Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
Hyun & Alex - Bad day
------------------------------
by Kwon Hyunwoo
Csüt. Aug. 17, 2017 10:56 pm

Shadowhunters
------------------------------
by Vendég Csüt. Júl. 13, 2017 10:53 am

Secret diary
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Szomb. Május 27, 2017 11:13 am

Jerry && Adrian
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Csüt. Május 25, 2017 8:04 pm

Sorin & Jaxen
------------------------------
by Jaxen D. Ford
Hétf. Ápr. 24, 2017 6:37 pm

Hyun & Alex - Elzárás
------------------------------
by Alexander Yang
Szer. Ápr. 19, 2017 12:41 am

Silhouette FRPG
------------------------------
by Hanna Evans
Hétf. Ápr. 17, 2017 8:22 pm

Marvel-Universe Frpg
------------------------------
by Vendég Szomb. Ápr. 15, 2017 11:55 am

Princess and Alien ~ What the fuck are we doing?
------------------------------
by Adrian B. Lyon
Hétf. Ápr. 10, 2017 9:35 pm

Top posters
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (25 fő) Hétf. Ápr. 25, 2016 8:31 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Kian & Blythe ~ Can I come in?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
8
• kor :
17
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
táncos

TémanyitásTárgy: Kian & Blythe ~ Can I come in?   Hétf. Jan. 23, 2017 3:00 pm

Kian && Blythe
When two people meet, each one is changed by the other so you`ve got two new people.

Van az úgy, hogy két ember nagyon szereti egymást, és minden szabad idejüket együtt töltik. És ezzel nincs is baj. Hisz a szerelem szép és jó és csodálatos dolog. Igen ám, de akkor már kicsit más a helyzet, ha még csak este nyolc óra, és ha azok a bizonyos szerelmesek már negyvenes éveikhez igencsak közel állnak. És van egy lassan tizenhat éves fiúk. Ez a fiú pedig hiába teszi a fülére a fülhallgatóját, hogy mindenféle zavaró tényezőt kiszűrjön, túl vékonyak a falak, és az idősek túl hangosan. Blythe pedig szinte biztos abban, hogy ezt még Bristol másik felében is hallják, és másnak minden napilap arról fog írni, hogy a szülei igencsak jól érezték magukat az este folyamán. Igaz, talán még ezzel sem lenne olyan nagy baj, h nem lenne rajtuk kívül senki más a házban. Ez a valaki pedig épp tanulni próbált, de hát a nagy visongatások és nyögdécselések közepette elég nehezen megy az. És már szinte teljesen biztos benne, hogy ez a nagy testvércsinálási projekt egyik állomása.
Pedig ő egyedül is megvan. Ott van neki Rin, aki már több, mint egy testvér, és aki mindig vigyáz rá. De talán a szülőknek ez már nem elég. Talán ők úgy gondolják, hogy a fiúk nem lesz képes megélni azt a kort, mikor már ők is olyan vének lesznek, hogy egyedül semmit nem tudnak majd megcsinálni. És akkor kéne valaki, aki egészséges és fitt, aki jobban bírja majd a strapát a bátyjánál. Mert tény, már elég sokszor juttatta saját magát életveszélyes helyzetbe azzal, hogy túlhajszolta magát, és befulladt. De hát még mindig él, és az, hogy jelenleg is egy nemzetközi táncversenyre készül, tanúsítja is azt, hogy semmi szükség arra a kistesóra, mert ő is képes lesz arra hogy ellássa majd a szüleit ha ők már erre nem lesznek képesek. Vagy majd öregek otthonába dugja őket, manapság az úgyis olyan hogy divat, hogy minden második család egy ilyen helyre dugja az ősöket, hogy ne nekik kelljen foglalkozni velük.
De hát nekik csak kell az a másik gyerek. És Blythe Ledford ezt már nem bírja tovább. Fogja magát, felöltözik és már hagyja is el a házat. Igaz, nem megy messzire, csak a szomszédba. Hülye is lenne tél közepén egy szál pulóverben elsétálni valahova, mert azért a megfázást nem kockáztatná meg. És ebben a három percben is, míg a szomszéd ajtóig eljut, érzi, hogy kezd átfagyni, még vacog is. De vissza már nem fordul. Rini anyja pedig azt mondta, bármikor átmehet, és szívesen fogadják. Már csak azért is, mert ő a fiúk legjobb barátja, és még a szomszédban is lakik. Amúgy is már annyiszor aludt náluk, hogy szinte az a második otthona, egy csomó ruhája még mindig az idősebb szobájában hever. És csak reménykedik, hogy ő is fog ajtót nyitni. Már a küszöb előtt toporog, és a csengőt is megnyomta, várva, hogy valaki végre ajtót nyisson. Igazság szerint ő azt remélte, hogy Sorin lesz az, aki majd lerohan a szobájából, bevonszolja, és fel is melegíti már ettől a pár perces fagyoskodástól kihűlt kezeit. És már készül is a szövegre, amit elő akar neki, de mikor végre nyílik az ajtó, és megpillantja a másikat, egy pillanatra ledermed. Még egy fél lépést hátrál is ijedtében, és hirtelen a szavak is megakadnak a torkán. Bárkire jobban számított volna, csak rá nem.
- Kian... - még a torkát is megköszörüli, hogy visszaszerezze a hangját. - Öhm... Izéé... Anyáék elég jól érzik magukat és öhm... kicsit hangosak és nem lehet meglenni mellettük és... khm... A te anyud azt mondta, hogy bármikor átjöhetek, szóval... Esetleg... Be-bemehetnék? - és még maga sem érti miért, de a gondolattól, hogy a szülei pont azt csinálják otthon, és attól, hogy ezt hangosan ki is kellett mondania kezd elpirulni a kinti hideg ellenére is. Azonban még így is egyre jobban vacog, ahogy tekintetét a másikra emeli várva, hogy végre bejuthasson a melegre.

Lesz ez jobb is <3 || Pretty pretty || Dress

_________________

Dance can reveal all the mystery that music hides.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
6
• kor :
21

TémanyitásTárgy: Re: Kian & Blythe ~ Can I come in?   Szer. Jan. 25, 2017 7:39 pm


Blythe
&
Kian

Otthon, édes otthon. Milyen régen is volt már, hogy itt volt. Jó persze, már pár napja itt rontja a levegőt viszont eddig nem álltak olyan fényesen a dolgok, hogy nyugodtan is tudjon mászkálni. Úgy, hogy Rinre is rátudjon nézni. –hiszen majd megsajdul a szíve a sebek láttán. Nem neki kellett volna bűnhődni, Ő nem tehet semmiről sem. - Eddig inkább érezte magát egy semmire kellő betolakodónak. És habár még vannak kisebb döccenők az életében, most már végre eljutott odáig, hogy vissza merjen költözni titkos helyéről, a meleg kis családi fészekbe.
Azt elnézve, hogy anyjának is elkellet mennie egy kis időre a beteg nagyanyjukhoz, még pont időbe is tért vissza. Nem biztos, hogy jó ötlet lenne egyedül hagyni egy kölyköt. Főleg így, hogy mostanság nem épp a legveszélytelenebb alakokkal volt körbevéve. Tudja, hogy rosszat tett és hogy erre nincs bocsánat, de igyekszik rendbe hozni a dolgokat. Most minden erejével azon van, hogy vissza fizesse az össze pénzt, és kerül, amibe kerül, de meg szerzi. Még ha beledöglik is vissza fogja, fizeti az utolsó apróig. Jó persze nem tervezi a lelkét is eladni, mert tudja jól, hogy azért akár mennyire is haragszik rá drága öccse, meg szakadna a fájdalomtól, ha képes lenne őt egyedül hagyni, immár véglegesen.
A fene se tudja, hogy mi történt itt, amíg távol volt – már a veréseken kívül - de azt biztosan tudja, hogy alaposan lemaradt a dolgokkal. Sorin is más lett egy kicsit. Jó persze változik az ember, meg minden, de akkor is. Bár abban is biztos lehet, hogy már ő sem a régi.
Este nyolc óra van. Még nem rég végzett a zuhannyal. Lusta volt felöltözni, meg hát otthon is van, így csak egy darab törölköző van a dereka köré csavarva, úgy csoszog ki a konyhába, hogy kitalálja mit is kéne enni. Sajnálatára nem valami profi, ha főzésről van szó, de egy konyhatündér kis tesó mellett nem is kell annak lennie. Ő megelégszik azzal is, hogy remek forró csokit tud csinálni. Még valamikor kölyök korában fejlesztették ki a nagyapjával a titkos és tökéletes receptet, hogy felvidítsák az akkor épp betegeskedő Sorint.
Csengetnek. Homlokát ráncolva pillant az ajtó felé. Tudtával nem várnak vendéget. Főleg így, hogy Rini most nem is ér rá. Az ajtóhoz csoszog és mögötte megállva nyitja ki és csak a fejét dugja ki a hidegbe. –Oh, szervusz Blythe…- meglepődve pislog a szomszéd srácra. Rég volt már, hogy látta és egész sokat nőtt azóta… De azt már el is felejtette, hogy már szinte szabad átjárás van. Még azt csodálja, hogy egyáltalán csengetett és nem csak úgy átjött. Hisz manapság ritkaság az illedelmesség és mindenki kénye, kedve szerint ront be másokhoz. –Persze, gyere csak. – kijjebb nyitja az ajtót, hogy beengedje és megborzongva zárja vissza. –Még szerencséd, hogy nem éjszaka jött rájuk a tornázhatnék. – vigyorogva borzolja meg a haját. –Bár sokáig fent vagyok, akkor is betudtalak volna engedni. – hiszen mostanság elég nehezen alszik, nem okozott volna neki gondot. –Nem vagy éhes? Pont most terveztem vacsit készíteni. – egy cseppet sem zavarja az, hogy szinte csak egy szál semmiben van. Tulajdonképp, már el is felejtette, nála ez a szokásos és amúgy sem szégyellős.

Lesz még jobb is <3By: Alien

_________________

Lies and love rarely went together, and never for long.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

roundview diák


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
8
• kor :
17
• tartózkodási hely :
Bristol
• foglalkozás :
táncos

TémanyitásTárgy: Re: Kian & Blythe ~ Can I come in?   Pént. Márc. 03, 2017 11:25 pm

Kian && Blythe
When two people meet, each one is changed by the other so you`ve got two new people.

Nagyon nem akarta zavarni a Laytonokat. Vagyis pontosabban Rinit nem akarta zavarni, és igazából abban sem volt biztos, hogy épségben hazaért-e, vagy hogy egyáltalán tervezte-e hogy hazajön. Igaz, talán pont ez az ami miatt minden egyes este tűkön ülve kéne várnia a lakásuk előtt, esetleg csak otthonról, az ablakból kibámulva, hogy megérkezett-e már szíve elsője. Hisz jelenleg nincs náluk senki olyan, aki várná, és tudja jól, hogy egy 16 éves gyereknek egyedül elég nehéz otthon, főleg úgy, hogy rendszeresen járni is alig tud. Mert hát a bátyját már rég nem látta Blythe se, a másikból is csak annyit tudott kihúzni, hogy  miatta van ez az egész helyzet és hogy nem is kéne visszajönnie. Bár ebből a fiatal sok mindent nem ért. Igaz, nem is tudja a részleteket, de talán addig jó neki. Nem való neki az a világ, amibe Rinit akaratlanul is belerántotta a bátyja, már csak az idősebbet elnézve is, az ő törékenynek nevezhető lelke még annyira se bírná a megterhelést, így nem is nagyon kérdezősködik, csak elfogadja a helyzetet, még ha nem is tetszik neki.
És épp ezért csak reménykedik hogy az említett személy jelenleg otthon tartózkodik és be tud kéredzkedni a lakásba és megint csak nála aludni. Ruhatára fele amúgy is már itt porosodik a másik szekrényében, mert ugyebár már egész kicsi koruk óta alszanak rendszeresen a másiknál, és egész véletlenül a ruháik is náluk maradnak, amiket lusták évekig hazavinni mert hát az munka és amúgy is sokat kell cipekedni. a "ha a lustaság fájna" tipikus esete, még ha ez amúgy nem is igaz. És egész nyugodtan megtehetné, hogy egyszerűen csak beront a házba, mint ahogy azt manapság szokása. És nem is szólna érte senki, hisz ez a ház gyakorlatilag a második otthona - vagyis, ha a próbatermet is idevesszük, akkor a harmadik -; és a Laytonok mindig is örömmel fogadták, főleg Rini. De az nem ő lenne. Így még most is teljesen illedelmesen csenget be és várja hogy legjobb barátja ajtót nyisson neki és végre bejuthasson a jó melegre. Mert hát azért még mindig elég hideg van és ő meg csak egy szál igen vékony pulóverben van, mert nem gondolta, hogy erre a két percre szükség lenne kabátra.
Mikor aztán nyílik az ajtó, az elé táruló látványtól, pontosabban a személytől, aki kidugja rajta a fejét, kicsit hátrahőköl. Na nem mintha annyira megijedt volna, csak meglepte, hogy pont őt fogja itt találni. Rini nem is mondta neki, hogy visszajött a bátyja. Pedig ez nem kis dolog... De aztán mikor kicsodálkozta agát gyorsan be is szalad, hogy minél hamarabb a jó melegben legyen, jéghideg kezeit is összedörzsölgeti, hogy kicsit felmelegedjenek, és már automatikusan néz is körbe.
- Akkor lehet nem zavart volna mert addigra talán sikerült volna elaludnom és olyankor nem ébreszt fel senki. - és semmi; tenné még hozzá hisz néha akkor sem riad fel, mikor befullad álmában. Még szerencse, hogy olyankor ott van általában Rini, aki éber alvó mellette, és mindig kisegíti a bajban. - Rin itthon van? . pillant rá végül, s csak most veszi észre, hogy mennyire alulöltözött, tekintete is akaratlanul letéved a törülközőjére, és talán még a kellőnél tovább is elidőzik ott, mire végre sikerül pilláit más irányba fordítani egy zavart krákogással kísérve. Nem is érti, miért jött zavarba ettől jobban, mint attól, hogy a szülei épp a szomszéd lakásban égetik a zsírt.
- Megtanultál azóta főzni, vagy van valami normális kaja a hűtőben? - zavartan kuncogva emeli tekintetét inkább Kian arcára, és tartja is ott erővel, nehogy egész véletlenül megint levándoroljon arra a törülközőre, ami épp hogy csak takarja azt, amit kell - De egyébként igen, jól esne valami harapnivaló - mosolyodik el, ami egy apró fintorba torzul, mikor gyomra is megkordul, mert hát ha jól emlékszik talán még az ebédje is elmaradt, hisz ma is . mint minden szabad hétvégéjén - a próbateremben gyakorolt, hogy ő lehessen a legjobb.


Lesz ez jobb is <3 || Pretty pretty || Dress

_________________

Dance can reveal all the mystery that music hides.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

kívülálló


avatar

Darling, my name is
• hozzászólások :
6
• kor :
21

TémanyitásTárgy: Re: Kian & Blythe ~ Can I come in?   Szomb. Ápr. 01, 2017 11:23 pm


Blythe
&
Kian

Még nem rég tért haza pár jól megpakolt bevásárló szatyorral, így tudja jól, hogy elég szépen lehűlt az idő. Igazából emiatt is döntött egy gyors fürdőnél, hogy minél hamarabb felmelegítse magát. Már pont leért a konyhába mikor a csengő megszólalt. Hirtelen nem is tudta, mire merjen gondolni. Hogy netán olyanok vannak itt, akiknek nem kéne ajtót nyitni, mert nem épp békés szándékkal jöttek vagy…? Persze, ha úgy is lenne, állnia kell a fájdalmat, mert egyszer túl kell esnie a sok háborgón. Csak nem éppen itt akarná lerendezni a dolgot. Ha kell, úgy is megy a saját lábán, oda ahova kell.
Meglepetésére aztán egy kedves ismerős arcot pillant meg mikor kinyitja az ajtót. Elég rég láthatta, ha máris ennyit nőtt. Vicces, de mindenkire számított, csak rá nem. Pedig tudja jól, hogy milyen jó barátságban vannak az öcsével. Régen is sokat aludt itt és már azt tartotta furának, ha volt olyan nap, mikor nem látta itthon, náluk Blythe-ot. Ezért csodálkozik, hogy csengetett és nem csak bejött. Hiszen ismeri már a járást, és amúgy se harapná le senki se a fejét, ha titokban belopódzna. Ismerve a kinti hőmérsékletet és elnézve a fiúcska öltözetét, gyorsan kijjebb nyitja az ajtót, hogy a másik kényelmesen betudjon kúszni és már zárja is vissza. –Áh, szóval te is mélyen alvó vagy. – mosolyogva lép oda hozzá, hogy kicsit ő is átdörzsölje karját és még kicsit rá is leheljen a másik kezére, hogy mihamarabb felmelegedjenek apró mancsai. –Hát… itthon van, de most jobb szeretne egyedül lenni. – húzza el a száját. –De ha gondolod, megpróbálhatsz bejutni hozzá. Csak akkor az ablakon ajánlott a közlekedés. Bezárkózott és szerintem már alszik… - sóhajtva hajtja le a fejét egy pillanatra. –Aish, szemtelen kölyök – ütésre emeli a kezét, de csak kuncogva borzol a másik hajába. – Egyébként, egyszerűbb kajákat én is összetudok dobni. – ölt nyelvet. Látja, hogy a másik zavarban van, csak azt nem érti miért. Mindenesetre igyekszik oldani a feszültséget és előbb venni a hülyébbik énjét, hogy feldobja a légkört. –Mit kérsz?- mosolyogva billenti meg a fejét. Az tény, hogy nem annyira ismeri a konyha rejtelmeit, de azért már pár alap dolgot csak eltud készíteni, úgy, hogy a konyha egyben is maradjon. Muszáj volt ellátnia magát, hiszen nem élhetett csak gyorskaján. Az nem annyira javított volna a helyzetén.
Örül, hogy végre az arcára tévedt a másik szeme, mert hiába nem szégyellős azért, még mindig látszik a kis kirándulásán szerzett sebek. Vagyis csak a kötések, de azt se szeretné nagyon mutogatni. Gyengeségnek tartja, hisz ez emlékezteti arra, hogy mindenkinek megnehezítette az életét. Fogalma sincs, mennyit tud Blythe, de nagyon nem akarja bevonni. Már csak a másik biztonsága miatt sem. Minél kevesebbet tud, annál jobb. Viszont már feleslegesnek tartja azt, hogy pólót húzzon, úgy is látta alapon. Igaz ennek a hírnek nagyon nem örül. Nem akarja, hogy bárki is aggódjon érte. Azt nem érdemli meg.


Lesz még jobb is <3By: Alien

_________________

Lies and love rarely went together, and never for long.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darling, my name is
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kian & Blythe ~ Can I come in?   

Vissza az elejére Go down
 
Kian & Blythe ~ Can I come in?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
• life is a party :: Bristol :: Otthonok :: Layton ház-
Ugrás: