Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Holloway tanár úr & Blanche

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

badminton diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
43
• kor :
18
• foglalkozás :
diák

TémanyitásTárgy: Holloway tanár úr & Blanche   Hétf. Ápr. 25, 2016 12:47 pmThat weird story of mine

To: Holloway tanár úr/Words: 361/Clothes/Song: She's not me

Korán keltem, másfél óra edzés után gyors zuhany, ruha és reggeli. Még sosem késtem el a suliból, most sem kell kapkodnom, minden percre pontosan van kitalálva az életemben. A táskámat már este összekészítettem, amit a suliba viszek, tantárgyak egymást követő sorrendben vannak bepakolva. A házi már vacsora előtt kész volt, pedig órák után énektanárhoz mentem, aztán az uszodába.  És ezt akarom feladni? Van valami megnyugtató a rutinban, hogy végre az életben először valami tartós és állandó. De ugyanakkor nekem is unalmasan hagzik ez az egész, ahogy így végigmegyek a fejemben rajta. Ezért nem tudok sosem beszállni a lányok izgatott sugdolózásaiba, hogy kivel mit csináltak tegnap este, mik az új trendek és a többi. Ezen akarok valahogy változtatni, de egyelőre még nem tudom hogy. Ha mondjuk egyik napról a másikra nem írnék leckét, akkor abból semmi hasznom nem lenne. Kell hozzá valami indok is...
A lázadásom első lépéseként ma nem veszek harisnyát. Ez is valami, nem? Úgyis jön a jóidő, megfázni csak nem fogok... Útközben beugrom a sarki kávézóba, de ha valami koffein tartalmút vennék, akkor le se lehetne lőni egész nap, úgyhogy csak egy jegesteát kérek a pultnál. A suli felé gyalogolva lövök is egy művészi képet róla. Ameddig meg nem érkezem, addig a filterekkel bíbelődöm, hogy tökéletes kép menjen fel instagramra.
Öt perccel becsengetés előtt lépek be, az első óra irodalom. Nincs szükségem, hogy átolvassam a jegyzeteimet, a mostani kötelezőt már tavaly nyáron olvastam. Viszont lelkileg szükségem van egy kis időre, hogy felkészüljek rá, hogy egész nap a ceruzám végét fogom rágni, és azon filózni, hogy hogy is törhetnék ki ebből a megtervezett életből.
Tulbuzgó azért nem vagyok, a kezem szinte sose lendül a magasba, ha viszont direkt engem kérdeznek, mindig tudom a választ. Ezért a legtöbb tanár nem is szólít fel, csak ha tényleg senki nem tud semmit, ők meg lusták megint elmagyarázni valamit.
Most viszont egy kicsit izgatottabban mocorgok a padban, mert nemrég leadtam a tanár úrnak az egyik dalszövegem, amit írtam. Ami ugyebár vers, és ki más tudná igazán megmondani, hogy jó-e, mint egy irodalomtanár? De van egy olyan sejtésem, hogy az óra végéig várnom kell azzal, hogy a véleményét kikérjem. Ha egyáltalán elolvasta... De merem remélni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

badminton tanár


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
156
• kor :
26
• tartózkodási hely :
△ Bristol
• foglalkozás :
△ Tanár, CTT alapító

TémanyitásTárgy: Re: Holloway tanár úr & Blanche   Kedd Ápr. 26, 2016 11:50 am

Blanchienak

A reggelem nem épp a legjobban indult és ez kedves barátomnak, Ryordannak köszönhető, akivel az előző este haveros estét tartottunk. Ilyenkor bevallom nem sok józanságot ígér az est, többnyire nem állunk meg három-négy üveg bornál, de a tegnapi nap valami miatt más volt. Kínos csend uralkodott közöttünk, mintha mindketten valami szörnyű titkot cipelnénk vállainkon, és ez lehet így is van. Elfelejtettem neki megemlíteni azt, ami a múltkor történt egy bárban.
Azt hittem soha többé nem látom viszont azt a lányt, tisztában voltam azzal, hogy diák, de az nem tudatosult bennem, hogy a diákom egészen addig, míg nem láttam viszont szőke haját és gyönyörű mosolyát Hétfő reggel. Az állam a padlót súrolta mikor megláttam, és próbáltam visszapörgetni a szombati nap eseményeit, hogy megtudjam történt-e valami illetlen. Szerencsémre egy kisebb csóknál nem volt több. A lelkiismeretem valamelyest megnyugodott, mégis ellenállhatatlan vonzalmat érzek irányába. Ajaj, ez nem lesz jó.
És szerintem a barátom is hasonló cipőkben járhat, már nem egy diáklányával, hanem az ex-ével, aki egy igazi őrült és még mindig azon van, hogy visszaszerezze. Szegény pára vajon mikor fogja megérteni, hogy ennek nincs jövője? Emlékszem kis korunkban is ilyen volt, mindenkire ráakaszkodott majd sírt és őrültként viselkedett, ha valaki lerázta. Mindegy.
Bevallom kelletlenül kászálódtam ki az ágyamból, szívesen visszafeküdtem volna még egyet aludni majd utána elmenni futni, mégsem tettem ezt. Felkeltem, és elindultam az iskolába, mint minden jó tanerő. Az asztalomhoz érve már egy kávé várt, amit töriimádó haveromnak köszönhetek, gondolta, hogy az esti gyenge ivászat fejfájást fog okozni. Ekkor találtam szembe magam egy igazán érdekes irománnyal. Már a múltkor is el akartam vinni az osztálynak, akivel ma reggel kezdem, de elfelejtettem. Kiment a fejemből, most viszont nincs kedvem magyarázásba fogni, így hát elviszem.
A kávémmal a kezemben, hónom alatt egy könyvvel indultam meg az osztály felé becsengetés után pár perccel. Mosolyogva léptem be előre engedve egy elkésett diáklányt, majd hangosan köszöntöttem a jelenlévő hölgyeket. Még mindig fura belegondolni abba, hogy tele van a hely nőkkel. Hú… mi lenne, ha egyszerre lenne mindegyik havin? Húúú…
- A mai nap valami mást fogunk csinálni. Mindenki tegye el kérem szépen a könyveket, füzeteket és egyedül egy lap maradjon önök előtt. – mosolyogva dőltem a tanári asztal széléhez, a gőzölgő csészémet szorongatva. – Blanche kisasszony kérem idefáradna? – biztatóan kerestem szememmel az említett diákot, és mikor odaért hozzám, kezébe nyomtam irományát. – Kérem, olvassa fel, önök pedig kísérjék figyelemmel. A mai napon verset fogunk írni. Ez pedig egy példa számukra, egy remekül megírt, mely szolgáljon alapjául mindegyikőjüknek._________________


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

badminton diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
43
• kor :
18
• foglalkozás :
diák

TémanyitásTárgy: Re: Holloway tanár úr & Blanche   Szer. Ápr. 27, 2016 5:58 pmThat weird story of mine

To: Holloway tanár úr/Words: 315/Clothes/Song: Carry You Home


Szokásos reggel, azok késnek, akik általában, ugyanúgy megy az izgatott susmus, mint mindig. Egészen addig, ameddig a tanár be nem lép, akkor hirtelen néma csönd támad, aztán páran sokat jelentően egymásra vigyorognak és kuncognak. Én nem igazán értem ennek az okát. Oké, lányiskola, de hogy miért kell az első hímnemű egyedet az imádat tárgyává tenni? Nem egy lakatlan szigeten vagyunk... Annnyira nem néz ki jól, hogy szinte az egész suli odalegyen érte. Jó, nem is borzalmas, meg gondolom az is közbejátszhat, hogy fiatal. De akkor is csak a szemem forgatom a lányok reagcióján. Vannak dolgok, amiket határozottan a magántanulás előnyére írok, például ezt.
A következő közös ellenkezésbe meg nekem is lenne kedvem beszállni. Nem rég írtunk dolgozatot történelemből és most irodalmon is egy lapot kell elővenni... általános a kiakadás. De még mielőtt bármit is csinálnék, Holloway felszólít, amitől egy béka ugrik a hasam helyére. Felelni fogok?
Ügyes vagy, menni fog, úgyis tudsz mindent. - bíztatom magam, miközben nyelek egyett és felállok. Pont ma nem vettem harisnyát, amikor az egész osztály előtt kell beszélnem.
- Dehát ez... - veszem el a lapot és az arcom rögtön vörösebb árnyalatot vesz fel, ahogy ráismerek a saját kézírásomra. Az osztályon hullámként söpör végig a megkönnyebbülés. Huszonhat szempár szegeződik rám.
- Ömm... köszönöm. - harapok az ajkamba, mielőtt még vörösebbe váltana az arcszínem. - De én ezt csak énekelni tudom. - vallom be, mielőtt vállalhatatlanul elvinne a ritmus. Erre persze többen elkezdenek nevetni, van aki, csak kuncog. De olyan is akad, aki rögtön felajánlja, hogy berak a telefonján valami zenét alapnak.
- Esetleg próbálkozzak meg vele úgy? - Várakozva nézek a tanárra, remélem nem gondolja úgy, hogy csak szórakozok vele. Mert a lányok nagy része valószínűleg erre saccol, ahogy megint elkezdenek kuncogni.
Őszintén arra vágyom, hogy lenyeljen a föld, még ha most csak simán a helyemre küldene, akkor is a tarkómon érezném az egész osztály pillantását a nap végéig._________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

badminton tanár


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
156
• kor :
26
• tartózkodási hely :
△ Bristol
• foglalkozás :
△ Tanár, CTT alapító

TémanyitásTárgy: Re: Holloway tanár úr & Blanche   Szomb. Ápr. 30, 2016 10:33 pm

Blanchienak

Egészen addig eszembe se jutott, hogy valami rosszul fog elsülni és a diákom a halálomat fogja kívánni, míg ki nem hívtam. De ahogy kimondtam a nevét láttam az arcán azt a meglepettséget mégis magabiztosságot, amit az válthatott ki, hogy azt hitte feleltetni fogom. Nem tettem, bár lehet sokkal inkább szerette volna azt mintsem azt, hogy felolvastassam vele a versét. Számomra mégis ez volt a legkézenfekvőbb dolog, ha már nincs kedvem órát tartani és bevallom nem sok időm volt a hétvégén óratervvel készülni. Így hát jött el a kreativitásnak szánt órám. Minden félévben kétszer csinálok ilyet, most igaz bejelentetlenül, de remélem meg fognak birkózni vele a diákjaim.
Láttam a szemébe azt a fényt, amit az én tanáraim is felfedezhettek rajtam akárhányszor kihívtak a táblához valami miatt. Utáltam kimenni, mert akkor még nem érdekeltek az ilyen dolgok, jobban szerettem a rajzolásba belefeledkezni órák közben. Most meg nézzenek rám az emberek! Vérbeli tanár lettem, aki piszkálja a diákokat, mégis kedvesen teszem mindezt. Biztató mosollyal arcomon adom át a gondosan, szép betűkkel megírt verset, amit pár héttel ezelőtt adhatott. Már nem tartom számba a dátumot.
- Pontosan. Nagyon tetszett az írása Miss Blanche. – bár a tanároknak nem volna szabad ráülniük a katedrájukra, én mégis teszek a szabályra és áthelyezem a súlypontomat a lábaimról a hátsó felemre, hogy kényelmesebben figyelhessek. – Ha szeretné elénekelni, akkor csak nyugodtan. Számomra mindegy miként fejezi ki művészetét, a lényege ennek az lenne, hogy megmutassa. – mindig is inspirálni akartam a diákjaimat, hogy ne egy újabb tanárt lássanak, aki bejön leadja a legunalmasabban a leckét, majd pár óra múlva röpdolgozatot írat belőle és telerakja rossz jegyekkel a bizonyítványukat.
- Ha nem szeretné nem kell megtegye Miss Blanche, semmi sem kötelező az órámon. – választást adok számára, egérutat, mert tényleg nem kötelező nálam semmi. Megvártam a reakcióját és ha úgy döntött énekelve adja elő az itt lévő lányoknak a költeményét, akkor mosolyogva hallgattam, ha pedig az egérutat kihasználva sietett vissza helyére akkor újból talpra szökkentem és megszólaltam.
_________________


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

badminton diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
43
• kor :
18
• foglalkozás :
diák

TémanyitásTárgy: Re: Holloway tanár úr & Blanche   Kedd Május 24, 2016 5:05 pm


That weird story of mine

To: Holloway tanár úr/Words: 314/Clothes/Song: Carry You Home


Ha már az egész osztály előtt kell beszélnem, hát határozottan teszem ezt. Ahogy a papírlapot is határozottan veszem el Holloway-tól, és a kis álcám addig fenn is marad, amíg meg nem látom, hogy a saját kézírásomat tartom. Ekkor kétkedve sandítok a tanárra, majd felvetem, hogy én ezt képtelen vagyok nem énekelve előadni.
- Ó, köszönöm! - pirulok el egy kicsit, a kuncogó osztályom láttára. A fenébe! Csak az, hogy az irodalom tanárom megdícsért ennyi ember előtt, még nem kéne hogy zavart hozzon elő belőlem.
És valóban, ahogy megengedi, hogy énekeljek, egy kis kő esik le a gyomrom tájékáról. Oké, éneklésben otthon vagyok, nem lesz itt semmi gond. Csak szavalni ne kelljen. Előadó művészet mindkettő, de valahogy az előbbiben jobban el tudom magam engedni, jobban otthon érzem magm. Ettől függetlenül még mindig izgulok attól, hogy milyen reagciót kapok az osztálytól, de ezt már tudom kontrollálni. Az én kezemben van, hogy hogyan teljesítek. Egyik osztálytársam benyom a telefonjáról egy alap ritmust. Hálás vagyok neki, annak ellenére, hogy elvileg a telóinkat kikapcsolva kéne a táskánkban tartani, na persze...
Némán megrázom a fejem az ajánlatára, hogy akár hagyhatom is. Most már túl késő visszafordulni. Inkább arról beszéljenek később, hogy előadtam magam, mint hogy nem volt hozzá merszem.
- I've been knocked down
I've been lost
With a ground shaking under my feet
I gave it all to someone
Who'd said, "fire, run"...
- kezdtem bele a dalba, de nincs szükségem a kezemben szorongatott papír lapra, fejből tudom a saját szerzeményem.
Miután befejezem, a kis kő újra visszatér a gyomrom tájékára, de valahogy az öröm is sugárzik belőlem, mint mindig, ha énekelhetek. Kicsit félek az osztály és Holloway reagciójától, úgyhogy most használnám fel az egérutas lehetőséget.
- Leülhetek? - kérdezem kicsit rekedten, az éneklés közben érzett magabiztosság kezd elpárologni. Helyette a szomjasság veszi át a helyét, így rögtön meg is kell köszörülnöm a torkomat. Azért annyira rossz nem lehettem..._________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Holloway tanár úr & Blanche   

Vissza az elejére Go down
 
Holloway tanár úr & Blanche
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kérelmek a Ninja Tanács felé

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Bristol :: Badminton High-
Ugrás: