Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
151
• kor :
21
• tartózkodási hely :
bristol •
• foglalkozás :
diák •

TémanyitásTárgy: Canon karakterek   Szomb. Ápr. 09, 2016 2:42 pm

1. generáció
Tony Stonem
SZABAD

18 év ◆ Roundview diákjai ◆ Nicholas Hoult
Tony a társaság középpontja, minden körülötte forog. Egy igazi manipulátor, aki bármikor, bárkit irányít. Legjobb barátját Sidet az ujja köré csavarta, akárcsak gyönyörű barátnőjét Michelle-t, akit folyamatosan megcsal. Senkit sem becsül meg igazán és csak saját magát helyezi előtérbe. Okos és karizmatikus egyéniség. Húgán, Effyn kívül senki sem áll igazán közel hozzá.
Michelle Richardson
SZABAD

18 év ◆ Roundview diákjai ◆ April Pearson
Michelle világa Tony körül forog, s mindenben a fiút látja. Egy átlagos lány, aki magát és a szerelmi életét helyezi előtérbe. Legjobb barátnője, Jal, akivel bármit megbeszélhet. Az édesanyjával él, mivel szülei elváltak, ám az anyja pár havonta új férjjel állít haza, ami igencsak megviseli Michelle-t, s ezt nem tudja elfogadni.
Cassie Ainsworth
FOGLALT

18 év ◆ Roundview diákjai ◆ Hannah Murray
Cassie világa kissé másabb, mint egy normál emberé. Előző nyáron megpróbálta halálra éheztetni, hogy felfigyeljenek rá, ám senki figyelmét sem sikerült ezzel elkapnia. Anorexiás és őrült. A szülei sosem figyelnek rá, mivel kizárólag csak egymással vannak elfoglalva. Gyakran vigyáz az öccsére, Ruebenre, akit hihetetlenül szeret. A suli elkezdődésével összehaverkodik pár diákkal a Roundview College-ból és szerelmes lesz Sidbe.
Sid Jenkins
SZABAD

18 év ◆ Roundview diákjai ◆ Mike Bailey
A szűz Sidney, akire minden piszkos munkát rá lehet bízni. Úgy ugrik Tony szavára, ahogy a fiú fütyül neki. Eléggé manipulálható és nem áll ki maga mellett, de ennek ellenére Cassie mégis beleszeret, amit a fiú először nem vesz észre. A saját szülei is haszontalannak és semmirekellőnek tartják, egy igazi kudarcnak éli meg az életet.
Chris Miles
SZABAD

18 év ◆ Roundview diákjai ◆ Joe Dempsie
Chris a társaság mókamestere, a fájdalmát a poénjai mögé rejti el. Drogfüggő, aki a pillanatnak él. Édesanyjával élt, miután a szülei elváltak, ám anyja is egyik napról a másikra elhagyja őt. Örökletes betegsége van, amit senkivel sem oszt meg, s amibe az öccse is belehalt. Édesapja látni sem akarja, így a kapcsolatot sem tartják. Beleszeret a pszichológia tanárnőjébe, Angie-be.
Jalander Fazer
SZABAD

18 év ◆ Roundview diákjai ◆ Larissa Wilson
A társaság legvisszafogottabb tagjára ismerhetünk Jal személyében. Az apja híres rappzenész és két bátyja is az ő nyomdokaiba szeretne lépni, míg Jal a klarinétozás megszállottja. Zenei akadémiára készül, s a továbbiakban is a klasszikus zenével szeretne foglalkozni. Szűz, akárcsak Sid és még nem volt szerelem az életében. Édesanyja még kiskorában elhagyta, s azóta sem hallott róla.
Anwar Kharral
SZABAD

18 év ◆ Roundview diákjai ◆ Dev Patel
Anwar a muszlim srác, aki nyíltan gyakorolja a vallását. Legjobb barátja a meleg, Maxxie. Mindig enged az alkohol és a dohányzás csábításának. Mindene, hogy szerezzen magának egy barátnőt, s általában ezen jár a feje a bulizás mellett. A jegyei nem túl fényesek, de nem tudja meghatni a dolog. Édesapja taxisofőrként dolgozik Bristolban.
Maxxie Oliver
SZABAD

18 év ◆ Roundview diákjai ◆ Mitch Hewer
Maxxie mindene a tánc és a későbbiekben ebből szeretne megélni. Mókás, kedves fiú, ám mégsem ez az, amivel megbélyegzik. Maxxie nyíltan meleg és egyáltalán nem tagadja le szexualitását. Mindenkit és bárkit megkaphatna, ezt is bizonyítja a kis incidense egy Sketch nevű lánnyal.

Maxxie Oliver
SZABAD

18 év ◆ Roundview diákjai ◆ Aimee-Ffion Edwards
Sketch a lány, aki egyedül él beteg édesanyjával, s mindig ápolja az asszonyt. Kitalálja, hogy együtt van a meleg, Maxxie Oliverrel és fiú ruhákban jár, hogy ezáltal Maxxie, hátha felfigyel rá. Mindig távolról fényképezi a fiút és a szobáját a képeivel plakátozta ki. Megszállott, ha a meleg srácról van szó, olyannyira, hogy még az ártalmatlan Michelle-t is képes volt eltenni a láb alól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://skinsfrpg.hungarianforum.com

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
151
• kor :
21
• tartózkodási hely :
bristol •
• foglalkozás :
diák •

TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Szomb. Ápr. 09, 2016 3:06 pm

2. generáció
Effy  Stonem
FOGLALT

17  év ◆ Roundview diákjai ◆ Kaya Scodelario
Effy nem foglalkozik mások véleményével, a saját maga ura. Szerelmi háromszög alakul ki közte, Cook és Freddie között. Akárcsak a bátyja ő is szívesen manipulálja az embereket és szeret a társaság középpontjában lenni. Már régebben is használt keményebb drogokat és tűnt el éjszakákra, míg a bátyja fedezte. Egy ideig nem beszélt senkivel, így akarván felhívni magára a figyelmet, ám ez a próbálkozása sikertelennek bizonyult. Annak ellenére, hogy nagyon különböznek, mégis sikerült összebarátkoznia Pandorával.
James Cook
SZABAD

17 év ◆ Roundview diákjai ◆ Jack O’Conell
A jó öreg Cook nem fél semmitől. Habzsolja az életet, s nem ismer megbánást, nem tudja, mi az a következmény. Bármikor, bárhol, bárkivel intimebb kapcsolatba kerül és nem tart attól sem, hogy áthágja a szabályokat. Előszeretettel használ drogokat és dohányzik. Az édesapja távol él tőle, s az édesanyjához kerül egy incidens után a rendőrséggel. Akárcsak legjobb barátja, Freddie, ő is beleszeret Effybe.

Naomi Campbell
SZABAD

17 év ◆ Roundview diákjai ◆ Lily Loveless
Naomiról egy érdekes pletyka terjeng a Roundview College falai között, miszerint a lányokat szereti. Küzd ez ellen, ám mikor Emily Fitch is ebbe az iskolába jön, kezdi megkérdőjelezni a saját identitását. Okos, magabiztos, ám ezzel együtt magányos is. Emily az egyetlen, akinek sikerül megnyitnia a szívét a kezdeti nehézségek ellenére is. Mindenről megvan a saját maga véleménye, amiből senkinek sem enged.

Jonah Jeremiah Jones
SZABAD

17 év ◆ Roundview diákjai ◆ Ollie Barbieri
J.J. az autizmus egyik enyhébbik fajtájával rendelkezik. Mindig próbálja összetartani Cook-ot és Freddie-t több-kevesebb sikerrel. Rettentően okos és a dolgokat mindig a tudománnyal próbálja megmagyarázni. Ha a való életről van szó lesokkol és nem bír megszólalni, illetve néha dadog is. Emilyvel még régebben volt egy megállapodásuk, hogy lefekszenek egymással, viszont senki sem tudhatja meg. Nem sikerült sokáig ez a dolog.

Emily Fitch
SZABAD

17 év ◆ Roundview diákjai ◆ Kathryn Prescott
Emily teljesen úgy néz ki, mint ikertestvére, Katie. Testvére nagyon sokáig irányítja a lányt és a saját képére formálja, nem elég neki, hogy már amúgy is ugyanúgy néznek ki. A legnagyobb különbség a két lány között, hogy Emily leszbikus és gőzerővel teper Naomiért, míg meg nem szerzi magának a szőke hajú szépséget. Sokáig csendes és Katie árnyékában él.

Katie Fitch
SZABAD

17 év ◆ Roundview diákjai ◆ Megan Prescott
Katie életében saját bevallása szerint sosem volt olyan szakasz 7 éves kora óta, hogy ne lett volna barátja. Egyik pasit váltogatja a másik után. Egy igazi díva, vezéregyéniség, aki mellett elég nehéz kibontakoznia az embernek. Eleinte nehéz elfogadnia, hogy ikertestvére, Emily a lányok mellett rakta le a voksát, de egy idő után sikerül megemésztenie, mivel nem tud mit tenni ellene.

Freddie Mclair
SZABAD

17 év ◆ Roundview diákjai ◆ Luke Pasqualino
Az édesapjával és a nővérével él, aki előszeretettel mutogatja magát a TV-ben. Édesanyjuk jó ideje meghalt, s nagyon hiányolja a nőt, aki megszülte. Már kiskora óta elválaszthatatlanok Cook-kal és J.J.-vel, ők a három muskétás. Akkárcsak Cook, ő is beleszeret Effy Stonembe, s bármit megtenne a lány kegyeiért, még a saját komfortzónájából is képes kilépni.

Pandora Moon
SZABAD

17 év ◆ Roundview diákjai ◆ Lisa Blackwell
Már az első találkozásukkor rögtön rátapad Effyre és onnantól elhatározza, hogy ők bizony legjobb barátnők lesznek, ami így is lett. Pandát az édesanyja erősen fogja, s nem tudja miket művel a lánya, de hát, amiről nem tud, az nem is fáj neki. Bolondos, gyerekes, szórakozott és haszontalan leányzó. Szerelmes lesz Thomasba, aki a messzi Afrikából repült Bristolba.

Thomas Tomone
SZABAD

17 év ◆ Roundview diákjai ◆ Merveille Lukeba
Thomas Afrikából jött Angliába munkát keresve, ám munkát, azt nem talált. Mindössze Effyre és Pandára sikerült rábukkannia az egyik buszmegállóba. A későbbiekben utána jön az édesanyja és a testvérei is Kongóból. Szerelmes lesz a kissé bolondos Pandorába és össze is jönnek, amit Thomas anyukája ellenez.


A hozzászólást Cassie Ainsworth összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 28, 2016 3:26 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://skinsfrpg.hungarianforum.com

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
151
• kor :
21
• tartózkodási hely :
bristol •
• foglalkozás :
diák •

TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Szomb. Ápr. 09, 2016 3:23 pm

3. generáció
Mini McGuiness
FOGLALT

16  év ◆ Roundview diákjai ◆ Freya Mavor
Minit nem lehet irányítani, csak a saját feje után megy. A suliban mindenki fél tőle és nem mernek neki visszaszólni, mindig annak kell lennie, amit ő akar. Sok mindent összehazudik magáról, azt állítja, hogy egy vadállat az ágyban, ám még nem vesztette el a szüzességét. Barátja, Nick bármit megtenne a lányért, akit magán kívül senki sem érdekel. Édesanyjával, s annak az új barátjával él együtt, míg édesapjával nem tartja a kapcsolatot.
Liv Malone
SZABAD

16 év ◆ Roundview diákjai ◆ Laya Lewis
Először Mini és Grace legjobb barátnőjeként ismerhetjük meg, ám a dolgok hamar fordulatot váltanak, mivel lefekszik Nickkel, aki Mini pasija, így közte és a lány közt megromlik a kapcsolat. Bulizós, bevállalós és nem riad vissza semmitől, megy a maga feje után. Édesanyjával él, akinek napról napra változik a hobbija és húgával, míg a nővére börtönben ül. Az édesapjáról nem tudunk semmit. Későbbiekben összebarátkozik a meleg, Alex nevű fiúval.

Franky Fitzgerald
SZABAD

16 év ◆ Roundview diákjai ◆ Dakota Blue Richards
Franky új diák a Roundview középiskolában, Oxfordból költöztek Bristolba az édesapjaival. Egy meleg pár fogadta örökbe pár évvel ezelőtt, nem él kiskorától velük. Androgün, így sokáig azt hiszik róla, hogy leszbikus, de ez nem fedi a valóságot. Kezdetben Mini őt is a bábjává akarja tenni, de ez nem sikerül neki. Ekkor barátkozik össze a fura párossal, Rich Hardbeck-kel és Alo Creevey-vel.

Grace Violet Blood
SZABAD

16 év ◆ Roundview diákjai ◆ Jessica Sula
Grace-t mindenki szereti, a világ egyik legkedvesebb lánya. Édesapja a Roundview College igazgatója, ám ezt titokban tartja, mivel csak akkor engedte át az apja ebbe az iskolába egy lányiskolából, ha erről senki sem tud. Mindene a balett és a színjátszás. Egyszer megígéri Alonak, hogy segít legjobb haverjának, Rich-nek barátnőt kerítenie, de ez az akció olyan jól sikerül, hogy végül ő jön össze a metálos sráccal.

Nick Levan
SZABAD

16 év ◆ Roundview diákjai ◆ Sean Teale
Egyedül él édesapjával, míg bátyja, Matty újból fel nem bukkan. Az iskolában a legfelső rétegbe tartozik és senkinek sem beszél soha a problémáiról, általában megtartja azokat magának. Gyönyörű barátnője a méhkirálynő, Mini, akit egyik legjobb barátnőjével csal meg. A rugby csapat kapitánya és rengeteg semmirekellő baráttal rendelkezik, akik istenítik Nicket.

Rich Hardbeck
SZABAD

16 év ◆ Roundview diákjai ◆ Alexander Arnold
Rich a metálos, kemény srác, aki a saját szüleit sem hajlandó apának és anyának hívni. Mindenkivel bunkón viselkedik és nincs senkihez sem egy kedves szava. Mindene a metál zene, aminek hála egy időre meg is süketült. Legjobb barátja a szerencsétlen, Alo, akinek soha nem jön össze semmi. A későbbiekben összejön Grace Violettel a kezdeti nehézségek ellenére is.

Matty Levan
SZABAD

19 év ◆ Kívülállók ◆ Sebastian De Souza
Matty nem élt együtt sokáig az apjával és az öccsével, Nickkel. A társaságból először Franky-vel találkozik, akibe rögtön bele is szeret, ám először mégis Livvel jön össze, akivel a buszállomáson futnak össze. Együtt töltenek egy napot és egymás nevét sem kérdezik meg, beszívnak és lopnak, ám a nap végére elhatározzák, hogy együtt lelépnek, de ebből nem lesz semmi, mikor kiderül, hogy kinek is a bátyjához van Livnek szerencséje.

Aloysius Creevey
SZABAD

16 év ◆ Roundview diákjai ◆ Will Merrick
A vörös hajú srácot mindenki szerencsétlennek és jelentéktelennek tartja. Minden vágya, hogy szerezzen magának egy barátnőt, ám ez mégsem jön össze neki. Szüleivel egy farmon élnek, s hála nekik a középiskolát is abba kell hagynia, hogy velük dolgozhasson, ezáltal koncentrálva a neki szánt jövőre. Legjobb barátja, Rich és minden hülyeségre kapható.

Alex Henley
SZABAD

16 év ◆ Roundview diákjai ◆ Sam Jackson
Alex a pillanatnak él, mindig a dobókockára és a random dolgokra hallgat, hogy kiszámíthatatlan maradjon az élete. Először Livvel találkozik a társaságból, aki azt hiszi szerelmes belé a fiú, ám csalódnia kell, mivel Alex a saját neme mellé tette le a voksát. Nagymamájával él, míg édesapja a távolból is irányítani próbálja a fiút több-kevesebb sikerrel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://skinsfrpg.hungarianforum.com
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   

Vissza az elejére Go down
 
Canon karakterek
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Karakteralkotás :: Kellékek-
Ugrás: