jaxen D. Ford összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 23, 2017 5:24 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

díler


Callum J. Hawkins

Darling, my name is
• hozzászólások :
7

TémanyitásTárgy: Re: Cal && Jax   Hétf. Feb. 06, 2017 10:27 pm
Jax & Cal

I am here

Az egész napos pihenésem után, most kipihenten ébredek fel, mert nem érdekelt egy hülye órám se, amire be kellett volna mennem, és inkább azon agyaltam hogy ma este merre menjek bulizni, hol érezzem jól magam és szórjam meg a népet, némi extra vidámsággal. Mert az mindig kell, és inkább nevessenek az emberek, mint depressziósan bomlasszák mások jókedvét. Fúú, azt sosem viseltem el. Nem szeretem amikor alapvetően százhússzal pörgök, és akkor jön valami idióta és lehúzza, mert neki szar. Akkor legyen másnak is? Fújmár.
Szóval bulizok ma este, és már azt is tudom hová megyek, és miben. Nem esek túlzásokba de azért kicsípem magam, és a fekete egyszerű farmerem egy széles övvel egészítem ki, zsebre teszem az irataimat, egy atlétát és inget húzok, erre jön a kabátom. Egyszerű, dísztelen bőrdzseki, nem olyan punkos, felvarrós meg szegecses, bár azok is jól néznek ki. Tetszenek, csak nem éppen magamon, de mindig utánafordulok ha ilyen egyedi darabot látok. Kevés iylen futkos na, és kevesen merik vállalni hogy valójában milyen személyiségek is ők.

Az egyik közeli szórakozóhelyet nézem ki, bár ettől a gépzenétől megzakkanok, van az a pia szint, ami után élvezhető lesz, pláne ha rá is segítek egy kis tabival. Rá segítek, mert miért ne és megiszok egy korsóval mielőtt bedobnám magam, és a tömeg közepén terjesztenék. Mert úgy kell azt, feltűnésmentesen cserélnek gazdát a tabik és a pénzek. Kifulladok ebben a tömegben és a táncban, szóval ismételten a pultot célzom meg, és ledobom magam, kifújom magam és sört rendelek. Meg is kapom, beleiszom aztán leteszem magam elé, de valaki elemeli. Odafordulok hogy reklamáljak, de aztán megakad a szemem a galád tolvajon és egészen szemrevaló.
- Hellóka - vissza nyúlom a söröm tőle.
- Ez a sör már foglalt bocsi, bár más még nem - kuncogok, hiszen ki tudja mennyire lenne vevő valamire, de a pillantása alapján, minimum biszexuális. Ahogy végigmért az előbb... Fogadni mernék.
- Sokat vagy itt? Am Callum vagyok, Cal. Na és te? - elegyedek máris szóba vele, mert miért ne? Időmbe belefér, és ki tudja, talán szórakoztató estém lesz, úgyis csak egy éjszaka nem? Akkor meg miért ne használjam ki?


With love and late  | Horizon |  
©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

díler


Jaxen D. Ford

Darling, my name is
• hozzászólások :
10
• kor :
22

TémanyitásTárgy: Re: Cal && Jax   Csüt. Feb. 23, 2017 7:25 pm

and I heard 'em say

nothings ever promised tomorrow today

Ma jó napja van. Nem kell gyerek csőszködnie így végre szabadon, kedve szerint töltheti az idejét. Már elég rég volt ilyen alkalom, hogy nem kellett megállás nélkül figyelnie azt a kölyköt. Néha elég unalmas tud lenni. Azaz több mint néha. Hiszen az a srác is tudja, hogy kint őrködik, és mikor nem látja is ott van a nyomában, így már meg se próbálja a szökést. Egyedül az udvarban meg nem sok mindent tud tenni magával. De most végre a bátyja a soros, aki egyébként kiköpött mása, lévén, hogy ikrek. Ám ahhoz képest, hogy Jaxen küszködik dühkezelési problémákkal ő jobban bírja ezt a feladatott, mint az idősebb. Viszont mindig ő marad ki a szórakozásból, úgy hogy most ideje volt már, ha csak egy napra is, de feladatot cserélni. Hiszen így nincs más dolga, mint elmenni a város leghíresebb szórakozóhelyére és kissé borsos árért, különböző tudatmódosító szereket osszon szét az emberek között. Vicces, hogy már jó ideje dolgozik a tablettákkal, és bármikor előtte lenne az alkalom, még se él a lehetőséggel. Ritkaság mikor ezekben keresi a boldogságát. Azt se magától nyeli le, hanem a "gazdája jóvoltából", aki már néha unja a depizős, részeg haverját. De ha lehet, inkább marad csak az alkoholnál. Néha már az is sok neki. Vagy is másoknak nehéz őt elviselni olyankor, mert bármelyik módba is kerül… Nehéz ember, na.
Még eléggé korán sikerült végeznie a munkával, így elvegyülve a szórakozók között csapódott neki a pultnak és addig fel nem állt, míg legalább két üveg ital le nem gurult a torkán. Csak ezek után vettette bele magát a tömegbe, ahol megállás nélkül táncolt le másfél órát, annak ellenér, hogy nem is szereti ezt a fajta ricsajt. De hát, ha már kicsit ködös az ember feje, ez a legkevesebb baja.
Már nem is tudja, hogy hol gombolódott ki az inge vagy, hogy ki volt, viszont így fedetlenné vált izzadt, izmos hasa. Elég hatásos módszer a lányok csábításához, viszont egyik se keltette fel annyira a figyelmét, hogy a csókoknál tovább menjen. Mikor már megunta a folytonos talpon létet, csak akkor indult meg, vissza az italokhoz, hogy a bárszékre heveredve kifújja magát, mielőtt a következő menetet kezdené. Ám nagy támaszkodása közepette észre vesz egy nagyon is helyesnek tűnő egyént. Mert, hát nem titok, hogy mindkét nem érdekli. Igaz még így se nagyon volt kapcsolata, sőt még egy éjszakás kalandjai se voltak, pedig az esélye mindig is megvolt rá, de valahogy nem híve az e félének. Vagy is eddig nem volt.
Most viszont nem kevés késztetést érez arra, hogy a mellette iszogatóba belekössön, és persze nem verekedést szándékozik indítani ebből. Kezdésképp elemeli és elemzi az italát, hogy ezzel is felhívja magára a másik figyelmét. Ami úgy tűnik igen csak hatásos, hiszen már egyből fordul is felé a tulajdonos és ahelyett, hogy bármi fenyegetőt vagy mérges tekintetett vetne rá, csak visszanyúlja az italát és inkább szóba elegyedik vele. Szóval akkor, jót sikerült kiszemelnie és kapható egy körre. –Hm, szóval csak a sör foglalt? – vigyorogva vonja fel a szemöldökét és kissé megbillenti a fejét. Azért tesz egy próbát és először csak dobol ujjaival, majd óvatosan megindul a pohár irányába. Furcsa, gyerekesnek tűnhet a felszedős módszere, de ő így szűri ki az embereket, hogy kik érdemlik meg a figyelmét és kiket érdemes, már most ott hagyni. Hiszen a maga módján eszes fiúról van szó. Azért csak tanult valamit a bátyjától.
Kérdésére megrázza a fejét. –Csak a tükörképem szokott itt ólálkodni olyan sokszor, viszont nem rémlik, hogy láttalak volna már bármerre is… Helyi vagy? – pillant rá kíváncsian, ahogy nem feltűnően végig méri. Sajnos a sok ruha miatt, nem látja, mit takar a csomagolás, így hát ajkát kissé beharapva próbálja meg gondoltban vetkőztetni. –Egyébként Jaxen vagyok.

 TAG: Callum  
  WORDS: 608  
  NOTES: Majd még lesz jobb is <3  
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Cal && Jax   

Vissza az elejére Go down
 
Cal && Jax
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Bristol :: Belváros-
Ugrás: