Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 M. S. H.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

díler


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
3
• kor :
26
• tartózkodási hely :
bárhol
• foglalkozás :
szeretnéd tudni, mi?

TémanyitásTárgy: M. S. H.   Vas. Feb. 12, 2017 8:26 pm


Moon Sang Hyuk
Sose feledd a tizenegyedik parancsolatot: ne hagyd, hogy elkapjanak!


Moon

1992. 11. 13.

Seoul

Bűnöző
Páratlan

bárhol

dílerek

Park Hyung Sik


       


25 évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot, egy család család első és egyetlen gyermekeként, szóval mondhatom, hogy szűk családi körben éltem az éveimet. Többen megkérdőjelezhetik ez mennyire jó a gyereknek, hiszen a későbbiekben talán irigy, és undok lesz a többiekkel, vagy pont a fordítottja, avagy mindent megoszt velük, és barátkozni akar mindenkivel. Esetemben előbbi lett, utáltam, ha anyáékhoz vendégek jöttek velem egykorú gyerekkel, akkor minden figyelmet ő kapott, engem alig méltattak figyelemre. Nem tetszett, nagyon nem, ezért verekedésbe fogtam a másik féllel, nem zavart, ha lány volt, kapja meg a magáét. Ebből adódóan sok büntetésben is részem volt, sarokba állítottak, rosszabbik esetben térdeltettek, esetleg apám keze sokszor eljárt. Sokat sírtam emiatt, mikor iskolába kerültem némán tűrtem a dolgokat, már akkor sem szerettem kimutatni az érzéseimet.
Általában egyedül ültem a padban, nem szerettek velem beszélgetni, bármilyen kontaktust kialakítani. Ekkoriban fejlődött ki az, hogy mindenre felkapom a vizet, hirtelen haragú lettem, illetve a tiszteletlenségem is. a tanároknak gyakran visszaszóltam, viszont az igazgató valamilyen szinten a haverom lett annyiszor találkoztunk. Az egyetlen felnőtt volt az életemben, akit tiszteltem. Persze, a látszatot tartania kellett, azonban két igazgatói megrovásnál tovább nem ment, hitte, hogy változni fogok. Édesanyámék mind a ketten szellemi munkát végeztek, sokszor papoltak a tanulás fontosságáról, a továbbtanulásról, meg hasonlók, gondolom ti is tudjátok. Közben kiderült, hogy a családunk nem is olyan makulátlan, mint mindenki hitte. Mind a ketten többször félreléptek, sőt anyám teherbe is esett. Beszéltek a tökéletes családról, azt mi lett belőle. Apám alig tudta lenyelni, mégsem válhatott el, azzal minden megdőlt volna, inkább elvitte anyámat egy jó hosszú „nyaralásra” a világ másik végére, ahol kihordta a gyereket és örökbe adták. Ekkor egy bentlakásos iskolában tanultam, kérdezgettem merre van anya, viszont rendes választ alig kaptam, egy idő után nem is érdekelt. A terhességet eltitkolták előlem, ismertek annyira, hogy tudják, mindenkinek elmondanám a dolgot poénból. Egyik hazatérésemkor kellett valami papírt keressek a padláson, ott találtam meg az öcsémről szóló iratokat. Lerohantam és kérdezgettem őket, amikre kitérő válaszok érkeztek, így magam kezdtem el keresgélni. Rengeteget kellett tegyek érte, mégis megérte, mert tudom, hogy van egy féltestvérem.
Közben elvégeztem a tanulmányaimat, azonban nem ott helyezkedtem el, annál egy „jobb” helyem lett, mondjuk kinek mi a jobb. Az egyik ismerősöm mutatott be valakinek, aki csempészettel kereskedik, aztán itt maradtam mellettük. Jól fizet, eddig nem buktunk le, akkor miért ne csinálhatnám. Boldogabb az életem, mint pénz nélkül, valamilyen irodában sínylődve, és az élet ezen a téren is kegyes volt velem, mert az egyik ügyfelem pont az én drága öcsém, aki rólam semmit sem tud. Ez így van rendjén, nem szeretnék változtatni, amíg nem ismerem meg jobban. Kérdezhetitek, hogy miért nem vagyok gondoskodó nagytesó, és vigyázok rá, a válasz pedig egyszerű. Ő választotta ezt az utat, ha neki tetszik, nem tartom vissza.A hozzászólást Moon Sang Hyuk összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 26, 2017 12:51 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
34
• kor :
20
• tartózkodási hely :
nowhere. everywhere

TémanyitásTárgy: Re: M. S. H.   Szomb. Feb. 25, 2017 3:45 pmElfogadva!
you passed the test!
Hellókanyalóka,
Ezer bocsánat a várakoztatásért. Természetesen nem a lapod volt a baj, abban semmi hibát nem találtam, így energia és idő hiányában minden Noelféle szómenés nélkül engedlek tovább. Na meg eleget húztam az időt anélkül is.
Nyomás pofit foglalni és játszani!

_________________don't you know, don't you know?
You made your bed When you worried about mine This ends now I wouldn’t hold my breath if I was you 'Cause I’ll forget but I’ll never forgive you
True friends stab you in the front
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
M. S. H.
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterlapok :: Díler-
Ugrás: