Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Lorena Haynes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Lorena Haynes   Vas. Ápr. 24, 2016 8:09 pm


Lorena Haynes
"Sometimes you make choices in life and sometimes choices make you..."

Becenév
Lor
Születési hely, idő
London, 1994. április 21.
Foglalkozás
kávézóban felszolgáló, illetve esti tagozaton egyetemista
Családi állapot
egyedülálló
Kapcsolat a családdal
Az édesanyánk pár évvel ezelőtt halt meg, rákban, s mivel az apánkat sohasem ismertük, így ketten maradtunk a húgommal. Ő pedig éppen a lázadó kamaszkorát éli, úgyhogy nem kell túlragoznom a jelenlegi kapcsolatunkat. Otthon háborús körülmények uralkodnak, legyen elég ennyi.
Play by
Nina Dobrev
Csoport
Kívülállók
Dia ◆ fél év ◆ multi nincsen
Életem története
Meg mernék esküdni arra, hogy más huszonéves lányok a péntek estéjüket nem túlhajszoltan, egy iskolapadban görnyedve töltik. Bár valószínűleg más huszonéves lányoknak nem is kell annyi problémával szembenéznie, mint nekem. A legtöbbjük a szüleivel él, élvezi az otthon melegét és csak azon jár az esze, mivel tudna borsot törni az ősei orra alá. Nos, nálam ez egészen másképp van.

Négy éves voltam, a húgom még újszülött, mikor apám faképnél hagyta az anyámat, így még csak halvány emlékem sincsen róla. Mondjuk ezt nem sajnálom. Ő döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a családját, így én se vagyok rá kíváncsi. És soha nem is leszek.
Egészen kiskorom óta én voltam anya jobb keze. Tudtam, hogy dupla műszakot vállal az étteremben, csak azért, hogy ne kelljen nélkülöznünk dolgokat. A húgomat én vittem iskolába, én tanultam vele, én tanítottam meg, hogyan kösse meg a cipőfűzőt, s miként fonja be a haját. Az idő java részében ketten voltunk, szóval eléggé összeszoktunk. Ugyan szerettem volna bulizni járni a barátaimmal, nekem ez nem adatott meg. Hiszen anya akkoriban éjjelente egy másik helyen is dolgozott, a húgom pedig még nem volt elég nagy ahhoz, hogy egyedül maradhasson. Ezért az én tinédzser éveimből bizony kimaradt a féktelen bulizás, a pasizás, az alkohol... Minden, amit akkor kellett volna kipróbálnom, kitolódott. Aztán tizennyolc évesen elkerültem főiskolára és minden megváltozott. Végre belevethettem magam az igazi életbe és mikor megízleltem a szabadság ízét, nem is értettem, hogy bírtam ki annyi ideig abban az apró lakásban, pót-anyát játszva a húgom fölött. Csupán a második szemeszteremet tapostam, mikor kiderült, hogy anya beteg. Otthagytam mindent, hogy mellette lehessek.
A rák hamar elvitte őt tőlünk, mindössze nyolc hónap alatt elveszítette a harcot vele szemben. És így maradtunk a húgommal ketten. Egyértelmű volt, hogy munkát kellett vállalnom, máskülönben nem tudtam volna eltartani magunkat. Tizenkilenc évesen a bíróság hivatalosan is a nálam négy évvel fiatalabb húgom gyámjává tett. Így legalább már amiatt nem kellett aggódnunk, hogy nevelőszülőkhöz kerül.
Én munkát kaptam egy kávézóban, azóta tengetem ott a mindennapjaimat, közben pedig péntek esténként egyetemre járok. Ha valaki évekkel ezelőtt megkérdezte volna, miként képzelem el a jövőmet, biztos, hogy nem a jelenlegi helyzetemet írtam volna körül neki.
Imádom a húgomat, ezt nem tagadom, de a kamaszkor rá borzasztó hatással van. Sohasem voltam hívő ember, de mióta csúnyán beszél, visszafelesel, őrült színekre festi a haját, s olykor egész éjszakákra kimarad, azóta szokásom elmormolni egy imát. Olyankor azért fohászkodom, hogy érjen már véget ez a korszaka és visszatérjen az én bűbájos és okos húgom.

Gondolataimból az szakít ki, hogy le kell szállnom a buszról, s az utolsó százötven métert gyalog kell megtennem a lakásig. A háztömb előtt az alattunk lakó, Mrs. Chuttington fogad, szinte látom, ahogy a szemei forrnak a dühtől. Félve köszönök oda neki, s bízom abban, hogy most az egyszer nem a húgom miatt ácsorog a ház előtt. Mérgesen üvöltözik velem, én pedig azt kívánom, bárcsak ne lenne joga ehhez. De van, méghozzá nem is kicsi.
Az egész háztömb zeng a max hangerővel üvöltő zenétől, ami egyenesen a mi lakásunkból szűrődik ki. Ahogy a lépcsőn rohanok fel, remegni kezd a lábam alatt a talaj, a megnövelt basszustól.
A kulcsom fordul a zárban, a lakásba belépve pedig kitépem a hangfal kábelét a falból, mire hirtelen elcsendesedik minden. Csillogó szempárok tucatja figyel rám egyszerre, majd elordítom magam. A bunkó kamaszok nem zavartatják magukat, nem húzzák be fülüket, farkukat, hogy elrohanjanak, hanem teljesen ellazult állapotukban, lassan kivánszorognak a lakásból. Mire az utolsó is átlépi a küszöböt, bevágom az ajtót és a húgomra nézek, aki abban a pillanatban kap be valami bogyót az asztalról. Odarohanok hozzá, kezeim közé fogom az arcát és könyörögni kezdek, hogy kiköpje, amit bevett. Hangom elcsuklik, a szemeim könnybe lábadnak, mire az én felettébb aranyos hugicám le nem hányja a ruhámat. Mély levegőt veszek, mielőtt még az én gyomrom is felfordulna.
Elég, ebből elég. Elegem van és nem csinálom ezt tovább...


Vissza az elejére Go down

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
151
• kor :
21
• tartózkodási hely :
bristol •
• foglalkozás :
diák •

TémanyitásTárgy: Re: Lorena Haynes   Vas. Ápr. 24, 2016 9:36 pm

Gratulálunk, elfogadva!
Szia Lor! Smile
Hihetetlenül imádom a pb-d.*-*
Tetszett a karakterlap, átjött a karakter fájdalma. Nagyon sajnálom, ami a családoddal történt. Remélem sikerül visszatéríteni a húgod a nyeregbe és minden megoldódik.
Irány foglalózni és játszani! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://skinsfrpg.hungarianforum.com
 
Lorena Haynes
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Archívum :: Archivált karakterlapok-
Ugrás: