Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Pandamaci × Donnie -mentsünk cicákat!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Pandamaci × Donnie -mentsünk cicákat!   Hétf. Ápr. 25, 2016 6:02 pm

to Pandora
Pandorával mindig is meglepően jó kapcsolatom volt, amin sokan nevettek, mert szerintük nincs barátság ellentétes nemű személyek között, mert valaki úgyis többet fog érezni. Na most vagy én vagyok nagyon vak, vagy Pandy semmit sem érez irántam, mert nekem ez eddig sosem tűnt fel. Az, hogy én érzek-e valamit iránta az már más kérdés, hiszen jelenleg mondhatom azt, hogy nem, de régen... Az első szerelmem ez a vörös szépség volt, nagyon sokáig nem is tudtam kiverni a fejemből, csak ő rá tudtam gondolni, és ezt a szüleim is észrevették. Kedvelik Pandyt, nem véletlenül vagyunk olyan jóban már gyerekkorunktól kezdve, és ezért is noszogatta felé hosszú éveken keresztül. Ő volt a mérce is Liv-nek, amikor találkozgatni kezdtünk, de a szüleim hamar rájöttek, hogy Liv és Pandy két külön személy, nem hasonlítanak olyan sok mindenben egymásra, de ettől függetlenül mindkettejüket lehet szeretni. Én már nem lángolok úgy Pandy iránt mint egykoron, de még most is fontos ember a számomra és magára nem hagynám.
Főleg nem egy ilyen helyzetben, veszélyes, mert miért ne lenne az, de mégis jót teszünk ezzel a pici cicáknak. Meg szerintem magunknak is, kellenek ezek az esetek, hiszen az adrenalin hatalmas mennyiségben fog megjelenni a szervezetünkben. Szeretem ezt, hiszen ilyen hatalmas mennyiségben az energia italok sem segítenek rajtam, meg amúgyis, ha Pandy hív, én ugrok, hiszen a barátok erre valók. Hogyha azt mondja ugorjak a vízbe, akkor azt is megteszem, csak úgy kell mondania, hogy neki ez jöt fog tenni. Nem hiszem, hogy bármi olyat tudna mondani, amire nemleges válaszom lenne, persze képes ez a lány meglepni engem napról napra. Valami újat mindig felfedezek benne, és tanulok is új dolgokst, hogyha mellette vagyok. Csak tudnám, hogy csinálja.
- Pandamaci, te vagy az? - kérdezem magam elé a sötétségbe, hiszen az éj leple alatt akarunk mi macskákat menteni, csak Pandy egy valamire nem gondolt. Rohadtul nem fogunk semmit se látni, én legalábbis nem làtok, nem tudom, hogy a drága vöröskének milyen macska szemei vannak, amiről én nem tudok, ezért elképzelhetetlen számomra. Az előbb egy hang miatt szólaltam meg, egy zörej volt az, ami felkeltette a figyelmemet, és ez a zörej újra felhangzik, én pedig körbelesek magam körül, reménykedve, hogy csak Pandy az. Nem tudom mit tennék, hogyha az az alak jelenne itt meg, akitől most cicákat akarunk lopnim nem hiszem, hogy ártana nekem, de mégsem akarok beszédbe elegyedni vele, csak a macskákat akarom megmenteni. Borzalmas körülmények között tartja őket, sokan vannak kis helyen, így mindegyik nem is jut ételhez, vizet pedig még kevesebbet kapnak. Nem vagyok állat aktivista, soha nem is voltam, de rühellem azokat az embereket, akik ártatlan kisállakonak ártanak, és ez volt az a plusz ok, amiért rávettem magam, hogy eljöjjek. - Akárki is vagy, ne szórakozz velem, tudok origamizni! - megint a sötétséghez szólok, és tudom, hogy az origami nem egy ősi harcművészet, de a támadóm nem biztos, hogy tudja, nekem pedig el kell sütnöm ezt.

477 || music || egynek remélem elmegy :$
Vissza az elejére Go down

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Pandamaci × Donnie -mentsünk cicákat!   Szer. Ápr. 27, 2016 3:34 pm

Donnie x Pandy
Éppen magamra húzom a nadrágomat és a tornacipőmet, majd a kezembe veszem a papírdobozt, amiben majd a macskákat akarom elhozni. Már néhány szomszéddal is lebeszéltem, hogy örökbe fogadják őket. Persze csak olyanokkal, akikről tudom, hogy jól fognak bánni velem.  Egyet talán be tudnék fogadni Horus mellé, de többet nem hiszem.
Gondosan bekulcsolom a lakásom bejárati ajtaját, és ellenőrzöm, hogy a felső zár is kettőre legyen fordítva. Mivel az ötödiken lakom a lépcső helyett a liftet választom. és a kezemben a dobozzal megnyomom a hívógombot. Csak néhány percet várok a szerkezetre, mikor pedig beszállok, találkozom a felettem lakó nénivel.
- Csókolom, Mrs. Catrokies! – köszönök rá vidáman – hová tetszik menni ilyen későn?
- Szervusz, Kedveském! A fiam jön haza Párizsból, és le kell mennem elé.
- Ó, ennek örülök! Üdvözlöm Leót! – mosolygok, mikor pedig a lift a földszintre ér kedvesen elköszönök.
Beülök a piros Mustangba amit tavaly születésnapomra kaptam az édesapámtól. A dobozt magam mellé rakom az anyósülésre, és bekapcsolom a biztonsági övet. Eszembe jut, hogy hová is megyek pontosan, és a lelki szemeim elé bekúszik Donnie arcképe. Érzem, ahogyan kormányon pihenő ujjaim hegye bizseregni kezd. Már legalább tizenhárom éve ismerem Donniet, és a családját hiszen szomszédok voltunk, óvoda és általános iskolai társak, ráadásul most is egy suliba járunk. Régen nem voltam ennyire oda érte. Ez az égető, mindent elsöprő szerelem csak pár éve jelentkezett nálam, ám Donnie ezt nem veszi észre. Fel sem tűnik neki, hogy sokkal többet érzek iránta puszta barátságnál, és hogy azt akarom, hogy az enyém legyen. Lehetőleg élete végéig. A lelke mélyén ő is nagyon jól tudja, hogy ő és én egymásnak lettünk teremtve, csak rá kell világítanom a dolgokra, és én rá is fogok. Nem fogom feladni. Nem érem be a barátságzónával.
Leparkolok az erdő melletti parkolóba. Itt tartja az a szemét állat a kismacskákat egy erdészházban. Azt hiszen olyan hat lehet odabent, és még sosem láttam mellettük anyaállatot pedig még elég kicsik. Simán riaszthatnám az állatvédőket, de először én magam próbálkozom jobb élethez kísérni a manócskákat. Magamhoz veszem a dobozt, becsukom magam után a kocsit, és elindulok befelé a fák közé. Bár ösvény van, elég kevesen járnak rajta, szóval benőtte a csalán meg a gaz. Még jó, hogy hosszú ujjú van rajtam, mert a bokrok és a fák ágai eléggé karcolnak. Már hallom is a Szerelmem hangját, ahogyan a nevemet ejti ki. Még nem szólok neki. Kibontakozom a fák közül, egyik kezemben fogva csak a dobozt és Donnie nyakába vetem magam.
- Még jó hogy nem lesushizni akarsz – mondom nevetve – hiányoztál – átkarolom a nyakát és mélyen beszívom bőrének finom illatát. Annyira akarom őt.
Zene: Dollhouse Szószám: 428 Megjegyzés:csapjunk bele  omgVissza az elejére Go down

Vendég


avatar

Darling, my name is
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Pandamaci × Donnie -mentsünk cicákat!   Szomb. Ápr. 30, 2016 3:10 pm

to Pandora
Nem vagyok túl nagy állatvédő, hogy most én itt legyek, de ez mégis más helyzet, főleg, hogy Pandy mellé kell egy mentőtárs, aki majd segít neki megmenteni a pici cicuskákat. Soha nem csináltam még ilyet, és az igazat megvallva parázom is, nem is kicsit, mert ha elkapnak minket, akkor nagy bajban leszünk. Először is magánlaksértésért, betörésért, lopásért, és a többi, aztán ma már nem is szabadulunk az őrizetből. Lehet, hogy be is kasztliznak minket, de érdekel ez bármelyikünket is? Nem tudom, engem biztosan nem, mert bizony a kicsi cicák, és Pandora is fontosabb, mint az, hogy bevisznek-e az egyenruhás rendőrbácsik a gumibotjaikkal, vagy sem. Ugrok, amint szól, és ez nem azért van, mert szerelmet táplálok irányába, az már túl sok ember lenne egyszerre, de azt sem mondhatom, hogy teljesen közömbös számomra, így egyáltalán nem ilyen indokok miatt vagyok most itt, teljesen más miatt. Azért vagyok itt, mert Pandora nem keverheti bajba magát egyedül, ahhoz én is kellek, egyedül az őrizetben is unalmas lenni, én meg majd feldobom ott a napját. Persze csak ha olyan bénák vagyunk, hogy elkapnak minket. Mondjuk amilyen nagy szerencsénk van, tuti, hogy megszívjuk és ülhetünk a hűvösön egész éjjel. Ha ezt megtudnák a szüleim nekem végem lenne, de így is végem lesz, ha csak elköpöm magam, hogy cicákat mentettem a kedves régi szomszéd lánnyal, akibe olyan szerelmes voltam. Őt kedvelték a szüleim, és egy időben még azt is hangoztatták, hogy majd őt akarják nekem feleségnek, mert csak ő lesz jó senki más. Ezt a nézetüket azóta is tartják, de én nem bánom, hiszen nagyon sok beleszólásuk nem igen van abba, hogy én kivel vagyok, illetve kivel leszek. Csak akkor, hogyha elüldözik, de abból hatalmas balhé lesz, és ha lehet, ha nem, még ott is hagyom őket, úgy már kitagadhatnak.
Csak állok magamban a sötétségben, és Pandy nevét mondogatom, mintha az segítene, mert lehet, hogy itt sincs. Ha pedig nem ő van itt, akkor valaki mással kell beszélnem, és megpróbálni nem meghalni, hogyha valaki olyan vár itt engem. Ha ma meg kell halnom, legalább egy vérfarkas, vagy vámpír, esetleg zombi öljön meg, hogy annyira ne legyek halott, csak félig, hogyha egyszer vissza kell térnem, akkor legalább sebezhetetlenebb legyek. Hirtelen valaki nekem csapódik, én majdnem elborulok, de nem olyan nagy a súly, így sikerül megtartanom az egyensúlyomat. - A franc, azt pont most akartam mondani, te meg itt elrontod. Bár lehet meg kellene tennem, így, hogy a nyakamban vagy. - egy pillanatig még el is gondolkozom, de aztán felnevetek, nehogy azt higgye, hogy én ártani akarok neki, sose tenném. - Tudod, hogy te is nekem. - mosolygok rá, magamhoz ölelve a dobozkájával együtt. Manapság nem találkozunk annyit, mint régen, hiszen akkoriban egy nap sem telt el anélkül, de most már igen sajnos.
- Mi a terved Macikám? - kérdezem tőle kiszakadva az emlékekből, és emlékeztetve magamat is, és őt is, hogy miért is vagyunk itt most.

477 || music || csak vigyázz magadra  Razz
Vissza az elejére Go down
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Pandamaci × Donnie -mentsünk cicákat!   

Vissza az elejére Go down
 
Pandamaci × Donnie -mentsünk cicákat!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Archívum :: Archivált játékok-
Ugrás: