Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Chat
Latest topics
Two Laytons and a Blackbourne ~ avagy a cicaharc
------------------------------
by Jesse A. Blackbourne
Today at 3:32 pm

Elkészültem!
------------------------------
by Moon Sang Hyuk
Today at 3:32 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Sorin N. Layton
Yesterday at 11:05 pm

Jeremy & Sorin ~ Please save me
------------------------------
by Sorin N. Layton
Yesterday at 5:24 pm

Játékostárs kereső
------------------------------
by Violet Brunet
Hétf. Feb. 20, 2017 8:09 pm

Avatárfoglaló
------------------------------
by Violet Brunet
Hétf. Feb. 20, 2017 7:39 pm

Violet Brunet
------------------------------
by Noel Jude Maddox
Hétf. Feb. 20, 2017 6:10 pm

Vic & Remy
------------------------------
by Jeremy Bureau
Pént. Feb. 17, 2017 9:20 pm

Karakterbörze
------------------------------
by Oliver J. Wood
Pént. Feb. 17, 2017 5:45 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Jerry && Adrian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

roundview diákDarling, my name is
• hozzászólások :
24
• kor :
18
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
Ingyenélő bajkeverő

TémanyitásTéma: Jerry && Adrian   Csüt. Jan. 26, 2017 3:06 pm

Drunken time;
tag: Jeremy | notes: Limitless | outfit: click

Az egyetlen kérdés, ami ezen a hajnali órán foglalkoztatja Adrian Blair Lyont, hogy mégis hova a francba tűnt Sullivan Dwight. Pedig tisztán emlékszik, hogy este még együtt mentek arra a bulira. Legalábbis rémlik neki valami olyasmi, hogy megint elrángatta őt a kedvenc szórakozóhelyére, csak aztán szem elől tévesztette. Pontosabban az a tetemes mennyiségű alkohol meg a még ki tudja mi teljesen elködösítette az elméjét, és mindent elfeledtetett vele. De hát mindig ez van. Ad elrángatja a hercegnőjét egy buliba, amit az idősebb minden bizonnyal még nem is élvez. Abba persze a fiatalabb bele sem gondol, hogy mit érezhet a másik, mikor egész éjjel le sem szarja őt, csak iszik és drogozik és másokkal enyeleg. Pont mint ma... És talán ez is lehet az oka annak, hogy nem találja Sullit. Talán megunta, talán lege lett abból, hogy mindig övé a sofőr szerep, és mindig neki kell hazacipelni a teljesen öntudatlan, mozgásképtelen állapotba került fiatalabbat. Mert más oka nem lehet. Hiába próbálta már máskor is ráerőltetni, hogy igyon ő is valamit, vagy esetleg próbálja ki azt a fehér port, mert biztos nem fogja megbánni, Ő mindig visszautasította. Szóval még így, öntudatlan állapotban is teljesen biztos abban, hogy talán csak nem bírta tovább nézni a barátját, és inkább magára hagyva őt hazament. Na de majd kikérdezi, ha találkozik vele.
Egyelőre csak haza szeretne jutni még mielőtt a szülei felébrednének, és rájönnének, hogy megint elszökött a tiltás ellenére. Egyedül viszont koránt sem olyan egyszerű dolog ez, mint először hitte. Még sötét volt, mikor elindult, és mivel buszozni csak akkor hajlandó, mikor Sulli felrángatja arra a büdös és hangos borzalomra, és a sofőrje is úgy döntött hogy nem hajlandó felvenni a telefont, így kénytelen gyalog hazajutni. A baj csak az, hogy fogalma sincs arról, hogy épp hol van. Azt látja, hogy sok fehér van körülötte, ami mondjuk nem csoda, hisz tél van, és a hó is esett nemrég. Valami kitaposott úton halad előre és már egy pár perce csak kopasz fák vannak körülötte. Valami parkban lehet, de hogy pontosan melyikben, arról halvány lila gőze sincs. Csak reméli, hogy ott van, amelyik közelebb van a lakásukhoz, mert akkor talán még van arra esély, hogy időben hazaérjen. Bár tekintve, hogy már kezd világosodni, és jelenleg nála még a csiga is gyorsabb tempóban halad, erre nem sok esélyt lát.
Még ha nem dülöngélne úgy, mintha bármelyik pillanatban eleshetne, talán még normálisan is kinézhetne. De így... mint egy részeg majom. Talán még annak is érzi magát jelen esetben. Mert hát az a tetemes mennyiségű alkohol eléggé sok volt ahhoz, hogy még mindig ködös legyen a tekintete tőle, és azt se tudja, hogy épp fiú-e vagy lány. Na jó... efelől mondjuk nincs kétsége, hisz azt a csajt is majdnem sikerült megfűznie és megdugni a klub mosdójában. Csak hát a baj ott volt szorosan mögötte. Az pedig a csaj kétajtós szekrény méretű pasijának alakjában jelent meg, és mivel Adrian még részegen is ragaszkodik az életéhez, kénytelen volt meghátrálni. Pedig milyen jó estét tölthettek volna el együtt...
- Figyelj már az orrod elé idióta... - mordul fel, mikor valaki szépen fellöki. Igaz, talán pont ő volt az, aki nem tudott egyenesen járni, ezért a másikba ütközött, de hogy érdekli ez most őt? Amúgy sem, de most végképp. Meg amúgy is... Milyen idióta rohangál hajnalok hajnalán a tél közepén az utcákon?


_________________

We are punished by our sins, not for them.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online

kívülállóDarling, my name is
• hozzászólások :
8
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
Egyetemista önkergető

TémanyitásTéma: Re: Jerry && Adrian   Vas. Jan. 29, 2017 7:04 pm
You are the one thing in my way


Rosszul alszom, folyamatosan forgolódom és nem tudom rendesen kipihenni magam. Álmomban egy követségi partin keringek, ahol ismerősek ugyan az emberek, de ténylegesen senkivel sem tudok kapcsolatot kialakítani. Egyikük sem érti, amit mondok, így csak kóválygok fel és alá mindenféle siker nélkül, míg meg nem találom a családomat. Anyám tipikusan elegáns, tradicionálisan thai esküvői ruhát visel kék színben, mindenféle ékszer nélkül és egy percre sem hajlandó rám nézni. Apám elegáns öltönyben feszít és megvető pillantásokat vet rám, nem igazán értem miért. A tükörbe nézve látom meg, hogy abszolút nem vagyok az eseményhez öltözve. Szűk farmert viselek, bakancsot, sötétzöld inget és hozzá bőrkabátot, tehát ruházatom alapján semmi keresnivalóm itt, ez meg is magyarázza apám arckifejezését. Megérintem vállát, beszélni próbálok vele ő pedig válaszol. Egy szavát sem értem.  Franciául beszél, de emlékeztet arra az asszonyra, akit még kiskoromban hallottam beszélni és  dialektusa miatt megfejthetetlen volt szinte minden szava. Tudom, hogy ez csak egy álom, de megijedek. Apám csak beszél és beszél és beszél azon a fojtott, dühös hangján, amit sosem szerettem hallani, de továbbra sem tudom mit mond. Anyám is bekapcsolódik az elég egyoldalú beszélgetésbe, ugyanúgy nem értem és ez a frászt hozza rám. Nem értem családom, az anyanyelvem, hirtelen csak helytelen angol mondatok jutnak az eszembe. Mit jelent ez? Ha nem értem a franciát talán már nem is vagyok francia? Vagyis nem volnék indentitásomnál?
Erre a gondolatra ébredek hajnali három körül és hiába próbálkozom már nem tudok visszaaludni, kavarognak a gondolatok a fejemben és elég nyugtalan vagyok. Fél óráig bírok még fetrengeni, aztán úgy döntök, hogy kezdek valamit a fölös energiáimmal és elindulok futni. Headset be, zene maxon és próbálom kizárni a saját gondolataimat és minden figyelmemet a környező fákra és betonra irányítani. Nem a szokásos kocogást végzem, elég sebesen haladok annak ellenére, hogy ennek nem sok értelme volt, mivel se maratont nem kell időre lefutnom, se nem üldöznek vagy vagyok veszélyben. A saját reakcióimtól menekülök, a saját döntéseimtől, de azokat nem nagyon tudok lehagyni, sajnálatos módon jönnek velem, csak a fákat, bokrokat hagyom el, az aggodalmam hű társam, egy pillanatra sem szeretne magára hagyni, ragaszkodóbb egy jó kutyánál is. Épp ilyenfajta, szépséges hasonlatokat alkotok fejben, mikor nekiszaladok valakinek. Látom előre az alakot, azt viszont nem, hogy be fog dőlni az utamba, akár egy határozatlan, mozgáskultúrájában megzavart ent. Enyhén meglepődünk mindketten, én olyannyira, hogy arccal kicsit meg is támadom a talajt, ám sikeresen elkerülöm a becsapódást.
-Már meg se haragudj, de te szédelegtél az utamba-nézek vissza összehúzott szemekkel az áldozatomra, akit tulajdonképpen megsajnálok. Nem tudom ugyanis mennyire tud magáról vagy a környezetéről.
-Egyébként meg ...jól vagy?-kérdezem tőle, miközben végigmérem.

_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Jerry && Adrian
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Bristol :: Belváros-
Ugrás: